دلم از کجا پره؟ شما مثل اینکه من رو بهتر از خودم می شناسی!
نه تا حالا قبضم زیاد اومده، نه بی دلیل خطم قطع شده نه با آنتن دهیش مشکل داشتم. 400 تومان دادم خط رو خریدم (چند سال پیش) و چون شمارش روند دراومد الان 3 میلیون تومان هم می خرن ازم. هر دوره ماکزیمم 3000 هزار تومان قبضش میاد. اس ام اس باز هم نیستم. فقط برای کار های ضروری از SMS استفاده می کنم. دلیلی نداره که از همراه اول دلخوری شخصی داشته باشم. کلا به نظرم خدماتش قابل قبوله.
آنتن دهی همراه اول هم مطمئنا از ایرانسل بهتره. من یه سیم کارت پیام رسان ایرانسل دارم که هیچ وقت اینترنتش راه نمی ده و همیشه ساعت 3 بعد از نیمه شب اس ام اس هایی که اون روز برام فرستادن تازه یکی یکی شروع می کنن به رسیدن! یعنی زمانی که شبکه خلوت می شه... توی نقطه پرتی هم زندگی نمی کنم. درنتیجه به نظر من خدمات ایرانسل چرته!
نتیجه گیری که نتونستی بکنی اینه:
گران شدن 4 تومانی اس ام اس هیچ تاثیری توی هیچ کجا نداره. ولی اگر این کار با زور یا با گول زدن طرف همراه بشه، غیر قابل قبوله. مثال: یه نفر با احترام میاد به شما می گه لطفا 100 تومان پول به من بده. شما خیلی راحت بهش می دی. ولی یه نفر دیگه سعی می کنه توی معامله گولت بزنه، سرت کلاه بذاره و 100 تومان اضافه ازت بگیره، اینجا شما ساکت نمی شینی: با اینکه مبلغ همونه.
اگر همراه اول اعلام می کرد: ما برای توسعه مخابرات در روستاها و... و جبران کسری بودجه خودمون ناچاریم قیمت ها رو افزایش بدیم. ما هم می گفتیم مشکلی نیست. ولی وقتی میاد می گه: اس ام اس ارزان شد! بعد گرونش می کنه... این یعنی چی؟
امیدوارم این بار منظورم رو رسونده باشم.
ضمنا شما بدون شناخت قبلی، حدسیاتت رو در مورد شخصیت دیگران توی جمع مطرح نکن. چون ممکنه اونقدر خوش شانس نباشی که حدست درست دربیاد!
موفق باشید