سلام...اقا اینو اگه برات امکانش هست برام اپ کن دلم براش لک زده:31: !!!!(tiberian sun )نقل قول:
راستی حریف هم میطلبیم!!!!!!:10:
TANX!
Printable View
سلام...اقا اینو اگه برات امکانش هست برام اپ کن دلم براش لک زده:31: !!!!(tiberian sun )نقل قول:
راستی حریف هم میطلبیم!!!!!!:10:
TANX!
سلام...من نمیدونم قبلا به این سوال جواب داده شده یا نه...در هر صورت ممنون میشم از کمکت:31: ون....اما مشکل:
راستش این اقا داداش ما(من فعلا دور بازیو خط کشیدم!!)C&C3 رو گرفته اما موقع نصب فقط مراحل ابتدایی نصب که شامل دادن کد و درایو نصب بازی میشه میاد و موقعی که میزنم تا install بشه صفحه ی setup بسته میشه ولی شروع میکنه به ریختن فایل های مربوطه داخل درایو...اما همین که 4.09GB میریزه خودش همرو پاک میکنه!!!!!!!!یعنی یهو پوشه غیب میشه!!!!!من رو لپتاپ خودمم تست کردم اینطوری شد(windows هر دومون یکه) اما چون رو لپتاپ بازی نمیریزم و بازی نمیکنم بیخیال شدم......اما از اونجایی که خیلی افت داش برا کسی که خودش Tiberian Sun بازی میکرده و خوره ی بازیه من مصمم شدم این مشکلو حل کنم.....راستش رو کامپیوتر دوستم ریختم راحت نصب شد........خیلی تعجب کردم!!!گفتم شاید ایراد از windows installer باشه؟؟؟نشستم با حوصله ویندوز و کارت گرافیک و......رو از اول نصب کردم..... خلاصه یه حالی به سیستم دادم....ولی باز همون اشه و همون کاسه!!!:13: :13:
راه حل چیه؟
منتظر جواباتون هستم.!
:5: TANX
آقا دستت درد نکنه، زحمت کار ما رو شما کشیدی! ممنان ! :11: :40:نقل قول:
در مورد مشکلتون هم اگر میشه یه کم بیشتر توضیح بدید، خوب وقتی که میگه لطفا سی دی اورجینال رو بذارید، مطمئنا مشکل از کرکتون هست، شما هم که گفتید این کرک رو گذاشتید و درست نشده. :41:
بعد یک سوال دیگه دارم و اون اینه که تویه دی وی دی های شما، پوشه ای وجود نداره که توشه یه ایمیج کوچیک از دی وی دی باشه ؟؟ :13: این ایمیج حجمی کمتر از 5 مگابایت داره و فقط کارش اینه که سر بازی رو کلاه میذاره و به عنوان دی وی دی اورجینال خودش رو معرفی میکنه، با برنامه دیمون هم میشه ازش استفاده کرد.
گز چه این کرکی که من گذاشتم اصلا نمیذاره که بازی درخواست دی وی دی یا سی دی بکنه. نمی دونم مال شما چشه ؟؟!! :13:
منظوترون Tiberian Sun هستش ؟؟ حجم بدون دموهاش میشه 250 مگابایت. میگردم تا که یه لینک دانلود براتون پیدا کنم. آخه خودم سرعت آپ کردن این حجم رو ندارم. :19:نقل قول:
دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم ! مشکل اصلی از ویندوزیه که نصب میکنید. بارها هم خودم امتحان کردم، راه حلش هم اینه که یک سی دی ویندوز دیگه از یک شرکت دیگه بخرید و اون رو نصب کنید.نقل قول:
همونطور که خودت هم ملاحظه کردی، وقتی می خواد که بازی رو نصب کنه هیچ چیزی روی صفحه نشون نمیده و بعدش هم یک دفعه فایلهای کپی شده رو پاک میکنه. خوب بازی دو تا دی وی دی هستش، بنابراین باید در نیمه راه نصب کردن بازی پیغامی بیاد که میگه دی وی دی دوم رو در درایو خود قرار دهید، خوب وقتی که هیچ برنامه نصبی روی صفحه نیست، مطمئنا اون پیغام هم داده نمیشه دیگه برای همین هم فایلهای کپی شده دوباره پاک میشن. :19:
دو راه حل داری یکی میتونی این مشکل رو دور بزنی و یکی دیگه این که سی دی ویندوزت رو عوض کنی و این مشکل رو رفع کنی.
راه حل دور زدنش این جوریه که از دی وی دیه دوم یه ایمیج بگیری و اون ایمیج رو با یک برنامه مثل دیمون تولز اون رو درون درایو مجازی قرار بدی. اونوقت دی وی دیه اول رو بذار و بذار نصب بشه بازی. حالا دیگه چون که دی وی دیه دوم درون اون درایو مجازیه، خود نصب بازی اون رو شناسایی میکنه و بقیه فایلها رو کی میکنه. :21: :31:
من خودم هم از این روش استفاده کردم. :21: :21: :27:
سلام...مرسی از کمک:31: ت...فردا تست میکنم خبرشو میدم.....شب خوش!:10:
آقا به سرعت 96k میشه این رو آنلاین به شکل دو به دو بازی کرد ؟
بلي ! اصلا گرافيك اين بازي همه رو غافل گير كرد ! مخصوصا خودم . اصلا فكر نميكردم با CPU 1.7 Celeron خوب اجرا بشه !!!!نقل قول:
آقا به سرعت 96k میشه این رو آنلاین به شکل دو به دو بازی کرد ؟
آقا من پچ 1.04 رو دانلود کردم منتها یکی از فایل های داخل فایل زیپ خراب هستش
فایلکد:ZIP damaged:file C:\DOCUME~1\AMIRAB~1\LOCALS~1\Temp\WZSE0.TMP\patches\00000248.dat: Bad CRC. Possible cause: file transfer error
رو میشه یکی که پچ رو دانلود کرده برای من یه جا آپلود کنه من بتونم این یه فایل رو بگیرم و پچ رو نصب کنم ؟کد:00000248.dat
ممنون
سلام
من سی دی این بازی رو از سی دی های تکین گرفتم
موقع نصب یه ارور به این شکل می ده
در هنگام نصب language pack می گه شما هیچ زبانی را انتخاب نکردید
برادرم هم همین مشکل را داشت ولی من با همان دی وی دی ها به راحتی آن را روی کامپیوترم نصب کردم.نقل قول:
مال من هم مال تکین ولی لعنتی معلوم نیست این کرکش کجا باید نصب بشه که درست کار کنهنقل قول: