-
حمیشه طوغلب منى اذیظم فداط بسم
-
-
-
چیه بیسوادا حق ندارن عاشق بشن؟
.................................................. .................................................. .......
به ملانصرالدين ميگن جوان ها شراب ميخورن قمار ميکنن ترياک ميکشن دختر بازي ميکنن ... حکم چيه ؟ ميگه : گيشنيز!!
-
سركار
چه خوشگل شدي امشب
صورتت سفيد شده ابروهات كموني شده
چشمات برق ميزنه
دندونات خيلي سفيد شده
لبات داره برق ميزنه :40:
مثل ماه شدي امشب :40:
----------
براي ديدن ادامه ي مطلب به زير برو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوب حالا بسه بهتره از جلوي آينه برم كنار چون خيلي كار دارم:21:
-
ویرایش شد :
به دلیل اعتراض برخی از عزیزان پست ویرایش میشود . هرچند با چند اس ام اس تکراری !
-----------------------------------------------------------------------------------------
پندي از يك داغ ديده: هرگز به علامت آبي و قرمز روي شير توالت اعتماد نكن!
-----------------------------------------------------------------------------------
سلام, خوبی؟ ببخشيد بی موقع مزاحم شدم يه سوال فنی داشتم, به نظر شما کمک فنر ماشين بيگلی بيگلی چی بود که گوريل انگوری روش مينشست؟!
------------------------------------------------------------------------------------------
بیا مثل دوتا کبوتر پر بکشیم بریم روی بلندترین درخت لونه کنیم
بعد تو تخم بذار
.
.
.
.
من میرم گوجه می خرم املت بخوریم
------------------------------------------------------------------------------------------
اگه گفتی 5شنبه شب بعد از ساعت 12 چی می شه؟
...
...
...
هه هه! خوب معلومه دیگه! جمعه می شه!
------------------------------------------------------------------------------
اگه از در بندازی بیرون از پنجره میام؛ اگه پنجره رو ببندی از راه آب میام؛ اگه راه آب رو کیپ کنی از دودکش میام؛ اگه بخاری رو روشن کنی از شیر آب میام؛ اگه شیر آب رو ببندی زمین رو می کنم و از زمین میام!
چاکر شما: سوسک!
-
خوابی؟ بیداری؟ شوخی نكن! خوابیدی یا بیداری؟ اگه خوابی پس چرا بیداری؟ دیدی ناقلا؟! بیداری! شاید هم بیدار بودی! دیدی خواب بودی؟ پس بیداری!
كاری نداشتم... فقط می خواستم ببینم خوابی یا بیداری؟
__________________________________________________ _______________________________
ببخشید نصف شبی مزاحمت شدم. بچه ها میگن اطلاعات ورزشیت خیلی خوبه! می خواستم بدونم دیشب دیوید بکهام دستشویی رفت یا نه؟
__________________________________________________ _______________________________
نمی دونم خواب دیدم به تو SMS دادم؟ خواب بودم به تو اس ام اس دادم؟از خواب پاشدم به تو اس ام اس دادم؟ تو خواب بودی بهت دادم؟ کرم داشتم تو خواب به تو اس ام اس دادم؟ تو نصفه شب اس ام اس رو خوندی؟ یا...
بی خیال بگیر بخواب
-
از خروسه پرسیدن مرغ چند حرف داره؟گفت قربونش برم اصلا حرف نداره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یارو کلاس رقاصی می زاره ورشکست می شه اگه گفتین چرا؟چون به همه شاباش می داده
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یارو داخل عروسی می بینه همه موبایل دارن اونم یه کاغذ لوله می کنه می بنده کمرش یکی بهش می گه این چیه بستس به کمرت می گه ای وای فکس اومده!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
************************************************** *****************************
یارواینقر به دوست دخترش نامه می ده آخرش دوست دخترش با پستچی عروسی می کنه
دوست دختر یارو میگه عزیزم خیلی باید خرجم کنی تا زنت بشم!!!اونم از فردا شروع می کنه به خر جمع کردن
:31::31::27:
-
اگر با یه ل* دعوا کردی و دیدی فرار کرد تو هم فرار کن چون رفته سنگ بیاره
به یارو می گه نظرت راجع به گل چه می گه گل خیلی خوبه قشتگه خوش بو اصلا حدیث داریم:گل هو الله احد
به یارو میگن 14معصوم رو می شناسی می گه آره میگن اسم ببر می گه به اسم نمی شناسم به قیافه می شناسم
-
هدف از آفرینش ل*ها: ایجاد رعب و وحشت بین حیوانات-ایجاد شادی بین انسان ها-روحیه دادن به ت***ها
توصیه ای از یک داغ دیده:هرگز به علامت آبی و قرمز شیر توالت اعتماد نکن
ایران به زودی خودروی اسلامی می سازه مشخصات این خودرو:هنگام حرکت صلوات می فرسته اگه سرعت از80 بالا تر بره آیت الکرسی می خونه در صورت بروز حادثه فاتحه می خونه
-
دوست من فکر نمی کنی بعضی از این اس م اس هات دیگه بیش از حد به بعضی قومیت ها توهین می کنه.
مثلاً اولین قسمت پست شماره 113 دیگه بیش از حد زشته.
تصور کن یکی از کاربرای پی سی ورلد که لر هستند اینو بخونند. فکر نمی کنی یه حالگیریه اساسیه!!
اگه صلاح می دونی یه ویرایشی بکن