-
در گفت و گو با فارس
آتسو: درگيري من با حقيقي صحت ندارد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: درگيري با دروازهبان تيم نداشتهام.
فرانك آتسو در گفت و گو با خبرگزاري فارس، شايعه درگيرياش در تمرين پرسپوليس را تكذيب كرد و افزود: بدون توجه به مسايل حاشيهاي، به فعاليتم ادامه ميدهم. نميدانم چرا عدهاي خبر نادرستي مبني بر درگيريام با عليرضا حقيقي منتشر كردهاند. درگيري با او نداشتهام و اين نوع خبرها كذب است.
وي درباره آخرين شرايط جسمانياش، تاكيد كرد: از ناحيه كشاله پا دچار كشيدگي شديد شدهام. به همين دليل، نمي توانم كنار ساير بازيكنان تمرين كنم. به دستور كادر پزشكي، فقط فيزيوتراپي ميكنم.
آتسو گفت: فكر نميكنم در ديدار بعدي مقابل صباباتري به ميدان بروم زيرا وضعيت جسمانيام براي مسابقه خوب نيست.
اين بازيكن با اشاره به مشكلات خط دفاع، يادآور شد: مسايل فني در همه پستها به تصميم كادر فني بستگي دارد. بازيكنان بايد خوب تمرين كرده و در بهترين شرايط، بازي كنند. اميدوارم در ديدارهاي بعدي، ديگر به راحتي از حريفان گل نخورده تا از شدت انتقادها كاسته شود.
-
براي حمايت از عنايتي، معدنچي و نصرتي
ليدرهاي باشگاه پرسپوليس راهي امارات مي شوند
خبرگزاري فارس: به دعوت باشگاه النصر، چند ليدر پرسپوليس براي تشويق بازيكنان ايراني شاغل در اين تيم راهي امارات خواهند شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در ليگ فوتبال امارات، فصل گذشته مسئولان باشگاه الاهلي به دليل حضور بازيكن ايراني خود به نام ميلاد ميداودي، 2 نفر از ليدرهاي مطرح پرسپوليس و استقلال را به دبي دعوت كردند تا كنار هواداران الاهلي از آنها براي سازماندهي هواداران خود استفاده كند.
در نهايت، با حضور ليدرهاي ايراني، الاهلي عنوان قهرماني را به دست آورد. بار ديگر باشگاه هاي عربي اين تجربه را تكرار كرده و با دعوت از يكي ليدر پرسپوليس، از او خواسته اند كه 4 ليدر ديگر را با تجهيزات كامل به امارات بياورد تا در بازي روز پنج شنبه النصر مقابل العين كه از حساسيت بالايي برخوردار است، كنار ديگر هواداران النصر به تشويق اين تيم بپردازند.
اين گروه 5 نفره صبح پنج شنبه عازم امارات مي شوند. آنها از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس هستند كه همراه خود عكس هايي از مهرزاد معدنچي، محمد نصرتي، رضا عنايتي، لوكا بوناچيچ و اكبر قنبري مربي ايراني النصر را همراه خواهند داشت تا بتوانند با اين كار روحيه اين نمايندگان ايراني النصر را دو چندان كنند.
باشگاه النصر بعد از حضور 3 لژيونر مطرح كشورمان هر هفته شاهد حضور تعداد زيادي از تماشاگران ايراني در ورزشگاه خود بوده و پيش بيني شده كه در ديدار برابر العين 500 هوادار ايراني تيم آبي پوش دبي را تشويق خواهند كرد.
-
قبل از تمرين امروز
توره مجوز تمرين با پرسپوليس را از قطبي گرفت
خبرگزاري فارس: ابراهيم توره مجوز حضور در تمرينات را قبل از تمرين امروز، از سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره، مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس، قبل از تمرين امروز به مدت نيم ساعت با افشين قطبي به گفت و گو پرداخت و دلايل غيبتش را بازگو كرد.
پس از آن، قطبي مجوز حضور اين بازيكن را در تمرين صادر كرد و از او خواست با انگيزه دو برابر، براي ديدارهاي آينده، خودش را آماده كند.
اين بازيكن مدتي را ناپديد شده بود كه با جريمه اي از سوي باشگاه مواجه شد.
-
در گفت و گو با فارس
كريمي: حق پرسپوليس برابر مقاومت سپاسي شكست نبود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حق پرسپوليس در بازي مقابل مقاومت سپاسي شيراز شكست نبود.
