میتونم دلیلش رو ازتون بپرسم به نظر منم که مارک کانن بهتره ولی آخه WX7 امکانات توپی داره و خیلی دودلم کرده خواهشا دوستان دیگه هم بیان نظر بدننقل قول:
میتونم دلیلش رو ازتون بپرسم به نظر منم که مارک کانن بهتره ولی آخه WX7 امکانات توپی داره و خیلی دودلم کرده خواهشا دوستان دیگه هم بیان نظر بدننقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بله بهترین برای شما دوستان IXUS 310 یا IXUS 300 هست
نقل قول:
ممنون
sx 230 از اینا بهتره یا نه؟
از شما خواهش میکنم نظرتون رو درباره WX7 هم بگید و یه مقایسه کوچکی با IXUS 310 بکنید:11:
هر امکاناتی که wx7 داره کانون 310 هم داره ولی کانون ازش بزرکتره و سونی جمع و جور تر ه.....
امروز یه فروشنده میگفت که WX7 یه ویژگی طلایی داره که مثلا از یه منظره چنتا عکس میگیره و یه عکس خوب تحویلت میده 310 هم این ویژگی رو داره؟ اسم این ویژگی جیه؟نقل قول:
نه ولی 310 این ویژگی رو داره که از یه منظره یه عکس میگیرهنقل قول:
ولی اون عکس از چنتا عکسی که سونی میگیره و باهم ادغام میکنه هم بهتره:20:
سونی برای جبران کمی کیفیت نسبت به کانن یسری امکاناتی که بنظر من بدرد هرکسی هم
نمی خوره اضافه کرده که بتونه با کانن رقابت کنه ولی اگر امکانات و کارایی سونی و کوچکتر بودن براتون در اولویت قرار داره همونو بگیرید
سلام دوستان . اقا میخوام یه دوربین بخرم :20: بودجه حداکثر 400 تومان ! زوم اپتیکال حداقل 10 . حسگر هم حتما میخوام CMOS باشه :31: خودم یه سونی پیدا کردم همه چی هم داره ولیییییییییی ! من میخوام دوربین با باتری قلمی کار کنه ! مدل سونی اینه : Sony Cyber-Shot DSC-HX7V ولی خودش شارژر داره . من یه دوربین میخوام با این مشخصات ولی با باتری قلمی باشه . ممنون :40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
باتری لیتیومی خیلی بهتره ...
چرا دنبال باطری قلمی هستین ؟
:10:نقل قول:
کلا بله
vvc عزیز جواب کاملی دادند
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
سلامنقل قول:
چه کاریه ، باطری قلمی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترین SX230 خوبه
البته HS10 هم هست البته حدود 420 هست قلمی میخوره (4 تا :18:) و بزرگ و سنگین هست
والا همه دنبال دوربين با باطري غير قلمي ميگردن !نقل قول:
تنها دوربيني كه در بازار ايران فعلا موجوده و باطري قلمي ميخوره و سنسور cmos داره و 16 مگاپيكسل HS20 هست...
اگه سنسور CCD ميخواي با باطري قلمي دوربين جديد كنون هم وارد بازار ايران شده SX150