اگه بلوتوث گوشیه دیگه امتحان کردی که تو لیست هندزفریش ثبت شده باید از رو اون گوشی پاکش کنی...
Printable View
اگه بلوتوث گوشیه دیگه امتحان کردی که تو لیست هندزفریش ثبت شده باید از رو اون گوشی پاکش کنی...
كوچيكت مهدي هستمنقل قول:
ببین دوست من (دلفین جان اسمتو یادم رفته )
با گوشی های دیگه یا با بلوتوث کامپیوتر هم امتحان کن
اگه بازم پیدا نشد حتما هندزفریت ایراد داره
چون پیدا کردنش یه بحثه و کانکت شدن به گوشیت یه بحث دیگه اس!
با گوشي هاي ديگه كه امتحان كردم نشد
نگرفتم چي شد يعني چي؟نقل قول:
من خودم نفهمیدم چی گفتم.
وقتی هندزفری رو به یه گوشی متصل میکنی برای اینکه فعال بشه باید تو لیست هندزفری بیاد.مثل کسایی که تو بلوتوست add کردی..وهمیشه هستن.حالا اگه هندزفری تو توسط گوشیه دیگه شناسایی شده باشه و روش کار کرده باشه تا از لیست هندزفریه اون گوشی پاک نشه رو گوشیه شما جواب نمیده.
فوکوس لمسی جی 900 (همون فوکوس نقطه ای ) ببینید چه میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی چیز ردیفیه اگه توی ویدیو ها دیده باشید هشت دهم LCD یه کادر کشیده شده که توی اون کادر هرجا که بخای میتونی فوکوس کنی...میگم Media Center این دو تا گوشی عجب چیزیه....
خیلی چیز ردیفیه اگه توی ویدیو ها دیده باشید هشت دهم LCD یه کادر کشیده شده که توی اون کادر هرجا که بخای میتونی فوکوس کنی...میگم Media Center این دو تا گوشی عجب چیزیه....
نقل قول:
مهدی جان منظورش اینه بود
که یه بار باید هندزفری رو ریستکنی قبل از این
که اد کنی با گوشی جدیدت!!
البته شک دارم اینو ندونی
فکر کنم اون عکس های سری جی جوابی بود به کم کاری های
سونی اریکسون در تولید کا 850 !
فقط نمیدونم چرا هیچ کدام از برند ها تو بارسلون دوربین بالاتر از 5 رو ارائه ندادن ؟؟
نقل قول:
بلاستر جان فکر کنم اشکال هندفری من هم همینه که به گوشیم وصل نمیشه.چون هنوز تو لیست بلوتوس w910 هستش که فروختم.چرا زود تر از اینا نگفتی:دی.خیلی ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز که تعطیله,ولی فردا میرم موبایل فروشیه.خدا کنه w910 رو نفروخته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه فروخته باشه باید چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هندفری رو چجوری میشه ریست کرد؟آخه فقط دکمه واسه روشن و خاموش داره.واسه ریست نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای اجب فوکوسی