داداش گلم سلام
خیلی عالی بود ولی یخورده برام سنگینه یعنی چطوری بگم نمیفهمم یخورده ابتدایی تر میشه برامون توضیح
بدی فکر نمیکنی برای یکی که هیچی نمیدونه یخورده واضح تر بگی بهتر باشه قربون داداشم برم هی
Printable View
داداش گلم سلام
خیلی عالی بود ولی یخورده برام سنگینه یعنی چطوری بگم نمیفهمم یخورده ابتدایی تر میشه برامون توضیح
بدی فکر نمیکنی برای یکی که هیچی نمیدونه یخورده واضح تر بگی بهتر باشه قربون داداشم برم هی
کسی میدونه تو میدلت چطوری میشه یک فایل متنی رو اجرا گرد
دو تا تابع هست
readline() و readbyte() که readline واسه فارسی مشکل داره کسی میتونه قطعه سورس برنامه رو اینجا بزاره !!! که فارسی رو کار بده
:10: ممنون میشم
نقل قول:
با سلام .
ضمن تشکر از لطف شما .
البته برنامه نویسی برای موبایل نباید کار سختی باشه . فقط ما بلد نیستیم..... :31: :24:
البته یک چیز کاملا واضح هست و این هم اینه که خیلی ها تو ایران دارن برنامه موبایل می نویسن ولی یکیشون نیست که معرفت داشته باشه و به بقیه یاد بده ( البته خیلی مرام می خواد ) .
البته با همبن میدلت پاسکال خیلی کارها میشه کرد ولی خوب دستت خیلی باز نیست .
اگر من مشکل نداشتم برنامه های بیشتری مینوشتم و در اختیار شما میگذاشتم .
در هر صورت با توجه به تعداد دانلود برنامه هایی که از این تایپینگ داشتید فکر میکنم انگیزه های قوی برای برنامه نویسی وجود داره و من هم سعی میکنم بیشتر تلاش کنم .
بهترين زيان برنامه نويسي چيه ؟
پردرآمد
كارا
به روز
...
اگر بلد باشی برای خیلی از موسسات بصورت تبلیغی می تونی انجام بدی ( سیمبیان )نقل قول:
سلام به دوستان.
مدتیه می خوام برنامه نویسی سیمبین سری 60ورژن 3 یاد بگیرم ولی نمی تونم از سایت nokia برنامه های sck و cabide c++ s را دانلود کنم.
می نویسه کشور شما در مجموع کشورهای نمی دونم چی نیست.
کسی راه حلی داره.
آدرس دانلود هم در امضام هست.
رشته زیر را در داخل پرانتز وارد کنید:"microedition.platform"نقل قول:
دوست عزيزاگه ip تو عوض كني فكر كنم درست بشه از ف.ي.ل.ت.ر شك.ن استفاده كن اگه نداري pm كن بهت بدم :46:نقل قول:
بله خیلی ممنون. خودم به وسیله ی همین روش تونستم carbide ++c را 130 مگ با سرعت 20 کیلوبایت دانلود کنم.نقل قول:
ولی این روش چند تا مشکل داره.
یکی اینکه سرعتو خیلی می یاره پایین.
یکی دیگه اینکه رزیوم رو دیگه باید بی خیال شی.
یک مشکل دیگه اینکه برای بار اول کهدانلودکردم فایل خراب دانلود شد.
یک مشکل بزرگتر اینه که قطعی وصلی پیدا میشه.
خواستم ببینم راه دیگه ای کسی بلده.
فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه به هر حال شما بايد ip رو عوض حالا چه با vpn (بصورت پر سرعت) چه با web p.roxy چه هر روشي كه خودت مي دوني :20:نقل قول: