نقل قول:این هم پینگ ها دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:این هم پینگ ها دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنگام پینگ کریو وصل بود!
سلام دوستان
شما میتونید با سرعت 256 تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه های تلویزیون رو ببینید؟؟
تا چند ماه پیش من نمی تونستم هی قطع میشد ولی الان خیلی راحت پخش می کنه!!:n04:بدون کوچکترین مشکلی....
کلا پینگ امروز به صورت باور نکردنی خیلی خوب بود!
کم گزاف نگفتیم وقتی میگیم شرکت دزدان مخابرات تهران :n09: 3 گیگ در ماه بدون رایگان میشه حدودا روزی 100 مگ :n19: حالا سرعت رو شما اصلا فرض کن 10 مگابیت !!! میتونی روزی 2 تا ویدیو یوتیوب ببینی یا 3 تا آهنگ دانلود کنی :n20: اگه مخابرات بخواد نامحدود رو جمع کنه خودشو جمع کرده در واقع :دینقل قول:
بله دیگه ترافیک داخلی نباید مشکلی باشه من با 128 هم یه زمانی مشکل نداشتم! اگه انقدر مشتاق دیدن رسانه میلی هستی :دی سایتهای دیگه ای هم هستند که لینک با کیفیتهای متفاوت میدن برای IPTV هم میتونی پیگیری کنی لامصب این صدا و سیما ذهن و قلب مردم رو تسخیر کرده از بس پرمحتواست ملت خودجوش میرن پشت بوم دیش ها رو پرت میکنن پایین!:16:نقل قول:
Kianoosh یه توضیح در مورد این ipTV میدی؟
چه ویژگی هایی داره؟اینترنت ملی هم داره؟
نقل قول:
من دارم iptv از یک ماه پیش منطقه 2 گرفتم .
فقط در تهران بعضی مراکز ربطی به اینترانت اینها نداره مثل یک اینترنت لوکال هست مراکز مخابراتی یک سخت افزاری قرار دادن مستقیم وصل می شه به صدا سیما .
نقل قول:
به نظر من نامحدود بر نمی داره محدود آورده که بگه حجمی هم هست همین اینترنت نامحدود برای مخابرات سود زیادی داره چون 20% اینترنت جهانی هست بقیه اینترانت چون اینترانت هم برای مخابرات هست پس هزینه ای نمی کنه .
اگه برداره هم با انصراف مشترکین می زاره دوباره یک چیزی هم بهت بگم باور نمی کنی وقتی 3 گیگ تموم شد اینترنت قطع نمی شه ها :n02: برای هر گیگ 2 هزار می یاد روی قبض :n04:
من چجوری بفهمم مسیرم از کجا شده ؟؟؟
اخه تا 1 هفته پیش پینگ با لندن 109 بود الان شده 200 ؟؟
به نظرتون چرا اینجوری شده ؟؟
@tct9 برای من . ممنون میشم جواب بدید
مرکز مخابراتی سلمان فارسی ؟نقل قول:
برای شما Downstream و UPstream رو مودم چند بستن ؟