اینا که خیلی وقته معرفی شدن
Printable View
اینا که خیلی وقته معرفی شدن
شما که ویندوز موبایل با سیمبیان مقایسه می کنی و اگه یک بار با ویندوز موبایل کار کرده باشین متوجه میشین که ویندوز موبایل چقدر از سیمبیان کامل ترهنقل قول:
در هر صورت امیدوارم که نوکیا با همکاری ماکروسافت ویندوز موبایل تولید کنه که رقابت در این زمینه هم بهتر بشه و همون طور که گفتن گوشی خوب طرفدار داره نه برند خاص
ببخشید می تونم بپرسم منظورتون کدوم گوشی بود؟ گوشی N96 و N78 که تازه 10 دقیقه پیش بصورت رسمی وارد سایت gsmarena شد HtC ها هم که هنوز رسمی معرفی نشده من کاری ندارم که قبلآ حرفش بود و می خواست معرفی بشه من قصدم از زدن این تاپیک این بود که تمام گوشی های معرفی شده در این سمینار رو اینجا بگم فقط همین حالا اگه شما ناراحتی چشم دیگه معرفی نمیکنم.نقل قول:
نمی دونم چرا بچه های این کلوپ اینطوریند بخدا به کسی که حقوق میدن اینقدر طرفداری نمیکنه از دیشب که من این تاپیک و زدم فقط دارن دعوا میکنن سر یه گوشی بخدا آدم پشیمون میشه پست بده
حالا که چی اینقدر بحث میکنید!!!بابا بسه!!!گور بابای شرکتها!فقط توی فکر منافع خودشون هستند!!!همین نوکیا مثل سگ تا چند سال پیش از ملت میخورد!!!حالا چند تا رقیب برای خودش دیده ترسیده هی زرت و زرت ان95 ان96 ان78 ان200 ان میلیون تولید میکنه که عقب نیفته!!!تنها نو اوریش همون ال سی دی 16 میلیون رنگ هست!بقیش بوقه!!همین الجی بیچاره که هیچ خبری ازش نیست!همش کارش نواوریه!یه تک گوشی داده بیرون نصف ال سی دی تاچ نصفش معمولی با همین تا اخر سال توی رده ی 5 میمونه!اما نوکیا و سونی اریک باید 10 تا 10 تا مدل معرفی کنند تا بازار رو از دست ندن!!!الجی با همون یه کایو990 5 مگاپیکسلی خیلی سود کرد!نوکیا 100 تا 5 مگاپیکسلی زده !!!همه هم یکی از یکی زشت تر!!!
rainsky rainsky حمایتت می کنمنقل قول:
من اهل کوفه نیستم rainsky تنها بمونه
corey جان ممنونم!من متعلق به همه ی شما هستم!!!!!!!!!!دی:
آره والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش اینا پر روتر از این حرفان.باز میان.تو ساسان و امین Rainy رو نگاه کن.چون فهمیدن کم آوردن نمیان.امین که خودش اعتراف کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بعضی هاشون خیلی پررو تشزیف دارن.Xperia که هیچ.اگه سونی W1 رو هم بده :18:و معرفی کنه اینا باز میان میگن E90 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم با اون شارژش نه؟:27:نقل قول:
سامان خان خواهشا پر رو نشو!من پته ی دو شرکت سونی اریک و نوکیا رو ریختم بیرون!!!وگرنه باز هم میگم نوکیا بهتر از سونی اریک هست!این کاملا از محصولاتی که تا کنون تولید کردند مشخصه!شاید سال دیگه سال سونی اریک باشه!که باز هم بعید میدونم1چون هیچ وقت یک گوشی موبایل رو با پاکت پیسی مقایسه نمیکنند و ایکس پریا یک پاکت پی سی هست و طرفداری خاص خودشو داره!اما ان96 یک گوشی سوپر مولتی مدیای کامل هست!!!!
که شمایلش فقط عوض شده نسبت به n95 8gbنقل قول:
ان96 یک گوشی سوپر مولتی مدیای کامل هست!!!!
تایید میشهنقل قول:
نقل قول:
و آنگاه امین پس از سال ها لب به سخن گشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره والا.امین برو دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کور بشه هرکی نتونه ببینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این و باد ببرن با LopTop ها مقایسه کنند نه با موبایل ها.با این سایزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا رو شکر.به سلامت.3جای 3 روز اگه هفته دیگه هم برگشتی اشکال نداره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
شدیدا تایید میشه.مخصوصا این جملت:همون طور که گفتن گوشی خوب طرفدار داره نه برند خاص(حرف همیشگی من هم همینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
فکر کنم اشتباهی رخ داده.این واقعا پست امینه؟:18:فکر کیکنم این پست سعید یا حمیده ولی اشتباهی به اسم Rayiny Sky ثبت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نه.شاید هم امین اومده به جمع سونی اریکسونی ها.آخه امین جون.تو که اینا رو میگی چرا باز میای طرف نوکیا رو میگیری ها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم حمایتت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]