زنگ بزن به خود شرکت ها صبانت 02183853 / \پارس آنلاین 02182200 / شاتل 021230999 /نقل قول:
Printable View
زنگ بزن به خود شرکت ها صبانت 02183853 / \پارس آنلاین 02182200 / شاتل 021230999 /نقل قول:
دوستان شما هم با مشکل اتمام سریع حجمتون مواجه هستین ؟؟؟
تنها با یه وب گردی ساده 50 مگ 100 مگ و 150 مگ حجم کم میکنه ...:n15:
جدیدا 1 گیگ خریده بودم بدون دانلود و فقط با وبگردی 5 روزه تمام شد ... :n04:
قبلا با حجم اصلی سرویس که 3 گیگ بود تا پایان دوره سرویس میکشید
جدیدا برای منم خیلی سریع حجمو کم میکنه، الان ب جوری شده ک توی یک روز یگ گیگ کم کرده!! :|نقل قول:
ب قران هر جوری ک حساب میکنم نمیشه اینقدر مصرف کرده باشم اونم توی ی روز :/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حجم هم فشفشه نیست حجم اصلی تمدید سرویسم هست!چون فشفشه نیست حتی کوچیک ترین دانلودی هم نداشتم توی روز!
پ.ن: الان من از های وب بپرسم میتونه بگه توی اون بازه زمانی من چ جاهایی یا چ کاری کردم ک اینقدر مصرفم بوده؟!! :/
تایید میشه دوستان , من همیشه فشفشه 3 گیگ 5 روز میگیرم که تا همون 5 روز برام می موند ولی جدیدا با اینکه کمتر وبگردی یا دی ال میکنم 2 یا 3 روز تموم میشه .
دوستان، منم شاید با شما در مورد عبارتی تحت عنوان حجم دزدی هم نظر باشم ولی خب اینطوری نمیشه اثبات کرد. با عباراتی چون: احساس می کنم، به نظرم، قبلا کمتر بود، اخیرا بیشتر شده. ..
هیچکدوم دقیق نیست. من اینترنتم بین ٣ تا خونواده مشترکه، بنابراین نمی تونم همه مشترک ها رو قطع کنم تا بتونم دقیقا مصرف رو اندازی گیری کنم. با این وجود سعی می کنم یه تستی رو انجام بدم.
روش پیشنهادی برای اثبات حجم دزدی:
1. نصب Du meter برای اندازه گیری حجم مصرفی توسط PC
2. نصب PRTG برای اینکه بتونیم حجم رو مستقیما از طریق مودم(SNMP) اندازه گیری کنیم.
3. ریست کردن مودم برای اینکه در پنل کاربری ثبت بشه
4. بلافاصله پس از ریستارت کردن مودم، برای هر دو برنامه قبل، آمار رو ریست کنین تا از لحظه روشن شدن مودم، اندازه گیری صورت بگیره.
حالا با داشتن حجم مصرفی در پنل کاربری و دو حجم بدست اومده از dumetet و prtg میشه یه مقایسه علمی و دقیق رو انجام داد. بهتره حجم ها به تفکیک دریافت و ارسال مقایسه بشه.
بهتره در بازه زمانی تست وای فای رو خاموش کنیم. و فقط یک PC به مودم وصل باشه، گرچه با prtg می تونیم مصرف وای فای و... رو هم اندازه گیری کنیم ولی قضیه پیچیده تر میشه.
اگه کسی شرایط تست رو داره، من می تونم از طریق teamviewer برای اندازه گیری حجم، کمکش کنم...
Sent from my HTC One using Tapatalk
یک سوال داشتم
توی اطلاعات شما قسمت اکانتینگ مال من زده
VCI:35:10:2048kbps:512kbps
سوالی که دارم الان ماله منو روی دو مگ بستن؟یا توان خطمه این عدد؟
سرویس هشت مگ دارم:|
قبلا رو 4096 بود دیروز دیدم رو دو بسته شده:|
دوستان من سرویس 15گیگ 15 روزه فشفشه گرفته بودم که امروز تموم شد. رفتم یه سر به بانک مجازی زدم دیدم یک کد تخفیف 40 گیگ 30 روزه بهم دادن!!! الانم وارد کردم و اوکی شد! برای کس دیگه ای این اتفاق افتاده؟؟
الان چیزی که برات بستن همینه، روی ٢ مگ هست. توان خط رو می تونی از تو مودم ببینی.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
والا من که شبا اصلاً دانلود ندارم، فکر می کنم داتک بهتر باشه نسبت به اینا، دیگه به هیچکس های وب رو توصیه نمی کنم...نقل قول:
راه آسون نشون دادن حجم دزدی اینه که مودم رو خاموش روشن کنی، بعد یه فایل 200-300 مگی رو داناود کنی، بعد مودم رو خاموش کنی و بعد بری تو پنل کاربری، اینجاست که متوجه میشی یا چه isp کثیفی ذو به رو هستی