-
سلام هولی جان نمیدونم چرا به سوال من جواب ندادی ولی یک بار دیگه این سوال رو از شما میپرسم خواهش میکنم شهامت گفتنش رو داشته باش و از زیرش در نرو
این سوال رو به این دلیل از شما میپرسم که شما خودتون رو مسلمان میدونید(البته برداشت من از حرفهای شماست) حالا سوال
این افکار شما چه شباهت های با اسلام و چه تضاد های داره
و
ایا شما به تناسخ ایمان دارید یا خیر از دادن این سوال طفره رفتید شاید به دلیل اینکه میدونید در اسلام همچین چیزی وجود نداره
من اینجا صادقانه این سوالات رو مطرح کردم که بدونم آیا شما یک مسلمان هستید یا کسی هستید که سعی میکنه با پوشش اسلام افکار دیگه ای رو ترویج کنه!
عرم پاسخگویی شما نشانه.... :arrow:
-
Arman_Panda جان سلام
من نمیدونم این حرفارو برای چی میزنی
من همون طور که گفتم قصد هیچ گونه تبلیغی ندارم
فقط در چند مورد مطالبی که در مورد دلایل متافیزیکی نماز و سجده نوشتم چون واقعا حیفم اومد ننویسم
اینکه من بگم حرف های من با اسلام تضاد داره یانه مهم نیست مهم این هست که اگر تضادی داشت خود شما تشخیص بدید
من همه حرف هامو زدم شما میشه لطفا بگید که چه تضادی با اسلام داشت یا تبلیغ چه چیزی بود؟
اگر نظر منو خیلی برات مهم هست باشه من میگم
به نظر من احتمال وجود تناسخ بیشتر از نبود اون هست شما هم اگر میخای اونو مخالف اسلام بدونی کوچکترین اهمیتی برای من نداره
من در هیچ جا نخواستم تناسخو ترویج کنم حتی جواب اون دوستمون هم در مورد تناسخ من ندادم
بهتر هم هست بدونی من فقط و فقط به این خاطر مسلمان هستم چون تا حالا مکتبی بهتر پیدا نکردم و اگر روزی تشخیص بدم که مکتبی بهتر از اسلام هست بدون تردید به اون سو خواهم رفت بدون ترس از جهنم چون من به دنبال حقیقت هستم و به خاطر اینکه پدر ومادرم مسلمان بودند مسلمان نیستم
هر چیزی هم چشمو گوش بسته قبول نمیکنم چه از اسلام چه از جای دیگه و هر چیزی هم که به نظرم درست باشه اونو قبول میکنم از هر دین و مکتبی که باشه چه از اسلام –اکنکار-مسیحیت –زرتشت-بودا و............
حتی بهتره بدونید که sooshiant هم کلمه ای هست زرتشتی به معنی منجی اخرالزمان و نجات دهنده موعود بشریت
هیچ وقت هم نمیگم که همه اعتقاداتم درست هست ولی امید وارم خدا به من کمک کنه و راهم پیدا کنم
این هم که گفتم احتمال وجود تناسخ بیشتر از نبود اون هست هم همینه چون من نمیتونم در مورد چیزی که ندیدم اطمینان داشته باشم حضرت ابراهیم هم به یقین نرسید حتی بعد از پیامبری تا خدا ملکوت اسمان ها و زمینو به اون نشون داد
من هم عقلا تشخیص دادم احتمال وجود تناسخ بیشتره چون دلایل و جواب های بیشتری داره و اگر کسی دلیلی بیاره که تناسخ اشتباه هست قبول میکنم
شاید شما اعتقاد داشته باشید که خدا انسانو افرید بعد هم ادم از گیاه ممنوعه خورد و به زمین افتاد ولی از نظر من همه این ها چیزی جز تعبیر و تفسیر معنوی نیست بلکه من به نظریه تکامل اعتقاد دارم
من در هیچ جای این تاپیک عقاید شخصی خودمو تر ویج نکردم بلکه از همه خواستم تا در مورد چیز هایی که میشنوند فکر کنند
از نظر من این حرف های شما نشان دهنده افکاری خشک هست که به دنبال حقیقت نمیگرده بلکه هر چیزیو که میشنوه اول با اعتقاداتش تطبیق میده اگر با اعتقاداتش مطابق بود میپذیره و در غیر این صورت نمیپذیره
دوست گرامی به نظر من این من نیستم که باید شهامت گفتن عقایدمو داشته باشم بلکه این شما هستید که باید شهامت شنیدن حقایقی که مخلف اعتقادات شماست داشته باشید
شما حتی نمیخواهید که به خودتون این اجازرو بدید که حتی در مورد چیز های مخالف با اعتقادتون کمی فکر کنید تا ببینید که درست هستند یا نه
چه طور انتظار دارید حقیقتو پیدا کنید
می گن وقتی امام زمان ظهور کنند امری نو میارن همون طور که پیامبر امری نو اوردند
و در اون زمان کسانی که خودشونو دین شناس میدونند به مخلفت با امام بلند میشن
چون روشی که امام میارن اینقدر با اسلام اون دوره فرق داره و متناقض هم هست که اون ها امامو دروغ گو وضد دین میدونن
امید وارم اون موقع اگر من بودم اینقدر دریچه های ادراکم را کور نکرده باشم تا با ایشون مخالفت کنم
من به دنبال حقیقت هستم و نه از نظر شما ونه از نظر هیچ کس دیگه هم نمیترسم
اگر شما شهامت حتی شنیدن اعتقادی متناقض با اعتقاد خودتونو ندارید خیلی خوشحال میشم که دیگه به این تاپیک سر نزنید
شما با گفته هاتون منو تحدید به تکفیر کردید
اگر می خاید به این دلیل که گفتم زمین گرده و به دور خورشید میچرخه منو تکفیر کنید بکنید
برای من کوچکترین اهمیتی نداره
شخصی که از اول عمر توی یک خونه کوچیک وحتی بدون پنجره به محیط بیرون زندگی کرده
بعد از سال ها زندگی در اون جا اگر بخان اونو از اون خونه کوچیک بیارن بیرون تا حقیقتو خورشیدو دشتو ببینه اون مخالفت میکنه چون میترسه اون به زندگی خودش عادت کرده
بشر همیشه از ناشناخته ترسیده
اعتقاداتی هم که شما دارید مثل همون خونه هست که تحت تاثیر خانواده و جامعه ساخته شده و شما هیچ نقشی هم در ایجاد اون ندارید اون ها خونه شما شدن و شما به اون ها عادت کردید و از تغییر اون ها میترسید
همین طور ترس عمیقی که از جهنم در دل شما ایجاد کردن
ولی بدونید اگر شما در سرزمین دیگه ای با اعتقاد دیگری به دنیا می اومدید اون وقت به نظر شما اسلام کفر میاومد و با اون مخالفت میکردید چون به شما از بچگی گفته شده بود که فقط پیروان همون دین به بهشت میرن و اگر دینتونو تغییر بدید به جهنم میروید
ولی من نمیترسم من به دنبال حقیقت میگردم حتی اگر بار ها به بیراهه برم
کتاب شهامت اوشو کتاب قشنگی هست به همه دوستان مخصوصاArman_Panda پیشنهاد میکنم بخونند
:wink:
-
سلام سوشیانت جان تا اونجایی که من میدونم من به شما چیزی در مورد دینم نگفتم من خودم هم در انتخاب دین تو به شک هستم و مثل شما تا حالا مکتبی (از نظر خودم ) بهتر از اسلام ندیدم
بذار اینو بهت بگم که من هم به تناسخ تا حدودی ایمان دارم ولی یک سوال مگه نه اینکه ما در قرآن داریم که انسان وقتی جهنم رو میبینه
از خدا تقاضا میکنه بهش یه فرصت دوباره بده ولی خدا قبول نمیکنه به نظر شما از این واضح تر میشه تناسخ رو در اسلام رد کرد.
ولی یه چیز دیگه چطوری فهمیدی من آدم خشکه مذهبی هستم !
تا اونجایی که من از خودم اطلاع دارم(شما رو نمیدونم شاید شما در مورد من اطلاعاتت بیشتر باشه) من یه مدتی کافر بودم جذابترین چیزیها برای من خوندن و دونستن در مورد خدا بوده و هستو به امید خدا خواهد بود.
و در آخر اگه شما پیامبر میشدی از نظر خودت چند تا پبرو داشتی شما هر جا که نمیخوای جواب بدی دقیقا مثل جوانهایی 16-17 ساله میگی:
برای من کوچکترین اهمیتی نداره
اگر شما شهامت حتی شنیدن اعتقادی متناقض با اعتقاد خودتونو ندارید خیلی خوشحال میشم که دیگه به این تاپیک سر نزنید
توی پرانتز اگه این تاپیک رو واسه اگهی زدی به نظرم بهترین چیز
وجود حد اقل یه مخالف باشه !
در ضمن دوست دارم !
چاکرا چندم مال دوست داشتن بود؟ :mrgreen:
جدی گفتم
-
سلام به همه
قشنگي اين تاپيك به اين بود كه مطالب خوبي رو در مورد كالبد. روح . چاكرا. انرژي و ........... داشت يعني مجموعا ميشد پي برد كه انسان داراي چه ويژگيهاي نهفته اي ميتونه باشه . خوبه واسه یک بار هم که شده کمی وقت بذاریم و در مورد وجودمون تحقیق و تامل کنیم که به نظر من این خیلی مهمه. نه اينكه كي در مورد فلان موضوع نظرش چيه . هر کسی نظری داره و نظرش هم واسه خودش محترمه .
من از holysooshiant خواهش ميكنم مسير تاپيك رو برگردونن به همون موضوع اصلي (همانند صفحات اول)
اين شايد از معدود تاپيك هايي هست كه من دنبال ميكنم و متاسفانه بار اين تاپيك به دوش holysooshiant عزیز هست و من سعی میکنم که اگه شده برم مطالعه کنم و چیزایی که خوندم رو مطرح کنم که این تاپیک از رونق نیفته :wink:
-
Arman_Panda جان سلام
اولا مخالفت با تکفیر کردن و متهم کردن خیلی فرق داره شما اگر سوالی داشتید بهتر بود میپرسیدید تا من هم تا جایی که بلدم بگم
ثانیا خدا خود بهتر میدونه که رسالتشو کجا قرار بده و من را به عنوان پیامبر انتخواب نکرده
ودر حال حاظر نه پیامبر هستم و نه هیچ احتیاجی به پیرو دارم و نه می خام چیز خاصی تبلیغ کنم
در ضمن مسلما رفتار یک پیامبر که وظیفه تبلیغ داره باید فرق کنه حتی با رفتار خودش قبل از پیامبری هم باید فرق کنه
ثالثا مخالفت وقتی معنی میده که من بخواهم چیزیو اثبات کنم یا تبلیغ کنم
توی این تاپیک فقط سوال و جواب معنی داره یا در صورتی که جوابی دارید که مخالف حرف های من هست بدید شاید نظر من هم تغییر کرد
خیلی از چیز هایی هم که مطرح میکنم دلیل نمیشه که من اعتقاد دارم بلکه فقط جواب دوستانو دادم
باز هم میگم که اعتقادات من هیچ ربطی به شما نداره
شما هم بهتر بود به جای اینکه بگید که من میخام با نقاب اسلام چیز های دیگرو ترویج کنم و بعدش هم بگید که خودتون هم مسلمان و تا حدودی معتقد به تناسخ هستید همون اول همینو میپرسیدید و میگفتید پس چرا خدا توی قران گفته
انسان وقتی جهنم رو میبینه
از خدا تقاضا میکنه بهش یه فرصت دوباره بده ولی خدا قبول نمیکنه به نظر شما از این واضح تر میشه تناسخ رو در اسلام رد کرد.
