الان ما داریم لحظه شماری می کنیم . غافل از این که اونا ( مسئولین سازمان سنجش ) در خواب پاییزی هستند و ما رو فراموش کردند.:27:نقل قول:
Printable View
الان ما داریم لحظه شماری می کنیم . غافل از این که اونا ( مسئولین سازمان سنجش ) در خواب پاییزی هستند و ما رو فراموش کردند.:27:نقل قول:
آقایون ویژه نامه یه 10، 20 صفحه ای هستش. قیمتش هم حدود 800 تومنه(قیمت پارسال) طبق گفته خودشون شنبه توزیع میشه. پس یه شنبه در شهرستان ها هستش.
من ویژه نام رو خریدم (600 تومنه)
پیام نور که تکمیل ظرفیت نداره...بقیه هم که...
من که اصلا امیدی نداشتم از اون اول به این تکمیل ظرفیت
4 تا رشته به درد نخورو کردن تکمیل ظرفیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه هم که واسه رتبه های زیر 1000 خوبه!
چه رشته هایی داره ؟ چه شهرایی ؟ :18:نقل قول:
جناب رشته های برق و مکانیک غیر از تهران جایی دیگه تکمیل ظرفیت دارن؟
من که نمی تونم همه رو بگم!نقل قول:
ولی خوب مثلا تجربیا همش مهندسی کشاورزیه تا اونجا که من میبینم! البته به جز اون چند تا رشته که واسه رتبه های خوب در نظر گرفتن! اونم در حد 7 8 نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تهرانم و ریاضیم و میخوام تهران قبول بشم هم فقط دو تا مهندسی (صنایع و عمران) اونم غیر انتفاعی داره که ....
من که شرکت نمیکنم چون فایده ای نداره جز اینکه 1400 تومن بریزم تو جیب این سنجش!
بلهنقل قول:
دانشگاه تبریز روزانه
برق -4 نفر
مکانیک سیالات-1 نفر
مکانیک جامدات-2 نفر
دانشگاه غیر انتفاعی شیخ بهایی اصفهان :برق-25 نفر
غیر انتفاعی سجاد مشهد:
برق مخابرات-6 نفر
برق کنترل-2 نفر
غیر انتفاعی شمال (آمل): برق الکترونیک-15 نفر
غیر انتفاعی صنعتی فولاد اصفهان: مکانیک جامدات-39 نفر
غیر انتفاعی هدف ساری: برق قدرت -40 نفر
اینا همش مهندسی بود بقیه هم اکثرا! کاردانی یا مهندسی صنایع و عمران و کامپیوتر....
ما داریم از استرس دیوونه میشیم.......هیچ کی نمیتونه یه محبت در حق ما شهرستانی ها بکنه و اون ویژه نامه رو برای ما اسکن و آپلود کنه؟.......اگه لینکی هم از اون داشتید ...بذارید...ممنون میشم. ( سرکار MaaRyaaMi ؛ شما از دستت کاری بر نمیاد؟)
آره منم گرفتم....
یعنی چی پیام نور تکمیل ظرفیت نداره؟؟؟؟!!!!! مطمئنید تو همین روزنامه باید پیام نور رو میزد؟؟ شاید اون سیستمش فرق میکنه!!
عمران کجاها داره ؟:((
(دارم میمرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !)