از ظهر تا همین چند دقیقه ی قبل چراغ ADSL ام خاموش بود و در نتیجه قطع شده بود نتم.
چراغ ADSL همش قطع و وصل میشد .
دلیلش هم که معمول بارندگی و بارون ـه .
Printable View
از ظهر تا همین چند دقیقه ی قبل چراغ ADSL ام خاموش بود و در نتیجه قطع شده بود نتم.
چراغ ADSL همش قطع و وصل میشد .
دلیلش هم که معمول بارندگی و بارون ـه .
من سه هفته پیش اینجوری شوده بودم بعد از این که ری استارت کردم مدومو دیگه وصل نشودنقل قول:
بعد زنگ زدم گفت با روش Bridge Mode کانکت شو اگه جواب نداد زنگ بزن گزارش خرابی بده که وصل شوده
الانم دیگه به اون روش اصلا کانکت نمیشه (الان برای کانکت شودن هرسری کامپیوتر رو روشن می کنم باس مثل دایال اپ کانکت شم
کسی میدونه مشکل چیه تنظیمات خاصی داره روش (PPPoE/PPPoA) که کانکت شود (غیر تنضیماتی که تو دفترچه ی مودم هست )
سلام این مشکل ساعت سرور حل میکنن یا وای میستن ساعتا رسمی بیاد جلو؟ (برای رایگان شبانه) یعنی از 12 تا 6 وصل شیم دیگه تا زمانی که رسما اعلام شه تغییر ساعتا؟:n13:
آقا مگه تایم دانلود رایگان 1 تا 7 نیس؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون تو دیار فرنگ ساعتا رو جلو کشیدن و ساعت سرورای اونا هم جلو رفته فعلا 12 تا 6 هستنقل قول:
نقل قول:
سلام این مشکل ساعت سرور حل میکنن یا وای میستن ساعتا رسمی بیاد جلو؟ (برای رایگان شبانه) یعنی از 12 تا 6 وصل شیم دیگه تا زمانی که رسما اعلام شه تغییر ساعتا؟:n13:
اپراطور به من گفت تا 1 فروردین همینجوریه الله اعلم که دیگه باشه یا نه
دیشب که 12 تا 6 دان کردم چیزی از حسابم کم نشدنقل قول:
حالا نمیدونم چقدر حرفش درست باشه امشب 12 تا 6 دان میکنم خبرشو میدم بهتو
تو پروفایل من عملیات تغییر حساب اومده
تازه اومده یا من دقت نکرده بودم ؟
میشه عکس بزارین ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
گاهی وقتا میاد.
لعنتی ها .
به خاطر اینکه شبانه تا ساعتـــ 6 شده 856 مگابایت از اعتبار حجمیم هدر رفـــت .
من موندم چرا این پشتیبانی حتی سواد تنظیم کردن سرورهاشون رو ندارن ! که همیشه ما کاربران باید چوب بخوریم !