سلام
دوستان این مهارتهای تکمیلی که پیام نور گذاشته کلاسهاش کجا برگزار میشه؟؟
Printable View
سلام
دوستان این مهارتهای تکمیلی که پیام نور گذاشته کلاسهاش کجا برگزار میشه؟؟
سلامنقل قول:
به صورت مجازی و از طریق سایت lms.pnu.ac.ir برگزار می شود.
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت تایید شورای دانشگاه ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : معاون آموزشی دانشگاه پیام نور گفت: درصورت تصویب شورای دانشگاه از نیمسال آینده امتحان میان ترم برای دانشجویان این دانشگاه الزامی می شود.
سلامنقل قول:
توی متن خبر گفتید ثبت نام برای افراد غیر دانشجو هم هست.
اما توی سایت نمیشه ثبت نام کرد.
اینم هر وقت حوصلشون سر میره یه قانون مزخرف اضافه میکنن ....نقل قول:
دلمون خوش بود نمره بعضی درسا که با اساتید "بسی عقده ای " داشتیم رو خودمون یه کاریش میکنیم که اونم مالید ...!
سلام من رشته نقاشي پيام نور تهران شرق قبول شده بودم
فراگير نه. با كنكور سراسري.
خواستم بدونم مدركش معتبره؟ استاداش خوبن؟ كلاسا تشكيل ميشه؟ شهريه به چه صورته؟
اگه كسي ميدونه لطفا بگه
مدرک که معلومه معتبره .مگه میشه همچین دانشگاهی با این تعداد مدرک نامعتبر بدهنقل قول:
استادا مثل جاهای دیگس.بریا هر واحدتون 10 جلسه کلاس میزارن و از کل کتاب امتحان میگیرن...
شهریه هم نصف جاهای دیگس ...
به نظرت پيام نور تهران بهتره يا شبانه شهرستان؟؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین برام مهمه
برادرم کاردانی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی خونده رشته گرافیک کامپیوتر ؛ میخواستم بدونم آیا میتونه برای کارشناسی رشته ش رو عوض کنه مثلا بره مدیریت بخونه ؟؟
و ممنون میشم بهم بگین ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی چه زمانی است ؟؟ حالا یا آزاد یا سراسری یا پیام نور
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین ، برام خیلی مهمه
سپاس
آقایون و خانوما بنا بر دلایلی مجبورم برم پیام نور می خوام برم رشته زبان شناسی اما می دونم باید از کارشناسی مترجمی زبان شروع کنم فقط می خوام ببینم من تو کرجم بنظرتون درسته برم دانشگاه سمت آزادگان کرج یا قزوین منظورم اینه عظیمیه فقط مترجمی داره و قزوین ادبیات زبان هم داره.آیا می شه بعد از کارشناسی گرفتن رفت سراغ زبان شناسی در رشته مترجمی؟! بحث علاقست و شغل و و غیره نیست....لطفا راهنمایی بفرمایید.
بعد هزینه هاش سالیانه چقدر می شه می شه یه حدودی بگید؟
ممنون:n01::n01: