نقل قول:
شما متوجه هستید چی دارید میگید ؟
بله مشخصا! کجای حرفهای من نامفهوم بوده؟ بفرمایید تا مفهومش کنم
نقل قول:
اولا که با شما چه اجازه ای بحث شخصی من و میکنید ؟ میشه لطف کنید کی به شما یک همچین اجازه ای داده ؟ با این حال چرندیاتتون و نادیده میگرم
کسی که از عزت نفس حرف و احترام میزنه خیلی راحت به حرف های یک نفر دیگه میگه چرندیات!!
اینکه یک نفر از شما بپرسه برای خودت هم پیش اومده چنین شرایطی یا نه میشه شخصی کردن بحث؟!!
شما در مورد دیگران نظر بدید ولی دیگران حق ندارن در مورد شخص شما نظر بدن! تحسین برانگیزه واقعا!
نقل قول:
میشه لطف کنید بفرمایید چقدر اعتماد خانوادشون جلب کردن ؟
به جلب اعتماد خانواده مربوط میشه واقعا؟!
زمانی بود که خانواده ها اجازه نمیدادن دخترانشون برای تحصیل به مدرسه برن این هم به جلب اعتماد ربط داشت؟!
بسیاری از خانواده های مخالف با استقلال مکانی دخترانشون صراحتا این موضوع رو بد و مایه ی ابروریزی میدونن نه اینکه به علت عدم اعتماد داشتن به دخترانشون مانع بشن بلکه مسئله براشون یک تابو و باعث پایین آمدن شان و منزلت خانواده هست بعد شما میگید اعتماد جلب کنن! من تعجب میکنم!
نقل قول:
بعدشم استقلالی که به قیمت از دست دادن خانواده باشه به نظرتون استقلاله یا فرار ؟ میشه لطفا یکم منطقی رفتار کنید
حرف من توی پست قبلی دقیقا این بود که یک زن خیلی وقت ها ممکنه پا روی خواسته های واقعیش از جمله مستقل بودن بذاره برای از دست ندادن خانواده اش بعد شما به من میگی منطقی رفتار کنم؟! کجای این حرف الان غیرمنطقیه؟!
نقل قول:
تغریف استقلال این نیست که فقط از بعد مکانی شخص از خانوادش جدا باشه
یک مرحله ی مهم در شکل گیری استقلال فکری داشتن استقلال مالی و مکانیه. زمانی که یک انسان به بلوغ میرسه بهترین حالت اینه که برای ایجاد یک زندگی مستقل به شکل دلخواه خودش از خانواده اش جدا بشه. این در مورد تمام موجودات صادقه و قابل مشاهده!
جملاتی که صفحه ی پیش بیان کردین:
نقل قول:
جناب اینا شعاره ببخشید اون خانومی که حتی نمیتونه استقلال خودش و تامین کنه با خودش در سازگاری نیست به خودش احترامی نمیزاره میشه بگین چند درصد زنان این جامعه این پوین ها رو دارن .. ایا دختر خانومی که تمام عمرش گوشه خونه منتظزه ی bmw سواره که بیاد تمام تلاش نکرده ای که خودش باید برای زندگیش بکنه و بریزه به پاش میتونه از خقوق زنان دفاع کنه ؟
شما اینجا واقعا به استقلال فکری اشاره داشتین؟!
نقل قول:
استقلال دو تا بعد اساسی هم داره یکیش میشه شناخت اون یکی ارزشیابی با شناخت جوهرش و شناسایی میکنیم و با ارزشیابی دقت میکنیم اون جوهره چقدر برای ما نفع داره و چقدر ضرر و در نهایت معنی استقلال جدایی از خانواده نیست
میشه با یک مثال منظور خودتون رو از دو بعد اساسی مشخص کنین؟
نقل قول:
افرین ..دقیقا همینه ملت چی میگن ؟ فرضم میگیریم یکی از اون ها یکم خوش تیپ و ... به اصطلاح تو چشم
ولی خوب چرا باید بر اساس قضاوت اشخاص بیاد پایین ؟ و چرا باید مبنای زندگیش بر اساس قضاوت اشخاص بچینه ..خوب این شخص اصلن خودبیانگری در زندگیش داشته ؟ خودبیانگری یکی از 4 تا ستون اخلاق هس در کنار 3 مورد دیگه که ایل اخلاقی مثل شراافت و... شک دارم موجودی که بر اساس دیدگاه یا احساسی که به واسطه ترس از قضاوت به وجود اومده (حتما شما بهتر از من میدونبی که احساس یک حالت روان تنی هسش که به واسطه تجربه و برداشت خوب یا بدش نسیت به خودشه ) تونسته باشه به معنای واقعی کلمه از زندگیش لذت برده باشه و خودت بهتر از من میدونی که ویزگی اصلی بیماری روحی اینه که انسان ( هر انسانی زن یا مرد ) ترس ها و احساس ها و تصورهاش تعیین کننده اعمال و رفتارش بشند این کار نه تنها باعث بیماری روحی میشه بلکه تو دراز مدت باعث زوال عقلی میشه .. و ترس از قضاوت ریشه تو عزت نفس داره کسی که 6 تا بعد غزت نفس و نداره همیشه نگران قضاوت دیگرانه چون اساسا ...
( بحث بالا کلیتش در مورد موضوع انسان هست لطفا باز نگید زنان و...
انسان سالم انسانیه که به قضاوت اطرافیانش اهمیت بده, تیپ های شخصیتی ناهنجار مثل انسان های border line کسانی هستن که اعمالشون رو بر اساس خواست خودشون تنظیم میکنن و برای قضاوت سایرین اهمیتی قائل نمیشن از اونطرف شخصیت های وابسته (dependent) هم وجود دارن که بیش از هرچیز در زندگیشون به قضاوت سایرین اهمیت میدن.
یک انسان سالم سعی میکنه بین این دو سر افراطی و تفریطی حرکت کنه یعنی تعادلی بین قضاوت دیگران و قضاوت خودش برقرار کنه و گاهی به میل دیگران و گاهی به میل خودش شرایط رو پیش ببره.
اینکه دیگران چی میگن؟ به خودی خودش مسئله ی مهمی نیست ولی اینکه من خودم ممکنه در این لحظه گرفتار چه برخوردهایی بشم؟ سوال مهمیه
در مثال شناور فرض کنین خانمی بین جمعیت مردان قرار میگیره و بیان میکنه مهم نیست دیگران چی میگن. ولی مردی که این خانم رو مورد قضاوت قرار داده ممکنه به خودش اجازه بده که پا فراتر بذاره و برخوردی نامناسب ایجاد کنه. مسئله اگه فقط و فقط قضاوت بود خیلی راحت تر حل میشد اما همیشه رفتارها و اعمال بسیاری بر اساس این قضاوت ها شکل میگیرن که مایه ی دردسرن!