در این صورت من هم اگر جوابی داشتم میگفتم
همون طور که در مورد افرینش انسان گفتم خیلی از چیز هایی که توی قران هست به نظر من سمبلیک هست یا به دلایلی کامل گفته نشده مثلا خدا در جایی میگهکه جهنمی ها برای همیشه در جهنم میمونند
در جایدیگه همینو میگه و در اخر میگه مگر اینکه خدا بخواهد
یعنی بار اول هم همینو گفته فقط اخرشو نگفته یادر جای دیگه میگه مگر اینکه شتر از سوراخ سوزن رد بشه
که این نشون میده جهنمیها به بهشت میرن ولی چنان عذاب عضیمی میکشند که مثل اینکه یک شتر ریز ریز بکنند و از سوراخ سوزن رد بکنند
مورد بعدی هم اینه که تناسخ به روز و شب کیهانی اعتقاد داره یعنی که روز کیهانی یعنی شروع یک افرینش جدید که میلیارد ها سال طول میکشه و بعد همه چیز از بین میره در واقع همون بهشت و جهنم خودمون اتفاق میفته که اون هم حدودا به اندازه افرینش طول میکشه که به اون شب کیهانی گفته میشه
این روز ها و شب های کیهانی همیشه ادامه دارند
یک حدیث شنیده بودم راست یا دروغش پای من نیست
(یک روز حضرت ادم در بهشت به جایی میرسه که میبینه یک عالمه عصا مثل عصای خودش اونجا افتاده از خدا میپرسه خدایا این ها چی هستند و خدا میگه عصای حضرت ادم هایی که قبل از تو بودند )
در ضمن در اسلام هم اعتقاد دارند که قبل از افرینش ادم موجوداتی مثل ادم و گویا نا کامل تر از انسان بوده اند که فرشته ها میگن خدایا انسان خلق نکن چون انسان خون ریز هست
یعنی شاید هم حتی این روز و شب های کیهانی هم در حال تکامل هستند
تناسخ اعتقاد داره که کسانی که درس هاشونو توی این روز کیهانی نگرفتند در روز کیهانی بعدی بقیه تناسخاتشونو طی میکنند
قیامت صغرا هم که قبل از قیامت کبراست یعنی هرکس بمیرد قیامتش بر پا میشود
اگر توجه کنید سیر تکاملی جالبی میبینید
کلی حلقه های تو در تو
تکامل سلولی- تکامل روح- تناسخ -روز و شب کیهانی که همه هم در حال تکامل هستند
در ضمن من گفتم
کاملا درست هست
گفتم اگر نمیخای اعتقاداتتو تغییر بدی
هر کس اگر نمیخاد یا نمیتونه اعتقاداتشو تغییر بده مگه مجبوره بیاد این مطالبو بخونه و فکر کنه میخان اعتقداتشو در پشت نقاب اسلام تغییر بدهند
اگر هم که میتونی روی مطالب جدید فکر کنی دلیلی برای نیومدن به این تاپیک نیست
شما فکر میکنید به دلیل این مطالبی که گفتید من از شما متنفر هستم :shock:
چاکرای 4 مربوط به دوست داشتن هست و هیچ ربطی هم به این موضوع که نظر شما برای من مهم نیست نداره
یکی از درس هایی که هر روح باید یاد بگیره اینه که به بقیه تا جایی که میتونه خوبی کنه ولی نظر انسان ها براش مهم نباشه
منظورم این نیست که مثلا برای افراد چیزی که دوست ندارن بخریم و یا امثال این بلکه نظر اون ها رو بدونیم تا بتونیم اون ها رو خوشحال کنیم
ولی نمیتونیم و نبایدبا نظر اون ها زندگی کنیم
یک بچه احساس عزت نفس داره ولی کم کم که بزرگ میشه یاد میگیره که عذت نفسشو از دست بده
و عذت نفسشو در نظر بقیه جستجو کنه
اون بچه احساس تحقیر میکنه چون لباس های اون کهنه هست عزت نفسشو از دست میده چون به نظر بقیه فقیر و بی ارزش هست و امثال این
در صورتی که اگر نظر بقیه براش مهم نبود احساس تحقیر نمیکرد
ما یاد گرفتیم که نتنها نظر بقیه برامون مهم باشه بلکه بقیرو هم مجبور کنیم که نظر ما براشون مهم باشه
ریشه بسیاری از مشکلات مثل اعتیاد و رفتن به راه های نادرست میتونه همین باشه چون دوستانش از اون انتظار دارند که معتاد بشه
در مسیر معنوی هم همین طور هست :wink:
راستی دوست عزیز فکر میکنی من چند سال دارم
البته قبلا گفتم :mrgreen:
دیگه کمکم نمیفهمم چی مینویسم دارم از خواب میمیرم :evil:
-
سلام به همه
HolySooshiant جان :
من منظورم اين نبود كه فقط بين اين گروه ها مرسومه (تناسخ رو مي گم )منظورم اين
بود كه الان اينها بيش از همه در بند اين هستند .
در زمان بودا اين تفكر در هند وجود داشت ( جالبه كه در همون زمان در آن سر دنيا آقاي
فيثاغورت هم همين اعتقاد رو داشت بدون اينكه از هم خبر داشته باشن اين دوتا )يعني همزمان در
دو نقطه از دنيا كه مركز فلسفه و عرفان و اين جور چيزها بودن اين فكر هم بود (تقريبا سال 520تا 500 قبل از ميلاد)
دلايل رد تناسخ ( به نظر من ):
1- آقا اينا اعتقاد دارن كه اگه كار بدي بكني ممكنه ، نه ممكنه نه ، حتما تو زندگي بعديت يا بعدترها
جزاش رو خواهي ديد . ما معتقديم كه جسم هم مثل روح حق داره يعني وابسته هستند به هم .
حتي در اسلام و بوديسم و .... بعضي ها معتقدند كه روح پس از مرگ چن روزي در بدن مي مونه.
چون وابسته است به بدني كه سالها درش زندگي كرده يا اينكه اگه به بدن خدت اسيب برسوني
گناه كردي چون اين بد هم حقي داره .
حالا به نظر شما عادلانست كه اين بدن من گناه بكنه ( در واقح حالش رو بكنه ) و در زندگي بعي
عذابش رو يه بدن ديگه تحمل كنه ؟ مثال1: آقا من در اين زندگي كه يم پسر هستم ( با نهايت شرمندگي :oops:
) به يه دختر تجاوز نامردانه مي كنم ( يعني بدون رضايت دختر بهش
حمله مي كنم ) حالا تو تناسخ بعدي شدم يه دختر و يه نامردي مي ياد به اين بدن بيچاره تجاوز
مي كنه ......مثال 2 من تويه يه شكار به قول آقاي هارولد كلمپ به يه
گوزن شليك مي كنم و پاش رو ميشكنم . حالا تو تناسخ بعدي بدن جديد بدبختم بايد جورش رو بكشه ... :wink:
اگه اين استدلال مشكلي داشت بگين تا بقيشو بگم
========================================
من تناسخ رو قبول دارم هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــا ... قابل توجهتون ...
=======================================
راستي اين براي مسلمون ها:
امام رضا (ع)مي فرمايند كه :
هر كس به تناسخ ايمان داشته باشد منكر خدا شده و كافر ست و
بهشت و جهنم و معاد را منكر شده است .
========================================
HolySooshiant جان راستش خيلي كم از كتابهاي اوشو خوندم اما همون يكي هم كه خوندم به
نظرم خيلي چرت بود يعني چيزهايي رو مي گه كه ما ايراني ها ناخودآگاه اونها رو مي دونيم و
سينه به سينه بهمون رسيده از بزرگاني مثل مولانا :wink:
و قصه هايي هم كه توي اون كتاب خوندم همش قصه هايي كه احمق هاي اديان بودا و ....براي
هم تعريف مي كنن و حال مي كنن....
از كتابهاي ديگش اطلاعي ندارم اسم اون كتاب هم يادم نيست متاسفانه...
اما يه چيزو خوب مي دونم
ما ايراني ها تا محمد داريم ، تا علي داريم ، تا شمس و مولانا داريم ، تا حلاج و عطار داريم و تا
ايراني هستيم نبايد به غير اينها توسل كنيم (اين نظر منه)اطلاع داشتن ازشون بد نيست اما
در صورتي كه مال خودمون رو خوب بشناسيم.
-
آره -mohammad molana
ولي اسلام خيلي چيزها رو نگفته--
من خودم زياد با سني ها حال نميكنم --حتي يه ارمني رو خيلي بيشتر دوست دارم تا يه سني چون ما شيعه ها علي رو داريم--حضرت فاطمه رو داريم- من هر وقت كمك خواستم
منو كمك كرده--منكر نيستم ---اما ميگم يه چيزهايي هست --كه به ما نگفتن يا اگه گفتن سر بسته گفتن
-
عليرضا جان مي شه بگي چي رو ؟
البته حرفت درسته اما مي خوام بدونم چي رو نگفتن...
