من احتمال دیر وارد شدن رو میدم
برا همین چه از n95 8gb بهتر باشه و چه نباشه n95 8gb میگیرم
Printable View
من احتمال دیر وارد شدن رو میدم
برا همین چه از n95 8gb بهتر باشه و چه نباشه n95 8gb میگیرم
نحوه کار با سیستم عامل سیمبین سری تاچ نوکیا :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ظاهری کاملا متفاوت .کد:http://www.gsmarena.com/nokia_mwc_08-review-216p5.php
خیلی خوب شد
چون جای نوکیا تو رقابت گوشی های تاچ کم بود!
فقط یه سوال
من هیچ جا تاریخی مبنی بر عرضه گوشی تاچ نوکیا ندیدم
شما خبر ندارین ؟؟
سلام علی جان ...
من تا اونجایی که اطلاع دارم فکر نکنم اصلا گوشیی تا الان با این قابلیت معرفی شده باشه ... اگر هم الان دارن به نمایش میزارن روی گوشیهای آزمایشی هست ...
سلام از ماست سامسونگ جان(ببخشید اسمتون رو نمیدونم)
تو کلوپی که تو کلوپ نوکیا بچه ها زدن
بحث از صفحه نمایش تاچ جدیدی بود که به احتمال زیاد بارزولوشنی
که رقیبی باشه واسه پاکت پی سی ها صحبت شده بود
فکر میکنم نوکیا می خواد کم کاریشو تو بارسلون جبران کنه
نوکیا هم با این ان 96 خیلی خراب کرد . یه ان 95 8 گیگ می ارزه به این ان 96 . آقا 16 گیگ میخواااااااااای چکار تازه رم هم میخوره !! من فکر نکنم با بالا بردن حافظه گوشی بشه فروش رو بالا برد . به نظر من که باید نوکیا توی فکر سابووفر و ال سی های برزگتر و دوربین های 6 8 روی گوشی باشه
دوستان سلامنقل قول:
تا حدودی موافقم
نوکیا باید جبران کنه
96 رو میتونیم حاصل ترکیب n81-8gig و n95-8gig بدونیم
اسلاید دو طرفه و صفحه نمایش و حافظه 95 + طراحی و حافظه 81
البته اینو اضافه کنم
با توجه به چیپ ست دی وی بی اچ
که روی ان96 کار گذاشته هدفش ساخت یه گوشی مولتی مدیا
با قابلیت
ذخیره سازی دیتا های ویدیو که حجم بالایی دارند بوده
مگه ضبت صوته به فکر ساب ووفر باشه ؟ اتفاقا ال سی دی هاشم معمولا تو گوشی های سری ان بزرگ هستن !نقل قول:
نوکیا هم با این ان 96 خیلی خراب کرد . یه ان 95 8 گیگ می ارزه به این ان 96 . آقا 16 گیگ میخواااااااااای چکار تازه رم هم میخوره !! من فکر نکنم با بالا بردن حافظه گوشی بشه فروش رو بالا برد . به نظر من که باید نوکیا توی فکر سابووفر و ال سی های برزگتر و دوربین های 6 8 روی گوشی باشه
در مورد حافظه موافقم بالا بردن حافظه اونقدر اهمیت نداره ! شاید واسه 90 درصد افراد 4 گیگ حافظه هم زیاد باشه !
به نظرم نوکیا باید بیشتر رو تنوع کار کنه ! اولا تنوع تو سری های مختلف گوشیاش ! مثلا بیشتر رو موزیک اکسپرس هاش سرمایه گذاری کنه ( قطعا الان یکی از پر طرفدار ترین گوشیها گوشیهایی هستن که کیفیت پخش موزیکشون بالاست ) ...! همینطور تو رنج گوشی های متوسط ( 100-200 دلار ) نوکیا به نظرم خیلی خوب کار نکرده و اگه تو این بخش سرمایه بیشتری بذاره با توجه به فروش بالای این رنج سود خوبی نصیبش میشه ! و همینطور ساخت گوشی های تاچ اسکرین که سونی و پاکت پیسی سازها ازار رو تو دست دارن ( و البته آیفون هم جای خود داره ) ! ضمن اینکه به نظر میرسه نوکیا تو گوشی های جدیدش هنوز یکی از ضعفهای اساسیش یعنی ضعف باطری هاش رو حل نکرده ! قطعا کسی که N95 یا N96 میگیره با این امکانات مولتی مدیای بالا به باطری قوی برای استفاده از این محصولات نیاز داره...!
دوستان سلامنقل قول:
آره اینم از 7710 و n77 و n92 گرفته
کلا 96 چیز تازه ای نداره
اینو یادم رفت بگمدوربین رو هم از 95 به ارث برده