بچه ها بخوام سرويس بالاي 128 بگيرم چه چيزايي لازمه ؟؟؟ پارس زياد گير ميده و بالاي 128 راحت نميده
Printable View
بچه ها بخوام سرويس بالاي 128 بگيرم چه چيزايي لازمه ؟؟؟ پارس زياد گير ميده و بالاي 128 راحت نميده
اتفاقا به نظر من شرکتی هست که گیر نمیدهنقل قول:
به ما گفتن هروقت تونستی مدرک بیار گفتم خیلی مهمه حتما باید بیارم گفت نه :31: اگه تونستی بیار بزاریم رو پرونده
ولی اگر گفتن و اجبار کردن ، یک کارت دانشجویی از یکی بگیر ببر و یا از دانشگاه نامه بگیر
ممنون دوست عزيز
به نظرتون ارزش داره دوباره تمديد كنم ؟؟"" با اين طرح نامحدود وسوسه شدم :دي "" اين ماه ميخواستم جمع آوري كنم .
دوستاني كه از اين طرح نامحدود گرفتن و دارن استفاده ميكنن لطفا بگن سرعت و كيفيت سرويساش چطوريه
دوستان من احتمال میدم هم تعرفه های محدود بمونه هم این نامحدود ها...حالا نامحدود رو مثل مخابرات که به کسی بالای 128 نمیدن این هم به کسی نمیده..
حالا ببینید کی گفتم...
چون تعرفه های محدود رو سایت قراره بمونه..خبر موثق هست..
باید صبر کرد و دید سرعت این سرویس های نامحدود چطورهنقل قول:
مسلما سرعتش کم میشه چون اکثر افرادی که این سرویس رو میگیرن میخوان شب و روز دانلود کنن
این سرویس های نامحدود به صفحه اکانت کسی اضافه شده ؟
نه هنوز......
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
داداش تنظیمات ای دی ام رو درست کن یه دونه یه دونه بزن اینجوری اذیت میشینقل قول:
من یکی از بچه های فامیلمون 13 سالشه 512 داره!!حتی بدون اینکه ازش یک مدرک اضافی درخواست کنن!!نقل قول:
سلام .دوست عزیز خود پارس آنلاین گفته باید حضوری بریم یا نه طی چند روز آینده پنل سرویسا را آپدیت میکنن که بشه اینترنتی هم تمدید کرد؟حتما ازشون سوال کن برای سرویسای بالاتر از 128 مدرکی هم میخوان یانه.بازم ممنون:11:نقل قول:
آقا ما رفتیم به ما ندادن ! چه آبرویی از ما رفت اونجا ! :19:
گفتش که به ما هنوز چیزی اعلام نشده ! من هم گفتم که تو سایتتون زده سرویس ها رو ...مگه میشه اعلام نشده باشه؟ !
گفتن کو کجای سایت زده ؟! گفتم تو قسمت تعرفه عمومی....یارو رفت تو سایت اصلا اثری از تعرفه ها نبود و منم اینجور شدم
اونجا>>>>:18:
آقا مثل اینکه اینا پشیمون شدن و از روی سایت تعرفه ها رو برداشتن ! :19::13:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran