نقل قول:
w8961ND
انجام دادم ولی فرقی نکرد !
Printable View
نقل قول:
w8961ND
انجام دادم ولی فرقی نکرد !
پس خوشبختانه این مدل هم وارد ایران شده.خیلی دنبالش بودم.قیمتش چقدر هست دوست عزیز؟نقل قول:
شما یک بار مودم رو از پشت ریست کن و بعد دوباره وصلش کن به pc و ببین درست میشه یا نه ؟
اگر جواب نداد اون ipهایی که گفتم رو دوباره بهش بده.امکان تست با یه سیستم دیگه رو داری ؟
راستی آنتن هاش قابل جدا شدن هستن یا خیر؟
دوستان لطفا جوابم رو بدید:45::45::45:نقل قول:
سلام
دوستان من یک مودم D-Link وایرلس دار خریدم حالا مشکل من این هست که توی کامپیوتر خودم اینترنت جواب نمی ده اما توی وایرلس لپ تاپ جواب می ده
(ویندوز کامپیوتر خودم xp هست و با کابل شبکه به مودم وصل هست اما لپ تاپ 7 و با وایرلس. من یک کانکشن pppoe روی مودم ساختم)
امروز بردمش خونه یکی از دوستام ، سیستمش vista بود روی اون هیچ مشکلی نداشت و به راحتی تونستم وارد تنظیماتش بشم . ولی روی لپ تاپ خودم و سیستم خودم جواب نمیده !نقل قول:
حتی الان که وایرلسش رو هم ست کردم توی منزل بدون لن باید قاعدتا کار کنه ، حتی اون هم پایدار نیست و مثل کانکشن لن قطع و وصل میشه !!!
70 خرید ( یکی از دوستام از تهران خرید )
دو تا آنتن داره و قابلیت جدا شدن هم داره .
دوست عزیز شما firmware جدیدش رو بگیر و مودمت رو update کن.نقل قول:
الان جدیدترین firmware توی سایتش 100617 هست که میتونی از لینک زیر بگیری:
البته باید با یه سیستم دیگه آپدیتش کنی.کد:http://www.tplink.com/en/support/downloadFiles.aspx?mid=0103030301&version=V1&pmodel=TD-W8961ND
یه نکته ی دیگه هم راجع به tp-link ها هست. شما سیم تلفن رو از مودم قطع کن و بعدش مودم رو خاموش
و روشن کن و به سیستم وصلش کن.حالا چک کن ببین وصل میشه یا نه.اگر نشد باز دادن ip و روش هایی
که گفتم رو تست کن.چندین بار این مشکل برای من با tp-link ها پیش اومده و هنوز هم نفهمیدم چه حکمتی
توش هست.احتمالا دلیلش این هست که بعضی وقت ها که مودم از طریق خط وصل هست به adsl میگرده
و یه gate way خارج از سیستم شما پیدا میکنه.یکی از دوستان هم این مشکل رو داشت که به جای مودم
خودت صفحات مودم های دیگه رو باز میکنه.
دیگه با این کارها امیدوارم مشکلتون حل بشه.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما توی ویندوز xp برید داخل control panel و بعد network connection و روی local area connection
کلیک راست کنید و properties رو بزنید.حالا از توی جدول گزینه ی internet protocol رو انتخاب میکنید و بعد دکمه ی
properties رو میزنید.(مطابق شکل زیر):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سه قسمت بالایی رو مثل شکل زیر پر کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون دو جدول پایینی دست نزنید و بذارید غیر فعال باشن.فقط 3تا جدول بالایی رو مطابق عکس مقدار دهی کنید.
(چون ویندوز xp دم دست نداشتم مجبور شدم عکس ها رو از نت پیدا کنم و بذارم)
موفق باشید.
دوست عزیز بعضی وقتها این مشکل به خاطر فایروالی که روی سیستم نصبه به وجود میادنقل قول:
اگه فایروال رو سیستمت نصب کردی چک کن که این ip رو بلاک نکرده باشه
من مودم وایرلس سیسکو گرفتم میخان اسم بزارم رو مودم و رمز بزارم ولی بلد نیستم .... میشه یادم بدید
دوست عزیز گزینه هایی که برای این کار در مودم ها وجود دارند متفاوت هستند اما اساس کار یکی هستنقل قول:
مثلا برای اینکه شما بتوانید روی وایرلس پسورد بزارید باید در قسمت وایرلس مودم دنبال گزینه security بگردین و از اونجا پسورد رو تعیین کنید
یا اگر میخواین نام مودم رو تغییر بدین یعنی وقتی با وایرلس مودم رو سرچ میکنید به این نام پیدا بشه باید
در قسمت وایرلس نام SSID رو از حالت دیفالت به اسم مورد نظرتون تغییر بدین
با سلام خدمت دوستان:46: عزیز من یه مودم tp-link خریدم والان هم اکانت مخابرات دارم خودتون هم میدونید که باید user pass بدم تا کاتکت بشم مودم رو هم تازه خریدم ولی انگار نه انگار ولی قبلا که با مودم zhon کانکت میشدم راحت بودم اگه جواب دادن به این سوال براتون مقدور بود یه سوال دیگه هم داشتم زمانی که کامپیوتر رو روشن میکنم باید حتما برم تو استارت و بعدش کانکشن وبعدش کانکت بشم میخواستم زمونی که کامپیوتر رو روشن کردم کامپیوتر به اینترنت وص باشه در ضمن چه جوری میتونم مودمم رو کانفیگ کنم :11: