بیشتر داوطلبانی که فیزیک کنکور رو خوب زدند از گاج خاکستری استفاده کردن تا منابع دیگه.(منبع:مصاحبه رتبه های برتر)یعنی محبوب تر هست. ولی میتونید از آزمون فار، تست الگو یا خیلی سبز هم استفاده کنید.تصمیم با خودتون!نقل قول:
بیشتر داوطلبانی که فیزیک کنکور رو خوب زدند از گاج خاکستری استفاده کردن تا منابع دیگه.(منبع:مصاحبه رتبه های برتر)یعنی محبوب تر هست. ولی میتونید از آزمون فار، تست الگو یا خیلی سبز هم استفاده کنید.تصمیم با خودتون!نقل قول:
برای تجربی میخونم. نهایتا هفته ای 3-4 ساعت میتونم به فیزیک اختصاص بدم:n02: (اینو گفتم که بدونید چه حجم محدودی میتونم مطالعه کنم)
فیزیک پیش کتابی که در کمترین حجم بازده خوبی داشته باشه معرفی کنید؟
دنبال آموزش خوب و تعداد محدود تست هستم.
ببین ، فیزیک رو میشه از پایه یادبگیری و درصد خوبی بزنی... کتابای خوبی مثل الگو و خیلی سبز و فار و...هست.نقل قول:
اما میشه هم کتاب 30 سال کنکور آبی و سوالای کتاب رو بررسی کنی که من با این روش سال اول 40 زدم ولی همون سال اول بچه های بودن که 60 زدن...حتی از رشته ریاضی
من خودم جای شما باشم جزوه ی دبیر میگیرم...سال دوم من یک جزوه از دبیر کانون دیدم که باسه هر تیپ سوال یک تست داده بود...واقعـــــــــا عالی بود
مثلا هیچ نوع سوالی از سقوط آزاد جا ننداخته بود!!! همش 10 -12 تا تست ولی من باسه این مبحث 100 تا تست از نشرالگو زدم اونم چه تستای سختی...
سال دوم فیزیک رو 63 زدم
سلام دوست عزیز .نقل قول:
بنظر شما واسه درصد حدودا 40 به بالا ، تست های آبی 10 سال کافیه یا 30 سال ؟ تالیفی چطور ؟
ممنون میشم راهتمایی کنید :n01:
سلامنقل قول:
10 سال کنکور برای کسی که بعد عید می خواد یک تست کمی رو زده باشه یا تازه شروع کرده باشه (بدلیل حجم کمش) 30 سال خیلی بهتره!
تالیفی بستگی داره ز چه کتابی باشه ولی در کل اگر باعث افزایش آموخته های شما در فیزیک بشه خوبه
دوستان این کتاب زبان فارسی هامون سبطی تک جلدی شده؟
فرقی با اون دو جلدیش میکنه؟(با ی نگاه کارشناسیو دقیق)
----------
بعد من کتاب املاء و لغت و قرابت دریافتو آرایه رمزینه + تاریخ ادبیات تخته سیاه رو دارم،منتها واسه قبل تغییرات کتابای ادبیات،باید چاپ جدیدو بگیرم؟
نقل قول:
من چند دقیقه ای نگاه کلی کردم ، غیر از اضافه شدن کنکور های اخیر تغییر خاصی ندیدم
----------
از اونجا که تغییرات فقط شامل حذفیات بوده
و از اونجاتر که همین کنکور 92 سوال 8 و 3 تجربی از لغات حذفی کتاب اومده ! همونا که داری خوبه .
مطمئنین فقط حذفیات هس؟چیزی اضافه نشده؟نقل قول:
آخه توی سایت دریافت واسه کتاب املاء و لغت دقیق ذکر کرده که تغییرات اعمال شده اما توی توضیحات سایتش درمورد کتاب قرابت نه،یعنی انگار تغییرات کتاب درسی تغییری توش ایجاد نکرده!
تو فروم کنکور 93 یه سوال پرسیدم،ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنین:n16:
نقل قول:
نه چیزی اضافه نشده
اگه تغییری هم بوده اصلاح سوتی های املایی و نگارشی بوده مثلا "درزی" رو "در زی" نوشته بوده درستش کرده
ریز تغییرات رو ذیل همون سوال تو فروم کنکور 93 گذاشتم
برای شیمی پیش 1 چی پیشنهاد دارید؟