-
شرکت نوکیا یک به روز رسانی را در خط Siroccoی گوشی های شیک خوداعلام نموده. نوکیا 8800 Sirocco ی طلایی با روکش طلای 18 عیار ارائه می شود .
این گوشی بنام باد صحرای ساهارا( Sahara ) نامگذاری شده. خط گوشی Sirocco دستگاههای گران قیمت و لوکس را در پورتوفولیوی نوکیا ارائه می دهد.
این گوشی مجهز به دوربین 2 مگا پیکسل، با صحفه نمایش TFT با قابلیت نمایش 262000 رنگ ، رادیو FM و بلوتوث به همراه یک مکانیزم هموار کشویی می باشد .
با وجود اینکه گوشی های Sirocco خصیصه های معمولی یک گوشی را داراست ولی این گوشی باعث می شود که بیشتر درباره دارندگان شیک این گوشی شیک صحبت شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا 8800 طلایی Sirocco با رنگ طلایی همراه با استیل ارائه می شود که با تزیین و مخلفات طلای سفید بیشتر آراسته شده، از اینرو یک قطعه از دستگاه موبایل واقعا" لوکس را ایجاد کرده. این محصول همچنین با یک هدست بلوتوث که دارای طراحی قابل تطبیق با گوشی است به بازار ارائه شده است. نوکیا 8800 Sirocco ی طلایی حال با یک قیمت پیشنهاد شده 1000 یورو آماده و قابل دسترس می باشد .
-
مدل جدید گوشی تلفن همراه سامسونگ که i400 نام دارد دارای سیستم عامل سیمبین باابط کاربری سری 60 می باشداین مدل لغزشی زیبا بدون شک بعد جدیدی از نظر ظاهر و کارکرد را در زمینه گوشیهای تلفن همراه می گشاید ارای صفحه نمایش بزرگ 2.3 اینچی و دارای 262 کیلورنگ ، دوربین 2 مگاپیکسل میباشد
علاوه بر اینها این مدل دارای بلوتوث استریو ، بلندگوی دوطرفه استریو و شکاف مموری کارد با قابلیت افزایش کارت حافظه تا 4 گیگابایت را نیز می باشد.
برای اطلاعات کاملتر و دیدن تصاویرش به لینک زیر مراجعه کنید
-
سیمینهای سامسونگ رو حال کنید . فکر کنم بعد نوکیا سامسونگ دوم باشه تو سیمبن
-
راستش من عکسی از i400 پیدا نکردم بزارم از دوستان هر کس این کارو بکنه ممنون میشم.
-
-
-
یعنی منو گوشی کاملا شبیه نوکیاست؟
-
کاملاً که نه. ولی خب سیمبینه دیگه. خیلی شبیه هستن.
-
سیمبین که که فرق نداره با سیمبینهای دیگه از نظر ظاهر گفتم ولی حالتشون یکیه مثلا امکان داره سیمبین سامسونگ بچای دفتر تلفن از آیکون تلفن استفاده کرده باشه ولی نوکیا از آیکون دفترچه
-
از عکسها این طوری برمیاد که برنامه پخش موزیک توپی داره.