من میخوام یک صفحه وب طراحی کنم اما اطلاعاتم ناقصه و در واقع اطلاعاتم در رابطه با این موضوع صفره.
Printable View
من میخوام یک صفحه وب طراحی کنم اما اطلاعاتم ناقصه و در واقع اطلاعاتم در رابطه با این موضوع صفره.
دوستان یه خبرای خیلی جدی ای در مورد هکps3هست.
یادتون باشه تو -- های خیلی قوی قبلی هم که سونی توش دست نداشت سایت های -- مشکل دار شدن و بعد گفتن سونی قصط -- داشته و بعضی هارم -- کرده.
الانps3hax.netهم همین جوری شده.+خیلی خبر های خوب قبلی که بوی خوبی میاد.
البته شاید این یک خرابی از سوی سایت هم باشه و نباید زیاد بد بین بود ولی چیزی که معلومه خبرای خوبه
هیچ راهی نداره uncharted 3 روی اینترنال خونده بشه؟
من خودم رو هارد PS3 بازي مي كنم راهي نمي خواد كه بگير كپي كن ديگه با مولتي مننقل قول:
با یک مودم خالی باید این توانایی وجود داشته باشه که بشه کانکشن ساخت - یعنی به یک وسیله که بتونه اون کانکشن رو ایجاد کنه نیازه که معمولا یا کامپیوتر هست یا روتر .نقل قول:
اینهایی که معمولا مردم در منزل دارند مودم/روتر هستش ، یعنی مدم و روتر هر دو در یک سخت افزار جا سازی شده .
PS3 هم امکان ساخت کانکشن از طریق یک مودم تنها رو نداره - بلکه باید به یک شبکه محلی (LAN) متصل بشه که وظیفه ایجاد LAN بر عهده روتر هستش .
وایرلس برای این دوستمون راحت تر نیست .
سلامنقل قول:
۱ - در مورد سه بعدی بله میتونه .
۲ - MKV رو خیر نمیتونه مگر از طریق مدیا سرور .
۳ - با مدیا سرور میشه .
۴ - برای چه منظوری به سینمای خانگی وصل بشه ؟ دستگاه خود من به سینمای خانگی وصله ولی به عنوان ورودی .
۵ - از نظر مالتی مدیا اگر یک مدیا سرور کنارش باشه ، همه کاری براتون میکنه که اگر سینمای خانگیتون DLNA رو پشتیبانی کنه ، همون سینمای خانگیتون هم همه این کارها رو میتونه بکنه .
۶ - خیلی خیلی بشتر از امکانات بلو ری پلیر خالی داره .
۷ - اگر تلویزیون سه بعدی که خریدید از این LG ها با تکنولوژی Passive هستش بهتره باهاش بازی نکنید چون LAG INPUT داره .
*LAG INPUT میشه همون تاخیر خودمون .
والا منکه بدون کانکشن و شبکه مجلی و lan و... راحت مودم رو مستقیم بصورت وایرلس به ps3 وصل کردم.نقل قول:
خب هميني كه مي گي تو خونه ي ما اينجا ايران است مودم و روتر و وايرلش همه با هم هستنقل قول:
يه مودم وايرلس داريم كه چند تا پورت مي خوره
حالا ايشونم اينجوري بخره خيلي راحت تره به كار هاي ديگشم وايرلس مياد كه كامپيوتر و موبايل و PS3 همه رو وايرلس وصل كنه تا اين كه سيم بكشه
حالا باز ميل خودشه كه چيكار كنه
تازه انچنان قيمتي هم بين مودم و روتر با وايرلس اينجا نيست
در ضمن اينجا ايران است :27::31:
سلام میخواستم بدونم ps3 انتی ویروس داره چون فکرکنم دستگام ویروسی.
فكر نكنمنقل قول:
حالا چرا همچين فكري مي كني ؟ مگه چه جوري شده ؟