آقا عید تمامی دوستداران هتریک مبارک
به تمامی اونایی هم که به تازگی به جمع هتریکیا ایران اضاف شدن خیر مقدم میگم
Printable View
آقا عید تمامی دوستداران هتریک مبارک
به تمامی اونایی هم که به تازگی به جمع هتریکیا ایران اضاف شدن خیر مقدم میگم
تیم من Sanat Mes Kerman دسته 4 قبلا کردستان اف سی بوده بعد دادنش من
نگفتين هست يا نه؟نقل قول:
بستگی به خودت داره حاجی
من معمولا روزی 30 دقیقه پاشم مگر اینکه بخوام یه بازیکن یا چندتا بازیکن بخرم که معمولا بیشتر طول میکشه
ولی هفته اولش معمولا یک ساعت تا سه ساعت پاش میشینی تا کل بازی دستت بیاد بعدش دیگه کمتر میشه
معتاد كننده به اين صورت كه شما مثل بعضي بازيا كار و زندگيتو ول كني بشيني پاش نه. كلا خصوصيت بازي آن لاين اينه كه وقت بازي كننده رو زياد نگيره. به قول دوستان فقط موقع خريد بازيكن هست كه شما مجبوري وقت بذاري. وگرنه بعضي روزا اصلا مي توني نياي !نقل قول:
اول از همه آموزش هت تريك رو بخون. با دقت بخون و چند با بخون. هم اينجا توي چند صفحه قبل و هم توي انجمن هت تريك ايران مي توني پيداش كني.نقل قول:
دوم انكه چلنجها رو سريع رد كني تا امكانات بازي و بودجه اضافه بشه.
در آخر نگاه كن ببين تو چه پستي بازيكن 19 سال به پايين با اسكيل حداقل پاسبل داري. شما چون يه نوع تمرين بيشتر نمي توني بذاري بهتره اون جووناي با استعدادو تمرين بدي و پير و پاتال ها رو بذاري كنار. مگه اينكه بازيكن خوبي باشن و تو پستي كه تو تمرين مي دي نباشن.
البته بستگی به خودش داره که تو کدوم پست بخواد بازیکن پرورش بده
ولی خب معمولا این طوریه که شما گفتین
من نمیدونم چجوری باید تمرین بدم اموزش ها رو هم خوندم ولی چیزی در باره تمرین دادن نفهمیدم اگه میشه یه توضیح بدید
راستی امروز من بازی دارم ساعت چند برگزار میشه؟
خیلی بازیه هیجا نانگیزیه ایول بابا
نگاه کنید
The match is in progress, 11 minutes of the first half have been played.
باران سنگین امروز باعث شده تا Shahid Bahonar تبدیل به باتلاق بشه! و تعداد 1445 نفر تماشاگر مشتاق نیز برای دیدن بازی تیم محبوبشون به استادیوم اومدند.مربی تیم Kerman برای بازی امروز آرایش 4-5-1 را انتخاب کرده.با ترکیب نفرات: Nazari - Mohammadi, Hasani, Hemmati, Jamshidian - Naji, Peyrovani, Kiani, Ahmadi, Davoudi - Rezaei.
امروز آرایش نفرات 4-4-2 برای بازی تیم rafsanjan انتخاب شده.نام این بازیکنان در ترکیب اولیه تیم دیده میشه: Borhani - Khalili, Vala, Shams, Bahrami - Alizade, Abbasi, Ghomeyshi, Ranjbar - Karegar, Gorgani.
Kermanدر این بازی تصمیم گرفته که از بازی خلاقانه استفاده کنه .در دقیقه 3 هلهله هواداران به صدا در میاد . Yousef Rezaei راهش رو برای گذشتن از خط دفاعی مهمان پیدا میكنه و با یک ضربه محکم و بی نقص نتیجه 1 - 0 رو برای Kerman به ارمغان میاره .Fariborz Davoudi از Kerman قسمت تحت پوشش خودش رو به صرف در اورده و مرتب پاس های خوبی بر روی محوطه جریمه حریف می ریزه - یکی از این توپ ها به خوبی روی پای Yousef Rezaei جفت و جور میشه تا درواه ی حریف فروم بریزه و نتیجه ی 2 - 0 در دقیقه 10 رقم بخوره .زمین گل آلود باعث ناراحتی Kavyan Jamshidian شده چرا که اون نمی تونه با توپ با اون ظرافت همیشگیش کار کنه.
الان من نمیتونم تغییر در ترکیب ایجاد کنم؟؟؟؟؟؟؟