راستی یه انتی ویروس خوب واسه گوشیم می خوام
Printable View
راستی یه انتی ویروس خوب واسه گوشیم می خوام
آقا ممنون به خاطر این همه نرم افزار و راهنمایی ...
اگه میشه لطف کنید چندتا بازی واسه P910i بذارین
ممنون میشم
سلام به همه دوستان .ما که اخر صاحب یه فارسی ساز درست (خسته شدم اینقدر دانلود کردم ونشد)وحسابی نشدیم یا مدت داره یا خرابه یا سریال میخواد یا ............
دیگه از خیرش گذشتیم.
میخواستم ببینم ایا میتونم از wireless دستگاه استفاده کنم.چون اسکن میکنم دو سه تا ÷یدا میکنه (سرور)وبرای کانکت شدن ip و یه سری چیزا میخواد.به نظر شما اگر من یه اشتراک بگیرم میتونم از اینترنت خوب استفاده کنم.یعنی جدا از سرعت سرویس دهی سرور آیا سرعت موبایل برای این کا ر خوبه
اصلا میشه مثل کام÷یوتر صفحه یاهو رو اورد.ویا برنامه دانلود کرد چون من دانشجو شهرستان هستم وکام÷یوتر شخصی ندارم.کمی هم کنجکاو شدم ومیخوام از وایر لس دستگاه هم استفادای کرده باشم.
زینب اسیر کوفه شام وخرابه نیست ما را اسیر زینب کبرا نوشته اند
من گوشه پایین کار نمیکنه راهی داره با برنامه درستش کردصفحه lcd p910i
دوست عزیز، در مورد wifi شما باید به چند مطلب توجه کنی:نقل قول:
1- حداکثر برد یه شبکه wifi، حدود 300 متره که البته برد مفید و عملی اون 150 متر هستش.
2- برخلاف چیزی که اکثریت تصور میکنن، wifi لزوما به معنای اینترنت بیسیم نیست، یعنی میتونه یه شبکه wifi وجود داشته باشه که اصلا اینترنت رو به اشتراک نذاره.
با این مقدمه، حرفامو با یه مثال ادامه میدم. فرض کن در نزدیکی محل زندگی شما، یکی دوتا شرکت وجود داشته باشه که به دلیل نوع کارشون نیاز دارن تا در هر لحظه به سری اطلاعات و محتویات دیجیتالی دسترسی داشته باشن. برای این کار این شرکت میاد تمام این داده ها رو روی یه کامپیوتر مرکزی (server) قرار میده و یه کارت شبکه wireless هم بهش وصل میکنه. این کارت رو به تمام دستگاه های بقیه کارمندها هم وصل میکنه. در مرحله بعد میاد یه دستگاهی به نام access point رو وارد شبکه میکنه و کار این دستگاه انتقال اطلاعات بین server و کاربرها هستش. مثلا روی server اطلاعات مورد نیاز رو share میکنن و کاربرای دیگه میتونن از طریق این شبکه به اطلاعات مورد نیازشون دسترسی داشته باشن. خوب اینجا خبری از اینترنت نبود.
حالا ممکنه یه شرکت بیاد یه مودم اینترنت پرسرعت رو به server وصل کنه و علاوه بر فایل و پرینتر، اینترنت رو هم share کنه.
حالا اگه شما یه search بکنی، ممکنه چندتا از این شبکه ها رو پیدا کنی. اگه کنار اسمشون علامت یه قفل باشه، یعنی شبکه توسط پسورد حفاظت میشه. در اکثر موارد چون این شبکه ها دستی تنظیم میشن، باید از یه رنج ip خاص استفاده کرد تا بشه بهشون وصل شد. بنابراین این مواردی که شما با گوشیت پیدا میکنی، قضیه اش اینطوریه و اینترنت مجانی نیست و از نظر اخلاقی هم درست نیست.
ولی در خارج از کشور مکانهایی مثل هتل، فرودگاه، کافی شاپ و غیره اینترنت رایگان از طریق wifi به مشتریاشون عرضه میکنن و بعضی جاها هم بابت این سرویس پول میگیرن.
تنها جایی فعلا چنین سرویسی رو به صورت رایگان عرضه میکنه، مجتمع کامپیوتر پایتخت هستش که سرعتش 64 kbps یا 8 کیلوبایت هست. کلا از لحاظ کارآیی هم مشابه ینترنت معمولیه. یعنی صرفا به مرورگر گوشی بستگی داره.
به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری داره، ولی برای اطمینان با زدن *>*>>*< به ترتیب از چب به راست، وارد Service Menu و بعد Service Test و سپس Touch Screen بشو و با قلم همه صفحه رو تست کن. اگه مشکل باز هم وجود داشت، یعنی سخت افزاریه و باید بدی تعمیر کنن. اگه اونجا مشکلی نداشت، بگو تا بهت بگم. فعلا...نقل قول:
سلام
دوستان يه سوال؟ چطور ميشه تو p990i در حالت stan by ساعت رو فعال كرد مثل گوشي هاي ديگه سوني اريكسون
سلام
دوستان يه سوال؟ چطور ميشه تو p990i در حالت stan by ساعت رو فعال كرد مثل گوشي هاي ديگه سوني اريكسون