واسه جابجا کردن این مجسمه ها 2تا صلیب میخواد یکیش که باید بری تو شومینه اون بالا ورشداری یکی دیگش کجاست چطوری پیداش کنم ؟!
Printable View
واسه جابجا کردن این مجسمه ها 2تا صلیب میخواد یکیش که باید بری تو شومینه اون بالا ورشداری یکی دیگش کجاست چطوری پیداش کنم ؟!
میشه یه عکس بزاری ؟ آخه اصلاً یادم نمیاد کجا رو میگی ! (حافظه ام از دست رفته !)نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حد اقل یکم بیشتر راهنمایی کن ... قبلش کجا بودی؟
خداییش از خودم تعجب می کنم !
به جان خودم یادم نمیاد !نقل قول:
یکم صبر کنید مثل اینکه باید دوباره یه جاهایی رو رد کنم.
تورو خودا زود باش طاقت ندارمنقل قول:
چشم چشم ! به زودی ...نقل قول:
اونجایی که گروه نشستن یه چندتا پله هست باید بری بالا یه دری اونجا هست که باید با پسره قفلشو باز کنی بعد اینکه رفتی داخل باید شیشه یه درو توسط یه چوب گلف بشکنی و بری داخل صلیب اونجاسنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب توضیح ندادی کجایی ولی فکر کنم اونجایی هستی که باید با استفاده از دوتا کارت شناسایی درو باز کنی
در مورد کلیدها یکیش زیر تخت یکی از اتاق های بیمارستانه دومی توی اتاقیه که قفسه داره (همونجایی که باید از کلید ها استفاده کنی) سومی هم اونجاییه که برای اولین بار از اون شیشه وارد بیمارستان شدی و با بیسیم پسره شروع به حرف زدن کرد اونجا یه در هست که باید با چوب گلف بشکنی و وارد اتاق بشی هم یه کلید هست هم یه کارت ولی کارت دوم هم باید وارد یه اتاق که یه مریض توش خوابیده بشی و یه پنجره هست بشکنی و وارد بالکن یا حیاط پشتی بشی و با پسره که مث میمون از دیوار بالا میره ازش استفاده کنی وبری بالای پله های استراری تا توسط پنجره وارد یه اتاق بشی که کارت شناسایی دوم اونجاس
کل کارهایی که تو بیمارستان باید انجام بدی اینه :10:
البته باید بگم تمام این توضیح ها قبلا توسط دوستان تو همین تاپیک داده شده و فکر کنم اگه گفتگوهای قبلی رو نگاه کنید حتما جواب سوالاتونو پیدا میکنید
بچه ها معذرت . Porya66ps جان ممنون.
به خدا فرصت نکردم ( دانشگاه !) وگرنه زود جوابتون رو می دادم.
ولی تا آخر این هفته هستم(بیکار)
دستت درد نکنه پیداش کردم برم این نامرد اره بدستو بکشمنقل قول:
آقا دو دقیق وایسید من هم برسم مثلا با هم بودیم ببخشید دو روز فقط نکردیم بازی کنیم امتحان دادیم همه ازمون جلو افتادن