فکر کنم هیچ روشی نداره من همو رو وسط میزنمنقل قول:
Printable View
فکر کنم هیچ روشی نداره من همو رو وسط میزنمنقل قول:
نقل قول:
کونامی تو پنالتی زدن سوتی داده خوفن هیچ روش خاصی نداره باید بازی رو تو 90 دقیقه تمام کنی
جالب اینجاست که برای من هر موقع به پنالتی میکشه ، اگه یکی از پنالتی هامو خراب کنن ، بعد از اون ، تیم حریف هم حتما یکی از پنالتی هاشو خراب خواهد کرد:19:نقل قول:
هرچی مربع رو بیشتر نگهداری ارتفاع بیشتری به توپ میده
هرچی جهت رو بیشتر نگهداری توپ رو گوشه تر میزنه
اصولا بین 1تا3 ثانیه باید نگهداری و نه بیشتر و البته باز بستگی به پنالتی زن داره،ممکنه با یکی مثل رونالدینیو 3ثانیه مربع رو نگهداری و زیر طاق بزنی و با یه بازیکن داغون به 2ثانیه نرسه که نگهداشتی و بزنه بیرون
مرسی از راهنماییتون
نقل قول:
آقا دمت گرم از زحمتت ولی متاسفانه لینک پاک شده و نمیشه دانلود کرد اگه میشه دوباره آپ کن
آرمين جان، اديت فايل متناسب با DLC 1.06 رو كي ميذاري؟
آخه من تو پست 9000 نگاه كردم، نبود.
ميشه توضيح بدي.
والا ادیت فایلی که الان استفاده می کنم خودم شامل بوندس لیگا نیست یعنی شما اگه از ادیت فایل ناقصی که برای 1.06 ساختم استفاده کنید دیگه بازیکنان بوندس لیگایی توی تیم های بوندس لیگایی وجود ندارن. اگه می خوای همین رو بذارم تمامی نوشته های فیک رو اصلاح کردم و همه فیس ها رو هم ریلینک کردم فقط همون فقدان بازیکنان بوندس لیگایی رو داره خواستی بگو برات آ÷ کنمنقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز روش پنالتی زدن رو در قالب فیلم واست گذاشتم شاید بدردت خورد :
کد:http://www.4shared.com/file/158048497/c00afc49/Penalty_Kick_Learn__PesCampCom.html
آخ منم قبول دارم. پنالتی زدنش عجیبه. من که همیشه وقیی دونفری بازی میکنیم وسط رو میگیردم. چون میدونم اگه بخواد کنار بزنی توپ میره بیرون.
خیلی مسخره بود. امیدوارم تو نسخه ی 2011 این مشکل حل بشه!
وافعا میشه گفت تو این چند سال من شدیدا از فیفا کشیده شدم به Pes چون وافعا داره عالی کار میکنه. تو فیفا هنوزم میخوای پاس بدی خود به خود میرسه دست یارت. دقیقا مثل فیفا2000 خنده دار!:31: