من یک زمان نامحدودش رو داشتم و خوب بود. نامحدودش اینطور بود که در ساعاتی که مصرف بالا بود به سرعت اسمی می رسید و باقی ساعات مثلا در طول شب سرعت تا 8 برابر سرعت سرویست باز بود.نقل قول:
Printable View
من یک زمان نامحدودش رو داشتم و خوب بود. نامحدودش اینطور بود که در ساعاتی که مصرف بالا بود به سرعت اسمی می رسید و باقی ساعات مثلا در طول شب سرعت تا 8 برابر سرعت سرویست باز بود.نقل قول:
دوستان من پینگم با تهران 500میشه از این وی پی ان های ایرانی کسی سراغ نداره که رایگان باشه؟
نه دیگه اگه پینگ داخل زیاده وی پی ان هیچ کاری نمیکنه فایده ندارهنقل قول:
حالا باید چیکار کرد؟یعنی پینگ 500رو باید تحمل کرد؟نقل قول:
زنگ زدم مخابرات میگه سیاست جدید مخابراته که کاربرا رو دسته ای میندازه رو یه ip و دیگه مثل قبلا نیست که ipها متنوع بیاد واسه هر کاربر بخاطر همین از بس افراد زیادی رو یه ipهستن پینگ تا 900هم بالا میره وزیر هم که فقط از این شرکت های اینترنتی حمایت میکنه
من دارمنقل قول:
---------------
عجب تایم اوتی میده امروز
بچه ها باز تو این پارس آنلاین چه خبره ؟؟؟!!!
IP رو چرا آلمان نشون میده ؟؟؟!!! :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه همینو تو what is my IP چک کن ببین چی نشون میده :نقل قول:
یا تو سایت Proxycop.com
جالبتر اینکه تو IP Tracker شهر رو نجف آباد نشون میده !!!
Whois رو چک کردم دیدم زده پارس آنلاین و ...
الان هم زنگ زدم پارس کارشناسشون گفت مشکلی نیست.:n35:
دوستان من مشکل شارژ خوری دارم. تو این 3 روز 2گیگ خریدم همه اش پریده. اصلا جای خاصی نمی رم. شیلتر شکن کلا باز نمی کنم
از یوتوب و اپارات و... هم فایلی نگاه نمی کنم. سایت هایی که می رم. هم مثل سابق هستند. نمی دونم چرا اینطوری شده. قبلا روزی 5 -6 ساعت وبگردی می کردم. 120 تا 160 مگ می شد
الان 1 ساعت و خورده ای وب گردی کردم 210 مگ اینطوریا کم کرد. دائم هم قطع و وصل میشه
کسی می دونه. مشکل از چیه. یا برای همه اینطوریه
از نرم افزار های مانیتورینگ استفاده کننقل قول:
مثل networx
داداش کل میندازی؟ :n02:نقل قول:
تازه من به لایه هایه بالا هم دسترسی ندارم :n09:
عجیب هم میخوام د ل کنم ننت قطع میشه ولی وب گردی مشکلی نداره
اینم شگرد جدیدشونه :n08:
نقل قول:
طریقه کار باهاش چطوره
سلام به همه
۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت پارس انلاین چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس پارس آنلاین برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت پارس آنلاین چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد پارس آنلاین ؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :
۸- وضعیت پهنای باند پارس آنلاین تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- پارس آنلاین رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟
خدا بیامرزه دانلود شبانه رو!نقل قول:
به سایت پارس آنلاین سر نزدی؟
اگه سرویس داری و یا سرویس رزرو که تا اخر سرویست شبانه داری
اگه تازه میخوای سرویس بگیری دیگه پارس شبانه نداره هر گیگ دانلود شبانه حدودا هزار و سیصد تومن میوفته
چندتا شرکت مثل اسیاتک و های وب و فن اوا و مخابزات مونده که شبانه دارند و هرکدومشون یه ایرادی دارند و باید انتظار سرازیر شدن مشترکین پارس بعد از تموم شدن سرویسشون داشت
در کل خدا رحمت کنه دانلود شبانه رو
آقا من متوجه نمیشم این اعداد معنیش چیه
آلان اون 1 مگا بایت یعنی من باید دانلودم 1 مگ باشه؟
بایت با حرف B بزرگ نمایش داده میشه
تست شما به. مگابیت نشون داده شده
ضربدر 128 کن سرعت به کیلوبایت میده
یعنی باید 146 ضربدر 128 بشه؟نقل قول:
1.46 ضرب در 128 کن
میشه حول حوش 200 کیلو بایت
احراز هویت اینترنتی!
احراز هویت شما کامل شد
شما یک معتاد دانلود الکی هستید سریعا خودتون به مراکز درمانی نشان دهید
چخبری؟بذار اینجانقل قول:
حالا یعنی چی؟ خب مگه الان از روی ip آدمو شناسایی نمیکنن؟
مطمئنی مودم یا سیستمت مشکلی پیدا نکرده؟ :n13:نقل قول:
یه سر به تاپیک های وب بزنید
درخواست مدارک کرده
همچنین یکی از کاربرا پست جالب توجهی زده
حالا صبر میکنم جناب لئوناردو که از بچه های بالا هستن بیان اگاهمون کنند
جناب لئوناردو منتظریم!
