پشت لول ديگه نياز نيست از اينا > :
|o|
و حالا آخرشم " د " احيانا ؟!
Printable View
پشت لول ديگه نياز نيست از اينا > :
|o|
و حالا آخرشم " د " احيانا ؟!
بازم نا شناسه :دی & لول!
لوله بخوره تو سرت پرشين من جان :دي & يد:
خیلی بد صحبت میکنیا ! :دی
پ.ن : تاپیک امیر اصلا به اسپم کشیده نشد! لول
آخ آخ آخ آدم این تاپیکو میخونه آتیش میگیره:n14::n14::n14:
یادش بخیر هفت هشت سال پیش سر یک ساعت مشخص تعداد زیادی از آقایون تصمیم گرفتیم به علتی که یادم نمیاد ولی میدونم تقصیر خانوما بود :n02: بیایم تو تاپیک بحث وگفتگوی ویژه خانم ها و هر کی یه دونه :22:بذاریم و بیایم بیرون. (دقت کنید گذاشتن پست تو این تاپیک قدغن بود)
یکدفعه اوضاعی شد برای خودش و خانومها شاکی شده بودند.
گفتیم بابک الان هممون رو بن میکنه.
:n02:
خاطرات طلایی رو بخوام نام ببرم زیادن ولی بخش زیادش به اون یکی دو سال اول عضویتم برمی گرده
یکی جام جهانی 2010 که انجمنش واقعا جالب بود و حالا جزئیات اونو وارد نمیشم :دی
یکی از خاطرات خیلی خوب اون اوایل گروه های مختلف بودش که به شدت هم توی اونا فعالیت داشتیم
یکی دو تا گروه دوستانه درسته کرده بودیم که اعضای محدود داشت مثل @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که واقعا اون گروه ها جزو خاطرات طلایی پی 30 بودن و افرادی که توی اون گروه ها بودن صد در صد یادشونه
بعد یه سری گروه مربوط به انجمن موسیقی بودن که خیلی عالی بودن و حتی اون جا لینک دانلود هم می ذاشتیم و بحث های جالبی هم راه می افتاد @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در زمینه بازی هم گروه هایی بودن که اون جا هم بحث های خوبی راه می افتاد @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه گروه جالب هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه بود که حتی اسمش هم خنده داره :دی
و یه سری گروه دیگه که الان اسمشون یادم نیست
کلا خاطرات خیلی خوب زیادن که بخش زیادشون هم مربوط به گروه ها بودن
الان که فک می کنم چه قدر اون موقع وقت آزاد داشتیم که اینقدر برای گروه ها وقت بذاریم! :دی
اکثر اون گروه ها دیگه یا الان نیستن یا کلا چند ساله پستی نداشتن
جرات داری الان این کارو کن :دینقل قول:
هلو...
والا خاطره زیاد داریم با پی سی...
ولی یکی از باحالاش 21/12/2012 بود... بله... همون زمان که قرار بود زمین نابود بشه :31:
همون موقع هم یه تاپیکی بود برای این واقعه... هرچی به زمان موعود نزدیک تر میشدیم سرعت پست زدن تو تاپیک بیشتر میشد (دوستان قطعا یادشون هست) قضیه تا اونجا کش پیدا کرده که تا لحظات پایانی هم تاپیکو باز گذاشته بودن...
من قشنگ یادمه... انقد اون چند دقیقه باقیمونده تا پایان زمان بچه ها تند تند پست میزدن که پیجو یه رفرش میکردی دو صفحه اضافه میشد :31: ... همزمان نزدیک 60 70 نفر هم آنلاین بودن... :31:
ولی خوب متآسفانه بعد زمان تموم شدو هیچ اتفاقی نیوفتاد..دوستان زحمت کش هم تاپیکو برا مدتی بشتن تا از تنش ها کاسته بشه...
ولی خیلی کیف میداد اگه یه اتفاقی میوفتاد... :v :v
خاطره که زیاده ولی یکی ش که الان یادمه مربوط به زمانیه که پی سی فیلتر شده بود
من و سپید عین معتادی بودیم که مواد بهش نرسیده :n08: هی ریفرش میکردیم اس ام اس میزدیم به هم تا خبرگیری کنیم کی درست میشه :n02:
ای داد بی داد چه زود گذشت واقعا
تو یه بازه زمانی ( تابستون 86 ) تا 4 صبح فقط متفرقه رفرش میکردیم