ali جان اگر یادت باشه تو یک تاپیکی که بسته شد 2-3 ماهه پیش مقایسه 2 تا LCD N73 و P990 را براتون گذاشتم.تو درست میگی.نقل قول:
Printable View
ali جان اگر یادت باشه تو یک تاپیکی که بسته شد 2-3 ماهه پیش مقایسه 2 تا LCD N73 و P990 را براتون گذاشتم.تو درست میگی.نقل قول:
دوستان من هنوزم میگم P990 یکی از بهترین رزولوشن های lcd رو داره .. با اینکه خودم N73me دارم اما وقتی کیفیت lcd گوشی p990 رو دیدم کف کردم ....
می ترسم این همه 8گیگنقل قول:
8 گیگ می کنیم
بعد چندین ماه با یه قیمت نا معقولی بیاد بازار
مثلا 900
تا یک میلیون:37:
اون وقت اسا سی حالمونوو بگیره!!!
شما چی فکر میکنین ؟؟
قیمتش که حتما زیاده ولی با برداشتن رجیستر شاید افزایش شدیدی نداشته باشه.به هر حال اگر کسی واقعا این گوشیو بخواد باید صبر کنه.:)
نقل قول:
من هر روز تنها به عشق n95 8gb
میام اینجا پست میدم
شاید مورد عنایت شرکت نوکیا قرار بگیرم
وزودتر این گوشی رو بده به بازار!!!
حالا از شوخی گذشته
من شنیدم یه تعداد اونجا توزیع شده
فکر میکنم نسخه ی beta
باشه
منبعش موثق نیست
شما چیزی نشنیدین ؟
من تو همه فروم های سایت ها می چرخم شنیدم اونهایی که پیش خرید کردند قرار بوده زودتر گوشی دستشون برسه حتی Saman-tci جان لینک خرید عمده ای گوشی رو تو یه تاپیک دیگه پست کردن که در ایران می فروشه ولی عجیبه که با این همه اخبار هیچ کسی اگر هم گوشیو گرفته هیچ اطلاعی نداده دیگه چه برسه Review کوچک هم بنویسه.البته من هنوز گوش به زنگم ببینم خبر جدیدی میاد اگر اومد که من بلافاصله همین جا پست میدم.;)
نقل قول:
اگه من تورو نداشتم چی کار میکردم
حتما میرفتم سامسونگn620
میخریدم
اخه اونم سری ان هست نیست ؟؟؟
ممنونم از اطلا عات up date
شما
پس این چیه دست پسر عمو خان ما؟ آره هست... ولی محدود. تو ایران هم سفارشی از طریق قاچاقی های محترم می تونین اقدام کنین. تازه یه چیزی... هارد این نسخه به جای 8 گیگ، 7 گیگ و 300 مگ هست. البته ممکنه اشکال از گوشی باشه.نقل قول:
میشه کاری کرد که تو گوشی فایل یا فولدری طوری بشه که نشه با کامپیوتر هم اونو باز کرد؟ یعنی Hidden یا پسورد گذاری... که تو پست های ارشاد هم پیدا نکنن! این برام خیلی مهم هست چون اگه بگیرن...
اگه دارین میشه بذارین؟ ممنون!