نقل قول:
متاسفانه تمام دکل های اطراف من سرعت کامل رو می دن ( اگر محدودم نکنن )
دانلود من هم معملا 6 ساعت ان هم در نیمه شب تا صبح است.( تازه من 10 ساعت معمولا بینش استراحت می دم بعد یکم کار عادی می کنم و دوباره نصف شب می زارم باسه دانلود.)
ریستارت مودم رو من زیاد انجام می دم ( بخاطر اسکن کردن و ریست سیستم و .... )
نقل قول:
برو default gateway رو بزن ip مودم ببین درست میشه:n15: ( من یک جا مشابه این حالت شمارو دیدم این کارو کردم درست شده)
متاسفانه تعداد کسایی که اینجا کافی نت داشته باشن کم است + نرم افزاری هم که استفاده کردی رو نگفتی چی هست و چه چیزی رو کد زدی که بشه رفت بررسی کرد.نقل قول:
هیچکی از غیب که نمی تونه بدون اینکه چی استفاده می کنی راهنمایی کنه
پ ن:
اگر مسئله تنظمیات شبکه باشه و به تنظیمات ایرانسل ربط نداشته باشه فکر کنم تو شبکه مطرح کنی بهتر باشه.
نقل قول:نقل قول:
متاسفانه بخاطر قات زدن مودم من و الکی چک کردن اتصال بین مودم با سیستم ( تا حد 100 کیلوبایت در ثانیه )حجم این ماه من درست در نیامده است و گرنه بررسی می کردم :n03:
پ ن:
مودم رو ریست فکتوری کردم تا حالت بهتر شه.
راستش این حالت استندبای رو اگر تو منو نشون بدین ممنون می شم - چون من تا حالا بهش دقت نکردم:n15:نقل قول:
+
این مورد محاسبه رو نگرفتم منظورت دقیقا چی هست...( از لحاظ حجم و حساسیت - نسبت حجم به زمان حساسیت دارد یا کلا به حجم بعد از ریست کردن حساسیت دارد؟)
زمانبندی دانلود من یکم فرق می کنه ( شروع و پایانش جلوتر است )- بزار با زمان بندی مال شما چک کنم ببینم نتیجه چی میشه.:n15:نقل قول:
باسه بازی سرعت زیاد مهم نیست - پینگ مهم هستنقل قول:
بهش بگو ببینه سرور های بازی که بهش وصل میشه کجا هست بعد بگو با سایت زیر ping بگیره و کیفیت و نوسان پینگش رو بگیره + میزان پکت لاست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]