بله اون هم هست
Thermaltake CL-W0082 AquaBay M4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alphacool HDD3 Cooler - Rame/Plexiglass
Printable View
بله اون هم هست
Thermaltake CL-W0082 AquaBay M4
Alphacool HDD3 Cooler - Rame/Plexiglass
اینم پاور
innovatek Cool-Power 500W PSU - Watercooled
0 dB(A), 500 Watt, ATX12V 2.01, SLI Ready, Watercooled
هيوا جان درود بر شما ....
رلستش من همون Reserator2 رو تو فكرمه كه بگيرم ولي من 4 تا هارد رو سيستممه و اگه بخوام واسه اونا هم واتر كولر بگيرم نميدونم كه پمپ توانشو داره واسه 4 تا تيكه جديد يا نه و اينكه حالا اگه من واسه هاردهام هم واتر كولر ببندم نميدونم چجوري گردش آب رو توش ببندم مگه اينكه يه سه راهي يا چهارراهي يا پنج راهي چيزي ( اگه باشه البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بزارم كه هر كدومشون جريان آب مستقلي داشته باشن ... شما چي فكر ميكني ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه پمپت نمیکشه
نه اگه بخوای به همشون واتر ببندی که باید فقط 200 یورو پول اپشنال بدی بغیر از پمپ و دمو دستک کناریش یه بکس هارد 4 تایی بگیر هم cooler master هم thermaltake هم silverstone
اینا یه فن جلو دارن همون کافیه چون میدونم ار فن بدت میاد برعکس من خوراکم فن هست البته سوپر سایلنس سیستم رو نگاه کن صفا کن حراجی فن باز کردم ولی اگه صدا شنیدی جایزه داری ٩ تا فن ناقابل
80 بالا،دو تا هم پایین پشت
120جلو،عقب،رادیاتورها
140 پاور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيوا جان درود بر شما ...
راستش من توي تاور كيسم اندازه يه قوطي كبريت هم جا ندارم چه برسه به اين فن گنده بك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم دل و روده سيستم من :
راستي بعد از يه عمليات كشف و جاسوسي پي بردم كه سر و صداي فنهاي من مال اينه :
ميييييييييييييييگم آخه فن سوپر سايلنت كه اينهمه صدا نداره ، نگو مال اينهاييه كه جلوي فنهام واسه قشنگي گذاشتم ... راستي اسمش چي بودش ؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا موندم دل و روده واتر كولرمو چجوري تو اين تاور كيس جديدم جا بدم ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب اشتباهي كردم كه يه كيس فسقلي گرفتم
دهك ... من مثلا" اين عكسارو ريسايز كرده بودما !!!! چقده گنده شده اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دستی به سرو روش بکش سعی کن سیمها رو از پشت رد کنی تا جریان هوا بیشتر بشه
Scythe مدل S-FLEX 120mm Fan SFF21D
این یعنی خفه و بی صدا 8.7 dB(A) از صدای نفش کشیدن خودت هم کمتره یکی بگیر بنداز عقب ٨٠٠ rpm بیشتر نیست ولی کافیه
هيوا جان درود بر شما ... راستش من تا چندي پيش از سيمهاي نوري براي كابلهاي برق و ديتا و ... استفاده ميكردم ولي بعد از اينكه 2 تا هاردم خيلي ناگهاني سوخت فكر كردم شايد اين كابلهاي نوري استاندارد نيستند و بيشتشونو جايگزين كردم و اين كابلهاي جديدي كه رو سيستممه مال ارژينال پاور هستند و خيلي نرم نيستند و نميشه خمشون كرد تا با يه كشي چيزي بستشون ، پشت مادر برد هم كه يه نيم سانت جا داره كه ازش هيچ كابلي رد نميشه كرد حالا هم كه موندم شيلنگهاي واتر كولرو چجوري توش بچپونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درود بر همه دوستان ... من يه چندتا رادياتور اكسترنال به چشمم خوردش كه گفتم اينجا هم براي شما بزارمش كه ببينين ...
و اينهم يكي ديگه :
خوش باشيد ... بدرود
ببینم یعنی کسی تو ایران نیست که به واتر کولر علاقه مند باشه ؟!
دوستان اگه میشه بنویسین که چه واتر کولرهایی در ایران هستش ؟!