کونامی تنها در زمینه چهره به موفقیت نرسیده !کافیه به لباسهاشون هم توجه کنید!
Printable View
کونامی تنها در زمینه چهره به موفقیت نرسیده !کافیه به لباسهاشون هم توجه کنید!
مثل این که فیفا 2008 آپدیت شده فیفا 2007 هست.چون توی بازی که تغییر زیادی حاصل نشده.فقط اومدن تم رو عوض کردند و نقل و انتقالها رو انجام دادند.:13::13::13:
دقیقا درستهنقل قول:
نقل قول:
دقیقا"
تازه قیافه ها هم خیلی تابلوئه
عین همونه مثل اینکه سازندگان فیفا از 1 ماه پیش تازه شروع به ساختش کردند:27:
تورو خدا یه نگاه به قیافه لوکا تونی و کریس رونالدو و مسی بندازین:2:
این بازی 30 دقیقه بیشتر رو کامپیوتر من دووم نیاورد و فوری Uninstall کردم
خداییش دیگه فیفا با اون بازیکناش که مث اردک راه میرن و با این 08 باید بره جلوی pes لنگ بندازه
خوب شد گفتین وگرنه پولم حروم میشد :13:
سلام.بچه ها کمک.من فیفا 2008 رو از شرکت بی شعور تکین خریدم و روی پک دی وی دی نوشته بدون نیاز به کرک و سریال ولی هم به سریال نیاز داره وهم به کرک!!!!!خواهشا لینک یک کرک مناسب رو برای من قرار بدید!خواهش میکنم این کار رو بکنید!
کسی عکسی از ورژن X 360 نداره ؟
اصلا هنوز منتشر شده ( نه از عکس های انتشاری از EA که 95 % ادیت شدست) اگر خودتون بازی رو تهیه کردید مقایسه کنید و در سایت قرار بدید
شيفت + راست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از راست چيه
صفحه اول و صفحات قبلی گذاشتم !نقل قول:
عزیز من مگر بچه بازیه که شرکت بزرگی مثل EA بیاد خودش رو با چندتا عکس ادیت شده مسخره عام و خاص بکنه . عکس هایی که گذاشتم همه معتبر هستن و از محیط بازی گرفته شدن .
نسخه 360 هم که متاسفانه هنوز نرسیده . ولی فردا پس فردا تو بازار ...
اين دي وي دي رو من بعد از زير رو رو كردن ميدانه توپخونه وكلي گشتن بلاخره تويه نارمك گير اوردم اين بازي برايه من بدون دي وي دي اجرا نميشه يعني حتما بايد دي وي دي داخل دي وي دي رام باشه تا بخونه بخاطره همين منم مجبور شدم يه ايمج بگيرم ازش كه ديگه هي نخوام از دي وي دي رام استفاده كنم شما برايه شما چطوره همينطوره؟