علي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: متاسفانه پس از يك مصدوميت بد از ناحيه ران پا كه قبلا نيز در بايرن مونيخ گريبانگير من بود، يك ديدار حساس را از دست دادم. اين مصدوميت براي بازيكنان فوتبال طبيعي است.
وي ادامه داد: در انتهاي بازي مقابل سپاهان، اين مشكل برايم پيش آمد. فكر كنم به موقع تعويض شدم تا وضعيتم بدتر نشود.
وي خاطر نشان ساخت: بازي مقابل مقاومت سپاسي را ديدم. مطمئنم مثل چند ديدار گذشته خارج از خانه به دليل عدم استفاده مناسب از فرصتهاي طلايي و استفاده حريف فقط از تك فرصت، نتيجه را واگذار كرديم؛ اما به هيچ عنوان حق پرسپوليس باخت نبود.
هافبك تيم پرسپوليس درباره كيفيت ليگ برتر نسبت به سالهاي گذشته، گفت: تغييرات زيادي در ليگ برتر داشتهايم؛ به خصوص شهرستانيها. آنها خود را براي بازي مقابل پرسپوليس با قواي چند برابر آماده ميكنند، گويي كه در يك فينال، قصد به ميدان رفتن دارند. همين مورد باعث شده تا چشمها به فوتبال ايران و كيفيت خوبش چند برابر شود.
علي كريمي در خصوص حضورش در بازي مقابل صباباتري، اظهار داشت: اصلا دوست ندارم حتي يك دقيقه هم از شرايط و تركيب دور بمانم؛ اما بايد ببينم در روزهاي آينده درد پايم مرا آزار ميدهد يا خير. فعلا مشكلي ندارم.
كريمي درباره پيشنهاد از تيمهاي اماراتيها گفت: چون با ميل باطنيام لباس قرمز را بر تن كردهام، دوست ندارم تمركزم را از دست بدهم. به همين دليل، حرف زدن در خصوص اين موضوع فايدهاي ندارد و جواب اين سوال را بعد از ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و پايان قراردادم خواهم داد.
-
فهرست تيم ملي فوتبال به سفارت امارات ارسال شد
"باقري" و "برهاني" در ليست تازه "دايي"
فهرست چهل و هفت نفره بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران براي دريافت رواديد امارات به سفارت اين كشور ارسال شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فدراسيون فوتبال براي اخذ رواديد امارات فهرست چهل و هفت نفره مليپوشان فوتبال را به سفارت اين كشور در تهران ارسال كرد.
در فهرست ارسال شده به سفارت امارات نام بازيكناني ديده ميشود كه پس از مدتها به تيم ملي دعوت شدهاند كه مهمترين آنها كريم باقري و آرش برهاني هستند.
باقري پس از بازي ايران برابر ايرلند در رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2002 از تيم ملي خداحافظي كرد و برهاني هم پس از مدتها دوري با درخششاش در ليگ برتر از سوي علي دايي به تيم ملي فراخوانده شده است.
از ديگر بازيكناني كه از تيمهاي استقلال و پرسپوليس نامشان در اين فهرست ديده ميشود ميتوان به بازيكناني همچون مازيار زارع، پژمان نوري، وحيد طالبلو و مجتبي جباري اشاره كرد.
نكته ديگر در فهرست تيم ملي دعوت نشدن علي كريمي است.
-
من "افشينام"! رفتار آزاردهندهها عوض شده است
قطبي:
فيروز كريمي يكي از بازمزهترين مربيان ايران است
از رفتن "ماركو" باخبر بودم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در جريان ترك پرسپوليس از سوي "ماركو" و سفرش به برزيل بودم.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز (دوشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران درباره جدايي ماركو از پرسپوليس گفت: در جريان اين تصميم او بودم؛ ماركو از مدتها پيش درباره گرفتن مطالباتش با باشگاه پرسپوليس نامهنگاري كرده و به مسوولان مربوطه تذكر داده بود. من يك مربي ايراني هستم و بخاطر قلب و عشقم به ايران آمده اما ماركو كه مربيگري در تيم ملي المپيك كره جنوبي را رها كرد و به پرسپوليس آمد، دوست داشت در كنار من باشد، كار كند و پول بگيرد؛ لذا نبايد انتظار صبر بيش از اندازه را از او داشته باشيم.
قطبي در پاسخ سوال خبرنگاران مبني بر اينكه چرا چنين صحبتهايي را درباره جدايي "ابراهيم توره" از پرسپوليس نداشتيد، گفت: صحبتهايي كه درباره "توره" زدم لازم بود زيرا او تنها چهار روز از ما مرخصي گرفت اما در زمان مقرر بازنگشت و اكنون پس از حدود بيست روز باز گشته؛ ضمن اينكه توره از قراردادش مبلغ قابل توجهي را هم گرفته بود؛ لذا وضعيت او شبيه به ماركو نيست.
سرمربي تيم پرسپوليس همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر تغيير رفتارش در فصل جاري ليگ برتر، خاطرنشان كرد: رفتار من به هيچ وجه عوض نشده است اما معتقدم رفتار خيلي از كساني كه مرا اذيت ميكنند، عوض شده است. ظاهرا هدف بعضيها در اين فصل در وهله اول كوبيدن "افشين قطبي" است.
وي همچنين درباره تقابلش با "فيروز كريمي" و "شيث رضايي" در بازي اين هفته پرسپوليس مقابل صباي قم نيز تصريح كرد: هميشه گفتهام كه فيروز كريمي يكي از بازمزهترين مربيان ايران بوده كه افتخارات زيادي را در فوتبال به دست آورده است؛ از اينكه بايد اين هفته در برابر تيمي با هدايت او بازي كنيم، بسيار خوشحالم. همچنين بايد بگويم كه هيچ مشكلي با شيث رضايي ندارم و او خودش هم چنين چيزي را ميداند. ما به خوبي ميدانيم كه شيث بيشتر از ساير بازيكنان حريف براي اين مسابقه انگيزه دارد و سعي ميكنيم نقاطي را كه او در آنجا ميخواهد خودش را نشان دهد، ببنديم
قطبي همچنين به وضعيت خط دفاعي تيمش نيز گفت: درباره خط دفاعي پرسپوليس در هفتههاي اخير بسيار صحبت شده است و من معتقدم سرعت خط دفاعي ما به هيچ وجه پايين نيست تنها خط دفاع ما تمركز لازم را در زمان حملات حريف ندارد كه بايد اين مشكل را حل كنيم؛ ضمن اينكه در 13 مسابقه اخير من از سه دروازهبان استفاده كردهام كه اين اصلا جالب نيست.
سرمربي پرسپوليس باز هم با تكذيب اين جمله گفته كه اگر "دوكارمو" از پرسپوليس اخراج شود، من هم از اين تيم ميروم، تصريح كرد: من چنين جملهاي را نگفتهام، تنها گفتم تصميم در خصوص بازيكنان پرسپوليس منوط به نظر كادرفني است. البته اين را هم تاييد ميكنم كه پس از اخراج هر بازيكن بدون نظر كادر فني، قطبي پس از اين بازيكن، دومين فردي است كه از پرسپوليس ميرود و من اين نظر را درباره تمامي بازيكنان پرسپوليس دارم. اين مسالهاي است كه در قرارداد من هم ذكر شده و بازيكنان با نظر كادرفني جذب و يا از تركيب تيم كنار گذاشته ميشوند.
-
مصطفوي:
اجازه انتشار اخبار نادرست از پرسپوليس را نميدهيم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: انسجام و اقتدار هيات مديره پرسپوليس، يكي از عوامل موفقيت اين تيم است كه اجازه انتشار اخبار نادرست از پرسپوليس را ندادهاند.
داريوش مصطفوي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نفراتي كه در بيرون باشگاه دنبال انتشار اخبار نادرست هستند را شناسايي كرديم و دست آنها از باشگاه كوتاه شده است. خوشحاليم كه تمامي اعضاي هيات مديره با شناخت و درايت، اجازه انتشار اخبار نادرستي از پرسپوليس را نداده و نميدهند.
وي با بيان اينكه اختلاف و مشكلي در ميان اعضاي هيات مديره باشگاه وجود ندارد، تصريح كرد: يكي از علل موفقيت پرسپوليس، هماهنگي و اقتدار هيات مديره باشگاه است. اختلاف سليقه امري طبيعي ميان هر تشكلي است اما در هيات مديره پرسپوليس تك تك اعضا با يكديگر هماهنگ و متحد هستند و اجازه نميدهند برخي رسانهها با انتشار اخبار دروغ، درصدد ضربه زدن به پرسپوليس باشند.
-
نشست خبري باشگاه صنعت مس
مظلومي: با تيم كهكشاني پرسپوليس سه امتياز اختلاف داريم
نشست خبري باشگاه صنعت مس كرمان در حالي برگزار شد كه استقبال بسيار خبرنگاران از اين نشست جالب توجه به شمار ميرفت. در اين نشست عبدالرضا برهانينژاد مديرعامل باشگاه صنعت مس، پرويز مظلومي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه، علي زينلي سرپرست باشگاه صنعت مس رفسنجان و اكبر زبردست سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه پاسخگوي سوالات خبرنگاران بودند.
به گزارش ايسنا، مديرعامل باشگاه صنعت مس در اين نشست گفت: همه عوامل تيم تلاش خواهند كرد تا صنعت مس به جايگاهي كه در شان آن است، دست يابد و مطمئنم به زودي با بازگشت به روزهاي اوج، قدرت خود را به همه ثابت ميكنيم.
مديرعامل باشگاه صنعت مس گفت: در ديدار با سپاهان، بازيكنان ما از جان مايه گذاشتند و بازي بسيار خوبي را ارايه كردند كه به دليل بازي خوب و متعصبانه به بازيكنان تيم عليرغم شكست پاداش داديم.
پرويز مظلومي نيز در اين نشست در مورد نتايج اخير تيم فوتبال صنعت مس در رقابتهاي ليگ برتر گفت: متاسفانه براي تيم ما پس از پيروزي مقابل تيمهاي پرسپوليس و استقلال حاشيهسازي كردند و تني چند از بازيكنان ما به دليل نداشتن تجربه جواني كردند و با كمك به حاشيهسازان مشكلاتي را براي ما به وجود آوردند كه خوشبختانه با رفع اين مشكل مطمئنا به روزهاي خوب خود بازخواهيم گشت.
مظلومي افزود: تيم ما در هفتههاي اخير دچار بدبياري شده است، اعتقاد دارم با پتانسيل بالاي بازيكنان تيم به راحتي ميتوانيم اختلاف امتياز با صدر جدول را جبران كنيم. ما با تيم كهكشاني پرسپوليس تنها سه امتياز اختلاف داريم!
-
مربي تيم ملي در گفت و گو با ايپنا: دعوت از باقري هنوز قطعي نشده است !
پس از اعلام اسامي 47 نفره تيم ملي فوتبال بزرگسالان و مشخص شدن حضور باقري در ليست تيم ملي احتمال حضور وي در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني قوت گرفت.
هومن افاضلي مربي تيم ملي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران ايپنا ، در خصوص دعوت از كريم باقري گفت:نمي دانم ليست 47 نفر تيم ملي چگونه اعلام شده است اما نام كريم باقري در ليست 47 نفره قرار دارد و بايد در مورد حضور وي در ليست 25 نفره تصميم گيري كنيم و در صورتي كه وي در اين ليست قرار داشته باشد حضور وي قطعي خواهد بود.
وي افزود: كريم باقري بازيكن بزرگي است و در هفته هاي اخير بازيهاي خوبي به نمايش گذاشته به غير از او بازيكنان ديگري هم بودند كه مورد تاكيد كادر فني براي پيگيري تحت نظر قرار گرفتن انتخاب شدند.
افاضلي وضعيت مسابقات ليگ را نيز چنين توصيف كرد:مسابقات ليگ فشرده برگزار مي شود و همين امر باعث شده تا كيفيت مسابقات كاهش يابد.
با اين شرايط باشگاه ها بايد امكانات خود را افزايش بدهند تا در شرايطي كه رقابت ها با چنين شرايط حرفه اي برگزار مي شود با مشكلي مواجه نشوند.
-
كريم باقري در گفت و گو با ايپنا: حضورم در تيم ملي را بعد از بازي با صبا اعلام ميكنم
كريم باقري كاپيتان تيم پرسپوليس پس از درخشش در هفتههاي اخير نام خود را در فهرست تيم ملي قرار داد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، پس از مذاكراتي كه علي دايي با كريم باقري انجام داد و خبرهايي كه درمورد بازگشت وي به تيم ملي وجود داشت نام كريم باقري براي ديدار مقابل امارات در ليست 47 نفره تيم ملي قرار گرفت. با اين حال هنوز حضور وي درتيم ملي قطعي نشده است.
كريم باقري در اين باره گفت: هنوز به طور قطع مشخص نشده كه به تيم ملي دعوت شده ام يا نه و قصد هم ندارم هنوز در اين باره صحبت كنم. اما مطمئن باشيد بعد از بازي با صبا باتري قطعا اعلام مي كنم كه به تيم ملي باز مي گردم يا خير.