الان هم لابد می خواهی بدونی 44 نفر کی هستن.:31:نقل قول:
به نظر من هم آدم خریه. می دونید چرا؟ چون ایرانی جماعت لیاقت نداره که بیایی بهش خدمت کنی. اگه می رفت مثلا تو کویت یا امارات پناهنده می شد بهتر قدرش رو می دونستند.نقل قول:
Printable View
الان هم لابد می خواهی بدونی 44 نفر کی هستن.:31:نقل قول:
به نظر من هم آدم خریه. می دونید چرا؟ چون ایرانی جماعت لیاقت نداره که بیایی بهش خدمت کنی. اگه می رفت مثلا تو کویت یا امارات پناهنده می شد بهتر قدرش رو می دونستند.نقل قول:
مشکل اصلی هم همین مورده نه ... . اینطور نیست؟؟؟؟نقل قول:
مربی گری مایلی کهن رو هم چند سال پیش دیدم. گند زدنش به فولاد رو هم همینطور.نقل قول:
در آخر به جای تمامی کسانی که دایی رو مربی کردند از شماها معذرت می خوام. آخه این تیم لیاقتش کاپلو، مورینو یا حداقل (ولش کن) بود.
خوب نظرسنجی رو عمومی می کردین.نقل قول:
حداقل با داشتن این خصوصیت، اسطوره ای:31: مثل علی کریمی نمی تونه بگه اگه فلانی بازی کنه من نمی کنم، که نکرد.نقل قول:
نقل قول:تو کردی یا لری؟ یا نه از نوادگان خشایار هخامنشی هستی؟ با هخا نسبتی نداری؟نقل قول:
به نظر من خیلی زود بود براش که مربی تیم ملی شه . اگه یه چند سال می گذشت براش بهتر بود
موافقم!!! نه اينكه تجربه يا استعداد و ... نداره، آخه هنوز علي دايي درست حسابي خداحافظي هم نكرد! هيچ كي نمي تونه اين مورد رو كه اون افتخار تيم ملي هست رو انكار كنه، هيچ كس!نقل قول:
اونوقت هنوز براش يه بازي دوستانه درست حسابي، در حد اسمش براش ترتيب ندادن تا خداحافظي كنه!
در واقع باز هم، مسئولين فدراسيون فوتبال و كلا تربيت بدني خودشون رو پشت يه نام بزرگ پنهان كردن و اونو فرستادن جلو!!!
اگه فردا هم تيم نتيجه گرفت، از انتخاب شايستشون تمجيد مي كنن اگر هم نرگفت (كه ديگه بقيش رو خودتون مي دونين!
نقل قول:
شرطو باختی گوگولی
:27:
ولی بدون هر اسکلی با خر زنی میتونه بره هر مدرکی بگیره
اصلا گیریم دکترای فیزیک هسته ای داشته باشه
چه ربطی به فوتبال داره؟؟
---
تنها چیزاییی که توش این بشر به درد بخوره زبان بلد بودنشه و استیلش!!
---
:40:حالا تو برو پوستر علی دایی بخر بغل کن بخواب
چه نظر زيبايي!!! واقعا آدم دلش مي خواد يه چيزايي بگه ( اما حيف كه درست نيست )نقل قول:
دوست عزيز شما اول لطف كن و ببين فرق يك انسان تحصيل كرده و كسي كه تا 5 ابتدايي بيشتر درس نخونده چيه ( بدون اينكه اصلا به اين مساله فوتبال، دايي و ... فكر كني )
اگه اين آقا تحصيل كرده نبود، مي گفتين چرا اين گاگول رو آوردن مربي تيم ملي كردن، حالا كه هست، هيچ كي به اين به عنوان يك حسن مثبت نگاه نمي كنه!
.
درمورد استيل هم، واقعا خيلي جالب هست! مردم ما همش دوست دارن انتقاد منفي كنن و از يه چيز ايراد بگيرن، حالا چرا، نمي دونم! (نميگم شما گفتي اين نكته بدي هست تا فردا نياي پست بزني كه من تعريف كردم و ... ) اما يكي قيافش بده، لباسش داغون، استيلش ماله عصر غار نشيني، مياد يكي از مهمترين پست هاي دولتي رو مي گيره، ما ناراحتيم، يكي هم مياد مربي ميشه، كه عكس اون فرد هست، ما باز ميگيم فقط دنبال تيپ و قيافه هست!
جوابت احمقانه است و در حدي نيست كه جوابتو بدم!نقل قول:
به نظر من هم بهترین گزینه بود البته تو ایرانی ها
تیم ملی به یکی احتیاج داشت که تیم رو جمع کنه و باند بازیها رو از بین ببره
من خودم قطبی رو خیلی دوست دارم امااون نمیتونس واسه تیم کاری کنه و بدتر خودش رو خراب میکرد
ولی در هرصورت امشب 90 رو از دست ندید
فردوسی پور =/=دایی