تازه اگه همه چي رو هم مي گفتن پس وزيفه ما چي بود ؟
پس طلب ديگه چه معني داشت؟
حالا اگه بگي چي نگفتن ممنون مي شم شايد شما نمدونيد يا نشنيديد :wink:
-------------------------------------------------------
شاد باشي و سبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــز...
-
mohammad_molana جان یکی از دلایلی که من نمیخواستم که در موردتناسخ بنویسم همینه
این بحث حالا که شروع شد فکر نمیکنم به این زودی ها تموم بشه من هم با این سرعت پایین تایپ باید هی بشینم بنویسم :?
اولا که شما که میگی مسلمونی و به تناسخ اعتقاد داری پس اون حدیث چی :shock:
ثانیا خیلی نمیشه روی این احادیث حساب کرد
منم کلی حدیث بلدم که فلان امام رفتند در حمام و از فرق سر تا نوک پاشو حنا کردند وقتی پرسیدند چرا گفتند چون میخواستم شیعیانم به خواص حنا پی ببرند :shock:
یا حدیثی که حمام کردن زن هارو حرام کرده تازه این ها خوباش هستند :evil:
ثالثا یکی دیگه از دلایلی که من نمیخواستم در مورد تناسخ بنویسم این بود که گفتم حتما مصلحت و دلیلی بوده که خدا خواسته این موضوع مخفی بمونه
در مورد اوشو هم بگم بعضی از کتاباش واقعا مسخره هستند و بعضی جالب
اشو در طول عمرش کتابی ننوشته و این کتابارو شاگرداش جمع اوری کردند یعنی از سخن رانی هاش جمع کردن
کتاب های شهامت-عشق پرنده ای ازاد و رها- عشق رقص زندگی بخون بعدش یک نظر بده
به نظر من که این کتاب ها در عین سادگی و تکراری بودن بینش عمیقی با خود دارند
دلیل اینکه گفتم نظر بده هم همینه چون کتاب هاش به نظر خیلی ها چرت هست
دلایلت برای رد تناسخ هم به نظر من دلیل نمیشد چون که جسم غیر زنده و بیروح که دیگه حقی نداره و اصلا چیزی نمیفهمه اگر این جور باشه از فردا سنگ هارو هم خورد نکنیم چون حق دارند
در ضمن شاید خیلی از سوال های بی پاسخ برای تناسخ باشه ولی حد اقل هزاران تا از سوالات بی جوابو جواب میده که بدون تناسخ جوابی براشون نیست و به نسبت نقاط کور کمتری داره :wink:
به نظر من که فرقی نداره افراد مطعلق به چه گروه و نژادی هستند
در ضمن پیامبر هم غیر ایرانی هستند و امکان داشت من هم غیر ایرانی باشم اون موقع نباید به سمت مولانا میرفتم :?:
-
HolySooshiant ي عزيز
اولا من كه گفتم اين براي مسلمونا....ديدي كه اينو دليلي بر رد تناسخ ندونستم و نگفتم ، چون نصف بيشتر اين احاديث خالي بندي هستن....
دوما من محمد و علي برا اين گفتم كه نه فقط مسلمونا كه همه دنيا قبولشون دارن ( همين اواخر نامه علي به مالك اشتر در سازمان ملل ثبت شد چون اوصافي كه در مورد رهبر جامعه اسلامي مي كنه فوق العادست )
سوما پس هر كي هر بلايي خواست مي تونه به جسم خودش بياره چون روح كه تغييري نمي كنه :wink:
تازه مگه نمي گن سالم بودن جسم تو روحيه افراد تاثير داره :)
خوب حتما تاثيري داره ديگه ...
==============================
اما حق با تويه منم مي خوام اين بحث تموم بشه خيلي بي خوده .
خدا با هر كسي عين خودش رفتار مي كنه و با عقايد خودش محاسبه مي كنه
به قول آنتوني رابينز : هر چه كه مي انديشيد همان حقيقت است .
پس اگه موافقي ديگه بحثو تموم كنيم .
يا علي .
============================
شاد باشيد و سبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــز...
:wink: