کسیاینجا از حسابگر سرویس داره؟؟
کیفیت روز و شب چطور هست>؟
Printable View
کسیاینجا از حسابگر سرویس داره؟؟
کیفیت روز و شب چطور هست>؟
مخابرات سرویس جدید اضافه کرده!
خرید ترافیک هم ارزان شده!!5 گیگ 10 تومن،قبلا 14 بود
در کل قیمت سرویس ها هم کاهش پیدا کرده :n19:
1 ماهه 4 مگ،6 گیگ،20 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این قضیه هشت مگ غیر حجمی چیه ؟ 8 مگ غیر حجمی 50 گیگ صد هزار تومن
همون نامحدوده ؟؟؟؟
خوب بعد 50 گیگ سرعت حدودا میاد رو چند به نظرتون ؟
برای 1 ماه 100 تومن بدی!ولی 50 گیگ غیر حجمی خیلی جالبه،معلوم نیست چیه،فکر کنم فقط همون 50 گیگو برای یک ماه داری!!!همون یک ماهه 12 گیگ بگیر،یه تست کن ببین چطوره.نقل قول:
دوستان کسی دیشب دانلود شبانه داشت؟؟چطور بود؟خوب شده بود؟
دوستان لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه این "غیر حجمی" یعنی چی اصلا؟ مثلا یه مگ 17 گیگ غیر حجمی رو معنی کنین واسه من؟ نامحدود نیست؟ نامحدوده؟ اگه نامحدوده اون 17 گیگ چیه دیگه؟
پ. ن: خدمت دوستی که کارشناس حسابگر بو هم عرض کنم که ما به عنوان مصرف کننده در آخر اصلا برامون مهم نیست که از چه شرکتی سرویس بگیریم، ما قیمت کمتر و حجم بیشتر میخایم. خیلی ها هم که با مخابرات موندن فقط به خاطر دانلود رایگان شبانشه.
نقل قول:نقل قول:آقا این آوتارت رو عوض کن قبلیت بهتر بود. این چیه گذاشتی. جدا هر فروم دیگه بود تذکر میگرفتی روش. روان واسمون نذاشتی اعصابمون رو به هم ریختنقل قول:
همون باب اسفنجی رو بذار همیشه داشتی خیلی خوب بود
قیمت کمتر حجم بیشتر فقط نیست کیفیت مهم تره. قیمت کمتر حجم بیشتر میشد های وب قبل تغیر قیمت ها که من دارم ولی متاسفانه کیفیت به شدت پایینه یعنی طول روز واقعا مخابرات برام بهتر بود دلیل رفتن من از مخابرات اون خطاهای پورت ارور و گند به شبانه بود. رفتم آسیاتک شبانه خدا ولی وبگردی تعطیل و های وب هم صرفا قابل تحمل بود با گیگ ارزون که اینم الان تو قیمت گند زدهنقل قول:
کیفیت خیلی مهم تره
در مورد پلن های غیر حجمی که براش حجم زدن :n08::n08::n08:
خب شرکت به شرکت فرق داره. من فروردین که آخرین ماه مخابراتم بود سرویس 4مگ (فکر کنم 40 گیگ حجم طلایی)نامحدود رو گرفتم نزدیک 90 در اومد برام. اون حجم طلایی رو با سرعت 4 مگ بود بعد اون حجم شد 1 مگ. تا سرویس تموم شد همونقدر موندم نیمدونم چقدر حجم مصرف میکردی باز کمتر میشد البته مخابرات بعیده ازش 3 پله داشته باشه واسه این چیزا. حالا جالب این بود خود پشتیبان میگفت حجم طلایی تموم شه میشی 256 ولی خب من شدم 1 مگ!!!(رفیقمم همین بود) نتیجه اینکه با تست مشخص میشه خود پشتیبانی هم نمیدونه چه میکنه
این مخابرات بود ولی شرکت های دیگه مثل پارس شاتل و ... بعد اون حجم طلایی که پله هاش رو توضیح دادند تو سایتشون سرعتت رو ثابت میکنند روی 16 کیلو که عملا مجبور شی سرویس جدید بخری
نتیجه نهایی باید خرید و تست کرد
کسی حسابگر داره در مورد کیفیت بگه؟؟
نگیری بهترهنقل قول:
دوستان کسی مودم 4G دسته دوم سراغ نداره؟؟؟
داخل سایت ها هم میگردم گران میگن!مودم نو خودش 115 تومنه ،دسته دوم میگن 90 تومن! :n04:
کسی از این سرویس های جدید مخابرات نگرفته؟؟شبانه تست نکردید؟
گیر بیاد خبرت می کنمنقل قول:
همین حالا تست کردم شبانه مضخرف زیر40 کیلو بیت