خوب به سلامتی مثل اینکه مشکل ما هم برطرف شد ( نمیدونید چه اعصابی از من خرد شد تو این چند هفته!)
و دیگه مگی خانم می تونی با کمال اطمینان رو ما هم حساب باز کنی !
Printable View
خوب به سلامتی مثل اینکه مشکل ما هم برطرف شد ( نمیدونید چه اعصابی از من خرد شد تو این چند هفته!)
و دیگه مگی خانم می تونی با کمال اطمینان رو ما هم حساب باز کنی !
حتما :46:نقل قول:
چونكه خودم نميتونم اينهمه رو ترجمه كنم كارام زياده:19:
منم هستما.اویل 0 خوراک خودمه.
خيلي خوب پس همين الآن گروه رو مشخص ميكنيم هر كي خواست همكاري كنه و واقعا پايه باشه بگه.:46: از همين الآن كسايي كه ميخوان باشن رو مينويسم :نقل قول:
Maggy_p
Redblood
عليرضا
هركي هم خواست بگه كه ديگه بعدا من به كسي فايل نميدم!:27:
خوب خدا رو شكر pdf تموم شد! :24::24::24:
من اونو براي مديران سايت ميفرستم تا اينجا پيوست كنن:10:
نقل قول:
دستت درد نکنه مگی جان.خیلی زحمت کشیدی.
دیگه یواش یواش استارت اویل 0 رو هم بزنیم که آخرینشم تموم بشه.
راستی یه چیزی،چه خوب شد که فایلا رو ترجمه کردیم.تازه دارم بازی اویل 1 رو میفهمم.
راستی تو اون قسمت راهی هست که گیاهه رو از ریشه نابود کرد؟من که با جیل رفتم چیزی نه گیر آوردم نه یادم اومد.فقط رفتم و Barry به دادم رسید!!:20:
فكر كنم فقط ميشد با كريس از ريشه نابودش كرد نميدونم چون زياد يادم نمياد خيلي وقت پيش بازي كردم:46:نقل قول:
خواهش هم ميشه من براي آقاي sam fisher فرستادم تا پيوستش كنه:46:
Code Veronica
خيلي ممنون از آقاي sam fisher كه فايل رو ضميمه كردن
در ضمن ديگه كسي نيست كه بخواد توي ترجمه ها كمك كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كي ميخواد همكاري كنه لطفا بگه و كار رو زود تحويل بده مثل من نباشه كه قول فردا ميدم پس فردا ميزارم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که حتما هستم،بی برو برگرد.فقط زودتر تاپیک رو بزن.در ضمن خیلی هم به موقع کارارو میرسوندی.:46: