والا یه چیزایی میپرسید که ادم شاخ در میارهنقل قول:
در مورد سوال قبلی هم فکر کنم اگه نسخه ی قبلی نصب باشه نسخه ی جدید روش میشینه و به اصطلاح اپگرید میشه. البته مطمئن نیستم
Printable View
والا یه چیزایی میپرسید که ادم شاخ در میارهنقل قول:
در مورد سوال قبلی هم فکر کنم اگه نسخه ی قبلی نصب باشه نسخه ی جدید روش میشینه و به اصطلاح اپگرید میشه. البته مطمئن نیستم
دوست عزیز شما گرافیکت پایینه و به این بازی نمی خوره برای همین وقتی فیلم پخش میکنه این طوری میشه
سلام دوستان من اين بازي رو از shop همينجا خريدم 2 تا dvd هست حالا نصبش كردم غير از خودش چيز ديگه اي هم بايد نصب كنم يا نه؟ از بين ابنا بايد كدوم رو برم؟ابنا كه خيلي قديميند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که Kane's Wrath نداره!:41:نقل قول:
برو تو همون آخری که با فونت کوچیکتر نوشته! Zero Hour بازی کن ! :31:
يعني چي كه نداره من به خاطر اون اينو خريدم:41::41:نقل قول:
Ariak جان خوب نداره دیگه
قشنگ با پرویی کامل میری واسه مغازه هم یه چیزی طلبکار میشی و پس میدی درستش رو میگیری میای
اینم تجربه :
دیدی که پس نداد سر صدا راه بنداز به طوری که مشتری جذب حرف تو بشه و کلا مغازه صدای تو رو برداره
عزيز دقيقا همان كاري رو بكن كه alizshah گفت ...نقل قول:
يعني چي كه نداره من به خاطر اون اينو خريدم
البته اين سري كه خريدي مال خود شركت ea هست و بازيهاي قديمي رو شامل ميشه ، توجه كن Kane's Wrath يك پچ هست و قبل از نصب اون بايد خود tiberum wars رو داشته باشي كه روي هم ميشه 4 دي وي دي ...
نقل قول:بابا من از شاپ p30 world خريدم:41::41::41:نقل قول:
عزيز دقيقا همان كاري رو بكن كه alizshah گفت ...
البته اين سري كه خريدي مال خود شركت ea هست و بازيهاي قديمي رو شامل ميشه ، توجه كن Kane's Wrath يك پچ هست و قبل از نصب اون بايد خود tiberum wars رو داشته باشي كه روي هم ميشه 4 دي وي دي ...
ما تا الان Command and Conquer 3 : Tiberium Wars این رو بازی میکردیم این نسخه جدیدش dx 10 هست؟؟
نقل قول:نقل قول:دوستان كسي نيست به من كمك كنه؟نقل قول: