داداش عکسها رو ریسایز کنی میشه 70 80 کیلوبیات !! 4 تا هم باشه میشه 300 350 کیلوبایت !!
واقعآ انقد سختته ؟؟
Printable View
داداش عکسها رو ریسایز کنی میشه 70 80 کیلوبیات !! 4 تا هم باشه میشه 300 350 کیلوبایت !!
واقعآ انقد سختته ؟؟
اگه اجازه بدی(( پس فردا ))برات عکس میزارم خوبه؟
پس فردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاب فردا بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه بابا!! پس فردا هم غنیمته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه فردا که همین امروز باشه یه مسابقه حیاتی دارم!دعا کن جزو 4 نفر باشم من گوشی رو میدم به خودت هر چقدر دوست داری ازش عکس بگیر یا باهاش کار کن!
نکنه تو لیورپولی با منچستر مسابقه داری یا برعکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
پوریا خان پس فردات هم که امروز بود تموم شد و عکس نذاشتی !!!
تو دعا کردی من جزو 4 نفر باشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجم شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم حتما عکس میگیرم میزارم!
خاب من گوشی رو نمیخواستم واسه همین دعا کردم 5 بشی :دی (بیشتر ضرر میکردی که 4 میشدی :دی)
نقل قول:
dial up?:27:
من با دیال آپ فیلم سنتوری رو دانلود کردم.حدود 270 mb.فکر نکنم دیوونه تر از من وجود داشته باشه:31:
پوریا رفتی که رفتی !! 1 هفته شدو تو عکسی نذاشتی