تو فیلمای ایرانی برای اینکه کسی سر به راه بشه باید ازدواج کنه دیگه:31:نقل قول:
Printable View
تو فیلمای ایرانی برای اینکه کسی سر به راه بشه باید ازدواج کنه دیگه:31:نقل قول:
در «اغما» روح نيست شيطان هست؟!
گذشت چهار قسمت از پخش سريالهاي ماه مبارك رمضان، تم اين سريالها را تا حدودي براي بينندگان تلويزيوني مشخص كرده است؛ بر اين اساس در تم و داستان اين سريالها، شباهتهايي با تم سريالهاي رمضان گذشته و حتي ماه رمضان امسال، مشاهده ميشود.
----------------------------------------------------------------------
سريال «اغماء» پس از پخش قسمتهاي اوليه، بيننده خود را كاملا متقاعد كرده كه با تمي معناگرا مواجه است و در اين بين حركات دوربين تاكنون تنها نشانه بر اين حدس و گمان بوده است.كارشناس مذهبي اين سريال نيز در گفتوگويي، تا حدودي تم داستان را آشكار كرده و گفته است آن چه مخاطبان به عنوان حركات دوربين ميبينند «روح» نيست، بلكه «شيطان» است.
اما سيروس مقدم، كارگردان اين سريال كه پيش از اين مجموعه «نرگس» را با عزاداريهاي ويژهاش از وي به ياد داريم، در«اغماء» هم بر پرداختن كاملا مفصل به صحنههاي عزاداري براي مرگ يك مادر تاكيد كرده؛ با اين تفاوت كه اين بار از صحنههاي شيون و زاري كه هر مخاطبي را به درد ميآورد و آزار ميدهد، كمتر خبر است.
--------------------------------------------------------------------
دنبال كردن تمي مشابه با سريالهاي ماه رمضان سال گذشته، در مجموعهي «يك وجب خاك» نيز ديده ميشود و اين سريال هماند «زيرزمين» از موضوعي طنز و مشابه برخوردار است؛ با اين تفاوت كه اين بار تمامي اتفاقات در يك جمع خانوادگي رخ ميدهد. سازندگان «يك وجب خاك» كه از روز گذشته به تم اصلي خود يعني «تقبيح دروغگويي» نزديك شدهاند، از اذعان به اين كه اين سريال ادامه «زيرزمين» است، ابايي ندارند.
---------------------------------------------------------------------
سريال «ميوه ممنوعه» شبكه دو با به تصوير كشيدن دختري ثروتمند كه پشت به خانواده كرده و پيش از مخالفت قطعي پدرش اقدام به دريافت حكم دادگاه براي ازدواج با مرد مورد علاقهاش كرده است، بار ديگر به اين نقد كه حسن فتحي به خط قرمزها نزديك شده حكايت دارد. اين كارگردان بر اين نكته پافشاري ميكند كه بايد به داستانها سريالهايش فرصت و تا پايان منتظر ماند.
---------------------------------------------------------------------
و اما «شكرانه» كه در نخستين نما، با نمايش مراسم ترحيم آغاز شد، همانند «اغماء» مادر خانواده را از دست رفته ميبيند. با اين تفاوت كه پدر خانوده اين بار مردي دو زوجه است(اقدامي كه در آثار نمايشي مرسوم شده) كه از دست رفتن همسر او را به هيچ وجه ناراحت نميكند. در «شكرانه» نيز همانند «ميوه ممنوعه» شاهد علاقهي پسري ثروتمند به دختري هستيم كه پدر به شدت مخالف است و پسر را وادار به واكنشي مخالف نظر پدر ميكند.
منبع : تبیان
دیورز تیتر یک روزنامه خوندم که سریال میوه ممنوعه بد اموزی داره
به دخترها یاد می ده از خونه فرار کن
اما به نظره من اینجوری نیست
این بیشتر هشدار به خانواده هاست
که اگر قرار باشه با بی منطقی جلوی خواسته (در این مورد ازدواج) فرزندان را بگیرند
باید منتظر چنین اقداماتی هم باشند.
اما من فکر نمی کنم شیطان باشه آخه شیطان نماز نمی خونه و از هر کی هم نماز می خونه بدش می آد:46:نقل قول:
شيطان راه هاي زيادي واسه اغفال آدم ها داره و براي اغفال شون حاضره حتي از د خودشون وارد بشه يعني ايمان در ضمن دوست عزيز شيطان قبل از ايني كه از درگاه عزل اخراج بشود فرشته مقرب خداوند بود
این یه وجب خاک را
که شلنگ گذاشت توش
به اب بستنش
روال اتفاقات فیلم هم شبیه سریالهای عطاران هست
نقل قول:
به نظر من 100% شیطانه !
ولی کاش شیطانش مثله شیطان پارسال شبکه 2
بود .....:21:
یه نوایی هم به دکتر میرسد !!!!:31:
میشه گفت شیطان نیست! چرا ؟ چون دکتر تو بدترین شرایط زندگیش که داشت دینش رو از دست میداد یه لحظه به خودش اومد و رفت توبه کرد! میشه گفت این یه پاداش خداییه! که خدا الیاس رو براش فرستاده! (این نظر اصلی من)
ولی میشه یه طرز دیگه هم تعبیر کرد! الیاس شیطان هست (که جمهوری اسلامی هیچ وقت نمیاد یه بسیجی و مومن رو بکنه شیطان) و میخواد از طریق غیب گویی و ... نظر دکتر رو به سمت خودش جلب کنه تا از راه خدا منحرفش کنه..................
کاملا درسته،اما هنوز نفهمیدم چطوری حکم دادگاه رو گرفتن؟!نقل قول:
نقل قول:
با این هم موافقم،یکی از مشکلاتی که خیلی از فیلمهای ایرانی ازش رنج می برن پر آب بودن آن است،مخصوصا بعضی از قسمتها که واقعا تحمل آن 30 دقیقه را مشکل می کند
ای شیطون،خدا رو چه دیدی،یهو دیدی این هم مثل شیطون اون سالی تغییر جنسیت هم دادنقل قول:
بد آموزی که نداره ولی با این نظر هم موافق نیستم . یعنی چی دختره چش سفید خجالت نمیکشه به بهانه کمک رفته بم بین این همه پیرمرد پیرزن و بچه دست یه جوونو گرفته کشیده بیرون بعدشم به زور باهاش ازدواج کرد :39:!نقل قول:
تازه حالا هم خدارو می خواد هم خرما !
زندگی بابا و مامانشو ریخت به هم هیچ اون جوونم بیچاره کرد.
اصلا این سریال داره نشون میده هر چی آتیشه زیر سره دختراس :31:! یکی این یکی هم اون هستی (دوست دارم بگیرم خفش کنم) که داره دل حاجی رو میلرزونه ! میدونین که حاجی در قسمت های بعدی عاشق هستی میشه :36:!
جای جلال بودم و این همه آدم داشتم یکی از همین ارازلو پول میدادم تو خیابون این هستی رو نیست و نابودش کنه(البته جوری که تصادف به نظر بیاد :25:) ! یا میگفتم یه نفر بره مادربزرگشو دغ مرگ کنه یا ....
راستی آواترت خیلی باحاله اول فکر کردم امینه !