هر کی سرش کلاه رفته به همین ۱۹۵ زنگ بزنه شکایت کنه . خیلیا میگن حالا شکایت کنیم که چی و کاری نمیکنن و ... نتیجه این میشه که چند نفر محدود شکایت میکنند و بازرسی به این نتیجه میرسه که مشکل محدوده!!! همه شکایت کنید .
Printable View
هر کی سرش کلاه رفته به همین ۱۹۵ زنگ بزنه شکایت کنه . خیلیا میگن حالا شکایت کنیم که چی و کاری نمیکنن و ... نتیجه این میشه که چند نفر محدود شکایت میکنند و بازرسی به این نتیجه میرسه که مشکل محدوده!!! همه شکایت کنید .
انصافا تنبلی نکنید و برید شکایت کنید
من خودم دو مگ دارم و قبلا سرعتم بیشتر بود الان اومده روی دو مگ برا همین حرفی برا گفتن ندارم که برم شکایت کنم اما دوستانی که ده مگ هستن به راحتی میتونن پیگیری کن
کسی هست سرویس کمتر از دو مگ باشه؟ میخوام ببینم سرعت اونا چطوری شده یادمه قبلا که خودم دو مگ داشتم و سرعتم سه مگ بود یکی یک مگ داشت وسرعتش روی دو مگ بود
- - - Updated - - -
انصافا تنبلی نکنید و برید شکایت کنید
من خودم دو مگ دارم و قبلا سرعتم بیشتر بود الان اومده روی دو مگ برا همین حرفی برا گفتن ندارم که برم شکایت کنم اما دوستانی که ده مگ هستن به راحتی میتونن پیگیری کن
کسی هست سرویس کمتر از دو مگ باشه؟ میخوام ببینم سرعت اونا چطوری شده یادمه قبلا که خودم دو مگ داشتم و سرعتم سه مگ بود یکی یک مگ داشت وسرعتش روی دو مگ بود
سلام من طرح کمپین تابستان پایین 93 رو داشتم. الان نگاه کردم دیدم این طرح دیگه وجود نداره.
بخاطر شبانه رایگانی که داره میخوام یه ساله دیگه تمدید کنم.
راهی داره؟ یا باید کلا بیخیال بشم؟ اگه راهی نداره مخابرات واقعا طرحی که شبانه رایگان داشته باشه نداره؟
من هنوز ۵مگ هستم روزانه و شبانه سرعت فرقی نداره فقط سرور های خارجی محدود شدن روی ۲مگ اما از سرور های داخلی محدودیت ندارم جالبه ساختمان ما حدود یک ماه و نیم پیش تمام پورت ها بستند روی ۱۰ مگ(dlc) اما این هفته تا جایی که اطلاع دارم به حالت قبل برگشته ...
البته از مخابرات انتظار بیشتر از این نمیتونید داشته باشید شرکتی که به اشتباه و نادرست بدون زیر ساخت نامناسب به بخش خصوصی(نه به صورت کامل) واگذار شد همه پیش بینی این وضعیت های اشفته را میکردند البته سیاست های اشتباه مخابرات هم بی تاثیر نیست فقط نمیدونم از سال گذشته تا به امروز این همه لوح تقدیر بر چه اساسی به مخابرات اصفهان دادند ...
شکایت ثبت شد! ببینیم کاری میکنن یا نه!
ای جونم
سرعتم شده 100 تا !!!
با این حال که سرعت همه رو کردن دو مگ ولی بازم تو ساعات رایگان و کلا روزای تعطیل باز هم سرعت و پینگ نابود میشه
فکر میکردم حالا که سرعتا رو کم کردن حدقل یه 2 مگ واقعی داریم اما نه وضعیت بدتر از این حرفاست....
مثل اینکه همه دوستان با کاهش سرعت مواجه شدن . من فکر میکردم فقط از من مشکل داره . طرح زرین دارم و سرعتم 5 مگابیت بود . الان شده حدود 2 مگابیت . فقط خدا کنه سرعت برگرده . چون به سرعت بالا عادت کردیم .
هر دم از این باغی بری میرسد !
هر دفعه یه بامبول جدید
هردفه... ! و ما همچنان سکوت میکنیم و زنده ایم
آقا آحاد ملت این چه وضعیه با وجود این همه پولی که از مشتری میگیرن بدهیشونو که نمیدن. سرعتم که کم میکنن. لعنت بهشون. این همه تغییر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوووووب الان که دیدم همه رو 2 مگ کردن یعنی مخابرات یه جا کارش لنگیده سرعتارو بسته منم هم زرین هم حرفه ای بذدون مودم 1 سالم که تازه 1 ماه بود از 220 به 1040 دانلودش رسیده بود الان شده 250 تا مغازمونم نت مخابراته باید تست کنم ببینم تونم به احتمال زیاد همینطور شده:n31:
وقتی یه کشوری همه مقاماتش دزدن بابا انتظاری ازینا نیس:n02:
یعنی هر کی بگه اینا از طرف خدا پیغمبرن و اینا دولت اسلامیه واقعااااااا .....:n09::n09: