دوست عزیز قیمیت این مدل الان چنده؟؟ و چطوریاس خوبه مدلش؟؟؟
Canon EOS 1D X
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز قیمیت این مدل الان چنده؟؟ و چطوریاس خوبه مدلش؟؟؟
Canon EOS 1D X
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلیقت منو کشته
این مدل 3 روزه تازه معرفی شده حالا مونده تا بیاد ، بیاد هم یه 8 یا 9 ملیونی هست
سلام دوست مننقل قول:
2 سال گارانتی حامی همراه با 15 ماه بیمه نامه خود شرکت عرضه میشه که باید بگم این دوربین را به قیمت مفتی داره به شما میده ! چون همین الان زنگ بزنی شرکت حامی و تعداد به خوای ازش 725 حداقل قیمتی است که بهت میده .
هرچند که ممکنه این مغازه دار خرید قبلی از حامی داشته باشه برای همین یکم ارزون تره .
اما خیلی مواظب باش به این خاطر که امکان داره این فروشنده بخواد در لوازم جانبی دوربین تلافی کنه . :11:
سلام یه عروسی هفته آینده درپیش داریم میخوام یه دوربین عکاسی بروز با قیمت تا 300تومان بگیرم بین مدلهای زیر کدام بهتره قبلا از راهنمائیتون ممنونم : ضمنا اگه نیکون سراغ دارید واز مدلهای زیر بهتره معرفی کنید مرسی
conon sony fuji
sx150 is dse-wx30 f550exr
310hs dse-h70 finepix hs 20
sx230 hs tx100v t300
ixus 230hs wx7 av250
a3200is j10 f200exr
a3300is hx9v jx400
a1200is hx7v xp30
ممنوننقل قول:
اگه اندازه منظورت بود که دوست ندارم از اين مشکي هاي گنده باشه همون معمولي هاش باشه بهتره
نظرت درباره WX7 و IXUS 310 چيه؟
wx7 رو من امروز دیدم قیمت کذایی میدادن شمال که میگفتن 355 اونم نمایندگی سونی:ی
ولی اندازه کف دسته خیلی کوچیکو جمع و جوره ولی کانن 310 بزرگتره و سنگینتر
نقل قول:
منم امروز از یه جا پرسیدم WX7 رو گفت 375 خیلی با این قیمتایی که تو اینترنت دیدم تفاوت داشت و حسابی تعجب کردم
حالا شما کدومش رو به من پیشنهاد میکنید؟ البته WX10 هم هست
سلام
واقعا فروم هیچ کسی رو نداره ما رو راهنمائی کنه ؟
چرا هست یه کم باید صبر کنی حالا چه عجله ای چند روزی رو که وقت داری پس برو تحقیق کن مثه من که چند روزه برا خرید یه دوربین دارم از این ور و اون ور تحقیق میکنم و سریع ترین راهشم به نظرم رفتن به فروشگاه و اطلاعات گرفتن از فروشنده استنقل قول:
بهترین گزینه همون کانن هست 310 hs ....راستش منم میخوام دوربین بگیرم بدجور گیر کردم ولی بین کانون و دیدن این سونی wx7 کوچیک کانون رو ترجیح میدم