مدارک خواستن های وب زیاد چیز خاصی نیست... نمی دونم تا حالا های وب ثبت نام کردی یا نه... ولی ثبت نامش کلا اینترنتی بود... هیچ مدرکی از آدم نمی گرفت و حتی پیک برای امضای قرارداد هم نمیومد در خونه... خلاصه از اون اولش معلوم بود سر این قضیه یه روز گیر میافتن!!!نقل قول:
این بحث احراز هویت هم من خودم امروز خبرش رو توی اخبار شنیدم.... ولی نمی تونم خیلی متوجه بشم یعنی چی.... همین الانم از روی ip سه سوته شماره تلفن رو میتونن پیدا کنن... و از روی اون آدرس خونه رو... دیگه چی میخوان؟؟؟
باید زنگ بزنه از پشتیبانی بپرسه! :n31: چون اون سری که از پشتیبانی پرسیده بود.... :n09:نقل قول:
نهکلا قطع شد زمان زیاد گذشت وصل شد مثلا درست شد ولی نمیدونم چرا سرعت اسمی شد باز:n13:نقل قول:
هر روز میشینن یه نقشه شومی برا این ملت میکشن.... اهراز هویت کنن !! حتما میخوان بیان چک کنن ببینن کدوم کاربر بدبخت از همه جا بی خبر مثلا عضو القاعده ای داعشی چیزی هست به این بهانه اینترنتشو قطع کنن بعدشم بگن حرف زیادی بزنی باید بری اب خنک... از اون طرف هم فضولی کنن ببینن کی کارت دانشجویی داره کی نداره 80 درصد مردم مجبورن برن 128 بگیرن قیمتشم بعدا زیاد بشه در نتیجه مساوی دزدی بیشتر خدمات کمتر تا اینکه اخرش کلا اینترنت قطع بشه برگردیم به قرون وسطی !!
تا حالا های وب نداشتمنقل قول:
منظورم این پست بود
هنوز به ایشون اعتماد کامل ندارمنقل قول:
طفا عجولانه قضاوت نفرمایید , کمی صبر داشته باشید ; به زودی شاهد تغییرات اساسی در سرویس ها خواهید بود :n01: بسترهای لازم برای انجام این طرح انجام شده و ان شاالله بزودی بصورت آزمایشی در کلیه مناطق کشور استارت خواهد خورد (( این طرح مربوط به کلیه ISP های کشور میباشد نه مختص شرکت های وب )) , بنده اجازه ندارم اطلاعات بیشتری در اختیار شما دوستان قرار بدم ولی امیدوارم مشکلی در اجرای این پروژه بوجود نیاد و ملت عزیزمان از این مشکلات مربوط به اینترنت نجات پیدا کنند. :n01:
برای همین در انتظار پست جناب لئوناردو هستم
اسم تغییر میاد نمیدونم چرا یهو باعث ترس غریبی میشه
یعنی از این بیشتر میخوان رضایت کاربرا جمع کنند؟
یه وقت ذوق مرگ نشیم از اینهمه خوشی!
فکر کنم منظورش اینه اینترنت قراره کلا قطع بشه... :n13:نقل قول:
اتفاقا جناب لئوناردو در مورد این قضیه همین الان سر جلسه ست. احتمالا تا یکی دو ساعت دیگه زمانش تموم بشه. جلسه شرکتهای PAP با زیرساخت و مخابرات با حضور آقای فاتح و لئوناردو برای اهراز هویت رضایت مشتریان. البته چون سری هست انتظار نداشته باشید اطلاعاتی به بیرون درز کنه در پاسخ به یکی از خبرنگاران گفتن بزودی کاربران وقتی غافلگیر شدن همون موقع می فهمن اصل قضیه چی بوده :n08:نقل قول:
هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد :n03:
احراز هویت ؟؟؟؟ :n21::n21::n21:
اصلا اگه وزیر نداشتیم بهتر بود والا :n27:
هیچی دیگه واسه کوچکترین حرف و انتقادی باید بریم آب خنک بخوریم :n32:
چرا حرف الکی میزنی؟ :n24: ........ آقای فاتح اصلا توی جلسه حاضر نیستن و آقای لئوناردو به نیابت از ایشون توی جلسه شرکت کردن...نقل قول:
سلام دوستان کسی شناسنامه اینترنتی گرفته فکر کنم بعد این خبر شناسنامه بدن :n02:
اوناهای که فیلم مهندسی دانلود کردین اونم رایگان
منتظر کارنامه اعمالتون باشین همشو از دلتون درمیارن:n24:
ایول بالاخره معضل مملکتو پیدا کردن :n24:
باریییییییک :n31::n31:
ای وای اون تحقیقات شبانه ی منو بگو .......:n30:نقل قول:
به نظر میاد این وزیر میخواد اینترنتو بالکل جمع کنه چون الان بیشتر خونه ها اینترنت دارن
دوستان من متوجه نشدم فیلم ها دقیقا باید در چه سطحی باشن که جریمه یا زندانی نشویم؟یعنی هر فیلم خارجی که دانلود کنیم جریمه ویا زندانی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فکر نکنم منظور فیلمهای مهندسی و درنوع حادتر از نوع هم..بازی هستشنقل قول:
پس بنده خدا میخ چی راست گفته بود که یه عده شب ها در حال تحقیق و مطالعه هستن :n02:
اینم حاصل و نتایج تحقیق و مطالعه شون که بعلههههههههههه :n08::16:
تبدیل فضای مجازی آزاد! کشور به محل تفتیش عقاید...
تعریف بومی دسترسی آزاد به اطلاعات :
دسترسی آزاد هر نهاد و حکومت به اطلاعات خصوصی کاربران
یا به عبارتی
بازدید آزادانه کاربران از دادگاه ها و نهاد های اطلاعاتی