این قیمتها واقعیه ؟؟؟؟؟ رفتم تو سایتش دیدم اینارو پرام ریخت !! ولی باید دید کیفیت چطوره ؟؟ اگر کیفیتش خوب باشه که میشه گفت جهش خوبی در ارتقا سرعت هست و من رو کمی امیدوار میکنه . البته چشمم اب نمیخوره !
Printable View
این قیمتها واقعیه ؟؟؟؟؟ رفتم تو سایتش دیدم اینارو پرام ریخت !! ولی باید دید کیفیت چطوره ؟؟ اگر کیفیتش خوب باشه که میشه گفت جهش خوبی در ارتقا سرعت هست و من رو کمی امیدوار میکنه . البته چشمم اب نمیخوره !
گوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کرگوش شیطون کر گوش شیطون کر
بله برای اطلاعات تکمیلی برید به تاپیک هایی که در این مورد بحث شده... خیلی وقته قراره این تعرفه ها رو اضافه کنن (در واقع خیلی وقته که قانونش تصویب شده ولی...)
سوتی هم داده!! ریال و تومن رو اشتباه شده!
انلاین هم نمیشه خرید باید حضوری رفت
من فردا پس فردا میرم یکی بگیرم از نوع cra 512 فکر کنم اگر سرعت ها واقعی باشن دیگه حداقل 512 رو باید گرفت... هر کی هم میگیره لطفا تست کنه و همینجا اعلام کنه کیفیت سرویسش رو
من الان اس دادم به نمایندگیش که دوستمه ببینم تو سرویس های اونا اضافه شده یا نه
فکرکنم قضیه بو داره بگین چرا چون اگه ابلاغ شده که محدود رو بردارین پس چرا اینا هنوز رو سایت نگه داشتن خوب اگه سرعتشون با محدود فرقی نداره معلومه که همه حمله میکنن به نامحدود احتمال میدم اینا سرعت ها رو رو همون 128 و 256 و ... ببندن و اجازه ندن بیشتر از اون سرعتتون بالا بره...آخه من قبلا این بلاها سرم اومده بخاطر همین:13:
واقعا خبر توپی بود...ایـــول من فردا میرم 1 مگ رو واسه 3 ماه تمدیدش می کنم ! :26:
اوف.اینا چیه؟
چه خوبه اگه سرعتش گند نباشه.
من که میرم تو خط 512 ش.
ولی نوشته سرعت ارسال برای 512 همون256 هست
جالب شد! آقا ما رو هم در جریان بذارید!
این طرح رایگان با معرفی دوستان فقط مال تهرانه ؟ من چند نفر و معرفی کردم خبری نشدکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_referral