پس آموزشی که تو پست اول هست کشکه؟؟؟
Printable View
پس آموزشی که تو پست اول هست کشکه؟؟؟
devil عزیز ممنون که جواب دادی ولی یه سوال دیگه برای تبدیل k750 به w800 با برنامه setool2lite از همون اول باید نوع گوشیم رو w800 انتخاب کنم .( منظورم موقعیه که دارم فلشش میکنم . )
البته ببخشید که من دارم جواب میدمنقل قول:
اگه گوشیت k750 است و میخوای به w800 تبدیل کنی باید مدل گوشی رو همون k750 انتخاب کنی
بعد از اینکه گوشیت به w800 تبدیل شد دیگه باید مدل گوشی رو w800 انتخاب کنی
با آرزوی موفقیت
ممنون albaloot عزیز
ميشه توضيح بدين كه چه طوري ميتونيم اون فايلي رو كه براي اتصال گوشي به وسيله USB دانلود كرديم براي ويندوز تعريف كنيم:13:نقل قول:
تو همون پستی که نقل قول کردی توضیح دادم.نقل قول:
نقل قول:
سپس این فایلها رو در محلی روی هارددیسک کامپیوتر استخراج(Unzip) کنید.گوشی رو خاموش کرده و سیمکارت و مموری کارت رو خارج کنید.باتری رو در محل خود قرار داده و دکمه C روی گوشی رو نگه دارید و کابل را به گوشی وصل کنید.در این هنگام ویندوز(در کامپیوتر) پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید را میدهد و برنامه نصب درایور باز میشود.همانند نصب یک سخت افزار در ویندوز عمل کرده و هر وقت درایور خواست از فایلهایی که از لینک بالا دانلود کرده و در هارددیسک کامپیوتر استخراج کردید استفاده کنید تا درایور نصب شود.بعد از نصب این درایور شما میتونید از گوشی خود به عنوان یک دستگاه رم ریدر(در حالت خاموش)نیز استفاده کنید.
مشكل من اين جاست كه نميتونم اون فايل رو براي ويندوز تعريف كنمنقل قول:
اصلا وقتي كه ميخوام تعريفش كنم از اون فايل نميتونم به عنوان يك تعريف كننده براي ويندوز استفاده كنم
لطفا كمكم كنيد
سلام به دوستان عزیز
من العان گوشیم( k750 ) رو فلش کردم و w800 کردمش ولی فلش من با فلشی که توی اون فیلم فلش بود فرق داشت یعنی فقط تا قسمت block 291\291 ادامه پیدا کرد و بعدش تموم شد ولی العان خود گوشی درسته و تبدیل به w800 شده . فقط یه مشکل مگه وقتی گوشی فلش میشه نباید تمام اطلاعات روی گوشی حذف بشه چون مال من هیچی پاک نشده حتی منویی که نصب کرده بودمم هنوز هست .
----------------------------------------------------------------------------------
راستی داشت یادم میرفت وقتی گوشیم رو روشن کردم setup wizard بالا نیومد و وقتی هم که رفتم توی phone language دنبال زبان فارسی نبود و فقط زبان انگلیسی رو داشت در صورتی که من از همون کاستومایزی که گفته بودین استفاده کردم .
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه .
تو تایپک فلش سونی اریکسون و تبدیل K750 به W800 برای کاربران مبتدی امدی پس پست اول رو برو یه نگاهی بنداز به جوابت میرسی....:46:نقل قول:
اين فايل هارو نميشه دانلود كرد:41:نقل قول:
يكي لطف كنه و يك جاي ديگه اين دوتا فايل رو آپلود كنه :46: