داداش خیلی سخت نگیر و الا پست ....نقل قول:
رفیقمون یک کاربر عادی هست که خیلی از سوالاتش رو از رده های بالای پارس تلفنی میپرسه :n08:
Printable View
داداش خیلی سخت نگیر و الا پست ....نقل قول:
رفیقمون یک کاربر عادی هست که خیلی از سوالاتش رو از رده های بالای پارس تلفنی میپرسه :n08:
مخابرات شبانه به این خوبی داره موندید تو پارس انلاین :n02:اینم 1 مگ 5 گیگ کمپین پاییزه مخابرات ماهی 17500 تازه 9 گیگم جایزه میده واسه قرارداد 6ماهه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر گفته باشن رزروها هم شبانه خواهند داشت، به واقع که خیلی * هستن!
من 3 ماه از سرویس قبلم مونده بود :/
تازه میشد 10 سال رزرو کرد (هر چند تا که میشه، 2 تا 10 تا هر چی) :/
مثل اینکه رزروها هم شبانه داره البته فقط یه نفر تست کرده توی تاپیک که اون هم ازش خواستم تصویر از صفحه اول پروفایلش که تاریخ اتمام قرارداد رو زده بذار که هنوز پیداش نشده. اگه یکی دو نفر دیگه هم که رزرو کردن فعال کنن مشخص میشه که شبانه رایگان دارن یا نه. به نظر خودم برای اینکه کسی نتونه بیشتر از یک سال بگیره اینطوری گقتن که رزروها شبانه ندارهنقل قول:
شبانه چند ساعته؟ همین سرعت رو میده شبانه؟ این که خیلی کمه:n02:نقل قول:
از 1 تا 7 شبانه هست..اره همینه سرعت شبانه و سرعتم همیشه 350 هست...کجاش کمه ؟ شبی 8 گیگ میشه دانلود کرد :n19:نقل قول:
نقل قول:
برا ما کمش شبی 8 گیگه :n10:
شبی 4 گیگنقل قول:
فقط وقتی لینک مستقیم خوب دارم شبانه ی خوبی میده
من خودم امروز زنگ زدم... گفتن رزرو هم شبانه ی رایگان داره....نقل قول:
نقل قول:
به قول خودت: تلفنو بردار زنگ بزن بپرس! :n02:
بابا پارس **لاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه به اهمیت و ارزش تحقیقات پی برده اون وقت تو میگی چرا موندید ؟؟؟ :n31:نقل قول:
نقل قول:
طرح شبانه ایرانسل ارزونتره 24 گیگ شبانه 2 تا 8 صبح 10000 تومن که میشه حدودا گیگی 400 تومن . البته باید تو محدوده 3جی باشی که با سرعت چند مگ دانلود کنی
عاقا با Edge هم من حدود 250 تا 300 سرعت ثابت داشتم ...نقل قول:
بچه ها از کجا میشه فهمید کسی از نت استفاده میکنه یا نه؟
مثلا wifi:n27:
دوستان یه سر به تاپیک پایین بزنین، واسه من یکی که خیلی جالب بود:
فردا هم روز پنج شنبه است، شادیِ روحِ اینترنتِ این مملکت صلوااااااااااااااااااااات :n02:
اگر روتر وایرلس یا ADSL وایرلس هست همه پیج مربوط به Clients List (ممکنه اسم کمی متفاوت باشه) دارند. که آدرس IP و جزئیاتی از کلاینت هایی که متصل هستند نمایش میده.نقل قول:
کسی که نت رو میبره روی آنتن باید نکات امنیتی را هم رعایت کنه که تا حد امکان قابل اطمینان باشه.
1. استفاده از پسورد با روش WPA/WPA2 بجای WEP و عوض کردن آن هر 1ماه یکبار برای اطمینان.
2. استفاده از MAC Filtering
3. پائین آوردن برد و توانایی سیگنال به اندازه ای که محدود به اتاق یا خانه خود شود.
هر طرف میریم توی این مملکت بی شرمی رواج یافته و فرا گیر شده....
یعنی هنوز خ*ی هم پیدا میشه sms بزنه حمایت کنه از اینا؟ قطعا. :n09:
امیدوارم تندیس فینگر طلایی رو ببرن. :34:
پس اگه اونجا ایپی کس دیگه ای نیوفتاده باشه یعنی کسی استفاده نمیکنه دیگه؟:n16:نقل قول:
توی لیست معمولا نام دیوایس/... و آی پی میزنه اگر به جز دیوایس ها و کامپیوترهای خود شما که اسمشونو دارید کس دیگه ای نباشه یعنی در اون لحظه کسی استفاده نمیکنه.نقل قول:
شما نمیتونید مداوم رفرش کنید بطور نرمال تا ببینی چه کسی احیانا میاد. فقط میتونید نکات رو رعایت کنید. WPA بخاطر استفاده از الگوریتم 256bitهر کسی و به همین راحتی ه.ک نمتونه انجام بده، حتی با قوی ترین کامپیوترها هم ماه ها زمان میبره.
ولی داستان WEP فرق داره و در شرایطی میشه زیر 10دقیقه پسورد را ه.ک کرد.
دوستان برای شما هم اینطوری هست ..هر چند دقیقه یک بار اینترنت ملی میشه و فقط سایت های دامنه ir رو باز میکنه :n03:
سلام
دوستان بحث رو تموم کنید
اگر فکر می کنید کاربری خلاف قوانین انجمن فعالیت می کنه باید به مدیریت گزارش بدید
با تشکر
سلام
من می خواستم درخواست جمع آوری بدهم چکار باید بکنم
حدودا چه قدر طول می کشد
تماس میگیری با پشتیبانی وصل میکنند به یه خانوم :n02: که تو رو از تخلیه منصرف کنه !نقل قول:
بعد اگه منصرف نشدی ، به ایمیلت یه فرم pdf میفرسته
اون رو پر میکنی واسشون میفرستی
اونا هم همون روز یا فرداش میفرستن مرکزتون
مرکزتون هم اگر خوب باشه همون روز یا فرداش تخلیه میکنه .
دوستان چند شب پیش روز 12ام من یک فایل نیاز داشتم دانلود کردم توی ساعت شبانه 1/3 حساب نکرد برام ؟!! رایگان !!
سلامنقل قول:
دوستان من این گزارش مصرف روزانه رو از ککدوم قسمت باید ببینم ...هر چی میگردم نیست :n03:
شما کدوم مرکز از شاتل داری ؟نقل قول:
من مرکز قدوسی ام سرویس دهی تو اون مرکز خوبه ؟ 8 مگ میخوام بگیرم:n16:
مرکز استقلالنقل قول:
معمولا مراکز تهران ok هست مشکلی نداره
فقط با 23099تماس بگیر ببین پورت خالی دارن یا نه
کسایی که رفتن برای تخلیه تو دفترشون کسای دیگه هم دیدین که اومده باشن درخواست تخلیه بدن؟
منم شنبه میرم تخلیه میکنم
پارس آنلاین با این کار گور خودِش رو کند....!
آقای وزیر ارتباطات اینقدر دارین برای اینترنت بر بستر موبایل زحمت میکشین نت خونگی رو چرا فراموش کردی؟؟؟
با این وضع قرار دادم این ماه تموم شه منم تخلیه میکنم.
تازه الآن بعده تقریبا یه سال فهمیدم چه قدر دزد تشریف دارن.
اوایل که شبی ۱۴ گیگ میداد الآن به زور ۴ گیگ میده !
از حالت رایگان هم که درآوردنش دیگه...... :n27::n37:
آخرین پولی که پرداخت کردی به پارس دقیقا چه روزی بوده ؟ اگه قبل 10 آذر پول دادی که تا پایان قرارداد خریداری شده رایگانه شبانه.نقل قول:
نقل قول:
یعنی اگر قراردادت رو قبل از 10 آدر تمدید کرده باشی شبانه رایگان داری تا پایان قرارداد ؟
من مهرماه 1 ساله تمدید کردم یعنی شبانه من تا مهر سال دیگه رایگانه ؟
سلام دوستان من چند روزه تهران نیستم اوضاع دانلود شبانه پارس چطوره?
Sent from my HUAWEI G730-U10
آره تا سال دیگه مهرماه رایگان داری :n01:نقل قول:
سلام
فعلا که خوبه اوضاع
آره آخرای آبان بوده . ممنون.نقل قول:
نقل قول:
ایول پس جزء نظر کرده ها هستم من :n02:
نقل قول:
ایول پس جزء نظر کرده ها هستم من :n02:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
گویا اعتراضات نتیجه داده!
تو تایپک کمپین یکی از دوستان این لینک رو قرار داده بود گفتم خالی از لطف نیست اینجا هم قرار بگیره
اولش که چرت و پرت نوشته کاری نداریم ولی اواخر صحبتهاشون جالب میشه
قائم مقام رییس صداوسیما در امور فناوری و رسانههای نوین خاطرنشان کرد: زمانی می توانیم بفهمیم جمهوری اسلامی در فضای مجازی موفق بوده که دشمنان اینترنت را در کشور ما تحریم کنند اما تا زمانی که آنها توسعه آن را تشویق می کنند یعنی ما مغلوب هستیم. چرا که اکنون ضرر استفاده از این فضا بیشتر از فواید آن است. اما به محض اینکه منافع استکبار جهانی در اقصی نقاط دنیا به خطر بیفتد، آنها درنگ نمی کنند. اگر اکنون ژست گسترش دسترسی آزاد به اطلاعات را می گیرند یعنی این موضوع اکنون به نفع آنها است. باید دقت کنیم. در حالی که شدیدترین تحریم ها وضع شد حتی در حوزه دارو و آنها به بیماران ما رحم نکردند، در همین حین پیگیری می کردند خدایی نکرده کوچک ترین تجهیزاتی که در حوزه اینترنت استفاده می شود دیر به ایران نرسد و برای آنها تسهیلات ایجاد می کردند. این یعنی هنوز ما بر فضای مجازی سوار نیستیم و هنوز این اسب یاغی در اختیار نظام نیست.
وی در پایان گفت: اگر افسار این اسب در اختیار ما قرار بگیرد حتما آنها مقابله خواهند کرد. ما وظیفه داریم حداکثر سعی و تلاشمان را در این حوزه انجام دهیم تا بتوانیم در آن هم به موفقیت دست پیدا کنیم. مطمئنا این حوزه از حوزه هسته ای سخت تر نیست. با استعدادی که در کشور ما است، باید بتوانیم روی این حوزه مسلط شویم و شاهد روزی در آینده بسیار بسیار نزدیک باشیم که زمزمه های تحریم را بشنویم.
با سلام.
از دوستان کسی با مودم ASUS DSL N12U کار کرده؟
میخوام ببینم چطور میشه مقدار نویز رو از طریق تنظیمات این مودم فهمید؟
با تشکر.