سلامنقل قول:
فکر خوبیه [emoji108]
ولی بعد ار قطع برق تنظیماتش ریست نمیشه ؟ که برنامه ریزی بپره؟!
مخصوصا زمان مسافرت !
Printable View
سلامنقل قول:
فکر خوبیه [emoji108]
ولی بعد ار قطع برق تنظیماتش ریست نمیشه ؟ که برنامه ریزی بپره؟!
مخصوصا زمان مسافرت !
نه به هیچ وجه.نقل قول:
مدلی که من دارم خودش از این باتری های دکمه ای میخوره و تا الان هم عوض نشده. ریست شدن و ... توی کارش نیست. هر برنامه ای که بهش بدید حداقلش از یک دقیقه شروع میشه مثلا ساعت 4:00 برق قطع بشه و ساعت 4:01 روشن بشه. یعنی نمیشه بهش ثانیه ای برنامه داد مثلا ساعت 4:00:00 قطع وساعت 4:00:30 وصل بشه.
دوستان الان ۳ روزه که با همراه اول نمیتونم وارد سایتهایی مثل سامانه عدل قوه قضائیه و برخی سایتهای ایرانی بشم درحالیکه با نت ایرانسل باز میشن، به پشتیبان اون سایتها تلفن کردم میگن وی پی انت رو قطع کن سرور با اینترنتهای داخلی کار میکنه در حالیکه من وی پی انم قطعه، چرا همراه از ای پی های خارجی استفاده میکنه؟ راه حل چیه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاید از DNS باشه. از DNS های گوگل استفاده کنید.نقل قول:
ارتباطی با DNS نداشت تست کردم و جواب نداد مشکل از ای پی های همراه اول هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من الان با همراه اول تست کردم مشکلی نداشت. اگه data saver مرورگر گوشیت فعاله غیرفعالش کننقل قول:
اگر با چند بار قطع و وصل دیتا و ریست گوشی مشکل حل نشد باید صبر کنین تا همراه اول آی پی های که اجاره کرده ثبت سیستم کننقل قول:
ای پی ها از جایی خارج کشور اجاره میشه و باید ثبت بشه تا به عنوان ای پی ایران شناخته بشه وگرنه اسم سایت های که آوردید و سایت بانک ها شماره رو به عنوان ی خارجی میشناسن و خدمات نمیدن
این مشکل بیشتر منطقه ای هست و بعد چند روز حل میش
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
سلام
میخواهم از امتیاز باشگاه استفاده بکنم و یه بسته بخرم با امتیاز 250.حالا همراه اول گیر میده امکان انتخاب بسته با بسته فعلی شما ممکن نیست در صورتی که بسته فعلی ام تاریخش تموم شده.
هفته قبل هم نذاشت انتخاب کنم این بسته 250 امتیازی رو ولی یه بسته 20 امتیازی داشت گیر نداد.
این بسته 250 امتیازی یه ماهه است همراه با 75 دقیقه مکالمه و 75 پیامک و 150 مگ اینترنت که نمیشه انتخابش کرد ولی الان بسته 20 امتیازی رو انتخاب کردم و خطا نداد.
مشکل چطور حل کنم به نظرتون
دوستان طرح مکالمه درون شبکه همراه اول شامل تلفن ثابت هم میشه؟!
طرح مکالمه بیرون شبکه نداره؟
تلفن ثابت هم شامل میشهنقل قول: