چند ترم بهش فرصت میدن که مدرکشو بگیره که میگن سنوات ارفاقی، اگه تو سنوات ارفقی هم نتونه مدرک رو بگیره معافیت تحصیلی لغو و اخراج میشه.نقل قول:
Printable View
چند ترم بهش فرصت میدن که مدرکشو بگیره که میگن سنوات ارفاقی، اگه تو سنوات ارفقی هم نتونه مدرک رو بگیره معافیت تحصیلی لغو و اخراج میشه.نقل قول:
چرا فعالیت این تاپیک کم شده و چند روز طول میکشه تا شاید یکی پیدا بشه و یه سوال را جواب بده! از دوستان کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
سلام،
دوستان من در ورود به گلستان از طریق اینترنت ایرانسل مشکل دارم، کسی دیگه هست این مشکل رو داشته باشه؟ مثل اینکه فقط پیام نور مشهد اینطور شده.
سلام
میان ترم ها 18 ام باز میشه از دوباره ... یعنی فردا ... کسانی که میان ترم ندارن حتما برن به اساتیدشون بگن
در ضمن PNUNA جان توی سایتتون اطلاع رسانی بکنید
این رو مسئول آموزشمون گفت که فردا باز میشه ... یکی از اساتیدمون خواسته به همه 6 بده به جای 6 داده 0.6
سلام دوستان
لطفا یه مشاوره فنی بدین:n02:
من چند روز دیگه امتحان فرهنگ و تمدن اسلام و ایران دارم و واسش 6روز حدودا وقت دارم ولی بعدش 2تا امتحان سنگین دارم تخصصی و 3 واحدی که بعد از فرهنگ و تمدن پشت سر همه
حالا به نظرتون فرهنگ و تمدن که خودخوانرو فقط با نمونه سوال خوندن میشه پاسش کرد؟مثلا 10سری نمونه سوال بخونم دیگه کتابو نخونم
پ.ن
این ترم چقدر گیر میدن:n04:گیر داده بود یارو زنه که کیف پولتو نباید بیاری برو امانات تحویل بده:n04:برجستگیش از رو شلوار معلوم بود یکم اونو تحویل دادم اومدم این بار به سوییچ گیر داد بعد هم گوشی تا جیب ما تخت تخت نشد این ول نکرد دلم میخواست خفش کنم:n02:
بعد 2ساعت داشت کارتو چک میکرد اینو که رد کردیم رفتیم نشستیم سر جلسه گیرهای مراقب شروع شد
مراقب فکر کنم دانشجو بود خودشم دو نفر بودن تا یه خورده برگه سوالارو میگرفتم بالا گیر میداد بیار پایین حالا پشت سرم هم دیوار بودا
موقع امضا کردن برگه حضور غیاب سه پیچ شده بود کارت ورود به جلستو ببینم دو ساعت کارتو نگاه میکردو منو نگاه میکرد کم مونده بود بگه این تو نیستی دیگه حتما روش نشد
از سال 90 تا الان هیچ ترمی با این مسائل رو به رو نشده بودم
فکر کنم همش زیر سر این رئیس استان جدیدست
خدا بگم چیکارتون کنه زدین رئیس استان تهرانو عوض کردین :دی
حالا از همه اینا بدتر سر کوچه دانشگاه مامور گذاشتن یه سروان نیرو انتظامی توی ماشین نشسته دو تا سرباز هم وایسادن سر کوچه نمیذارن ماشین بره بالا
یه سر بالایی خیلی تیزو تقریبا طولانیه که ادم واقعا نفسش میگیره اونجارو توی این هوای گرم بره بالا خیلی سربالاییه تیزیه این دیگه نمیدونم چه داستانیه دیگه......
میگن وزیر کشور اونجا ویلا داره با همسایه ها شکایت کردن ماشین نره بالا اصلا هفت خوان رستمو باید رد کنیم میخوایم بریم یه امتحان بدیم تمرکز ادم از بین میره
یادش به خیر دکتر علیزاده رئیس استان بود :دی استاد خودمون بود اکثر درسهای تخصصیمون با خودش بود اینا هر کاری میکردن ما میرفتیم زیر ابشونو جلو دکتر میزدیم :دی فک کنم اینا دارن الان از من انتقام میگیرن :دی شنبه بعد امتحان اون مسئول اموزش منو دید گفت دیگه دوره علیزاده هم تموم شد :دی معلوم نیست میخوان تلافی کنند چیکار کنند :دی
پ.ن 2
یه چیز دیگه هم میگم به دانشگاهتون امیدوار بشین :دی دکتر علیزاده میگفت جلسه ای که با معاون وزیر علوم داشتیم خودشون اعتراف کردند دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه ایرانه حتی از دانشگاه تهران هم بیشتر دانشجو داره و معاون وزیر هم اعتراف کرده بود دانشجوهای پیام نور بیشترین بار علمیو دارند چون باید کل کتابو کامل بخونند و اکثر قبولیهای ارشد هم از دانشجوهای پیام نوره
بعد میگه اعتراف کردند پول عظیمی که پشت سر دانشگاه ازاده و خرجی که میکنه پیام نورو میخواد خراب نشون بده و بد نشون بده دکتر میگفت ما زورمون به پول ازاد نمیرسه اونا خیلی تبلیغات منفی علیه ما میکنند یه روز شایعه میندازن مدرک پیام نور معادله یه روز شایعه میندازن مدرک پیام نورو خارج کشور قبول ندارن....توی گوش دانشجوهاشونم میخونن که پیام نور به درد نمیخوره و اینا فقط به خاط هزینه زیادیه که دانشگاه ازاد برای تخریب چهره پیام نور میکنه
بعد گفت میدونم ما هم عیبهایی داریم مثلا در فیلد و بازدیدها ضعیف عمل میکنیم که اونم داریم درست میکنیم...ولی درست نشد و دکتر برکنار شد :دی
چقدر حرف زدم:n02:میگن موقع درس خوندن نگاه کردن گلهای قالی هم جذاب میشه همینه:n02:
سلامنقل قول:
مسئول امورشتون مطمئنه سایت باز میشه تو سایتهای خبری هیچ خبری از تمدید نیست !
ای بابا ...بازم که سیستم گلستان بازی در میاره باز نمیشه ..چه گیری افتادیم از دست اینا ...
سلام به همه پیام نوری ها
دلم برای دانشگاه تنگ شده...ای کاش تموم نمیشد ..
اما وقتی پستهای دوستان رو میخونم میبیبنم که خوب شد تموم شد...:n02:
میگم نحوه نمره دادن تو سوالات تشریحی دروسی که نیاز به محاسبه داره چجوریه؟
منظورم اینه که این دروس سوالات جوری هستن که زنجیر وار به هم وصل هستن و اگه کسی اون ابتدای کار یه اشتباه کوچیکی مرتکب بشه و لی باقی مراحل رو درست بره جوابش غلط میشه.
یعنی بهش نمره ای تعلق نمیگیره؟
منظورتون درست متوجه نشدم ولی سوالات تشریحی از فصلهای متفاوت میاد حل هر کدوم ارتباطی به حل سوال قبلی و بعدی ندارهنقل قول:
تشریحی دست استاده ،بسته به سلیقش صحیح میکنه و نمره میده
یه استاد معرفت خرج میکنه سیاه میکنی اندازه پاسی نمره میده
یکی نصف مسئله بنویسی بقیش اشتباه بنویسی مطمئن شه فهمیدی نصف نمره یا ماکزیمم نمره اون سوال میده
یکیم گیره که حتی درستم بنویسی ولی فرمول ننویسی نصف نمره بهت میده یا اصلا خط میزنه