اگه ميشه ساعت و روز تستتون رو هم بگيد!(كلا سرعتتون خوبه،ولي بهتر هم ميتونه باشه)
اين تست من هست ، ساعت 13:54 ، روز جمعه به نظرم سرعت كاملا خوب و راضي كننده هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه ميشه ساعت و روز تستتون رو هم بگيد!(كلا سرعتتون خوبه،ولي بهتر هم ميتونه باشه)
اين تست من هست ، ساعت 13:54 ، روز جمعه به نظرم سرعت كاملا خوب و راضي كننده هست
ظاهرا امروز ( شنبه 18-8-87) شبکه لایز به مشگل برخورده
آقا مشگل حل شد
شرکت لایزر فایلهای را که آپلود کنیم از اعتبار حجمی کم میکنه
یعنی اگه من ماهی 3 گیگ درخواست داده باشم و فایلی رو تو رپیدشیر آپلود کنم از اون 3 گیگ چیزی کم میشه.
هرگونه ترافیکی که شما داشته باشید از هزینه کم میشو، اگر فایلی را آپلود کنید و یا دانلودکنید از 3 گیگ شما کاسته خواهد شد( دوست عزیز)نقل قول:
خیلی جالب همه از سرویس های اینترنت راضی هستند
بدبختی اینکه تو ایران هیچکس اینترنت پرسرعت ندیده
16کیلوبایتو دانلود می کنن .....بعدش می گن ما راضی هستیم
دوست عزيز با اين وضعيتي كه اينترنت مملكت ما داره ، اگه 128 گرفته باشي و بتوني با 16 دانلود كني بايد راضي هم باشي
منهم مواقمنقل قول:
یه مسئلی که برای من تازه اتفاق افتاده
من تاحالا نامحدود از شرکت خدمات میگرفتم
الان با توجه به نیاز کمی که دارم محدود گرفتم
بسیار بسیار سرعت اینترنتم افت کرده
کسی تاحالا با این مشگل برخورد کرده
منم الان از 128 استفاده مي كنم با محدوديت 5 گيگ!
ديشب (يعني 5شنبه شب) داشتم يه فيلم از رپيدشير دانلود مي كردم كه سرعت روي 4 و 5 بود و يه دفعه به صفر رسيد،زنگ زدم لايزر،بهم گفت كه ما با برنامه ي Download Accelerator Plus همون DAP سازگاريم و شما برو سايت microsoft و يه فايل رو با همون DAP بزار دانلود بشه بعد زنگ بزن من تا دانلودت رو مانيتور كنم ،اين كار رو كردم ولي ديدم داره از سايت microsoft با سرعت 25 دانلود مي كنه و زير 17 هم نيومد!!!!!!! زنگ زدم به شركت گفتم ،بهم گفتن كه از سايتي كه دانلود مي كنيد مشكل هست نه از لايزر ، چون اگه لايزر مشكل داشت شما از هر سايتي كه مي خواستيد دانلود كنيد ، سرعتتون كم بود!