یه سرچی پست های قدیمی تر رو بزن ، همه مدل های تو این رنج رو بچه ها معرفی کردننقل قول:
به یه تعمیرکار نششون بده دوست عزیزنقل قول:
با این توصیف های شما احتمالا خازن ترکونده
یه سرچی پست های قدیمی تر رو بزن ، همه مدل های تو این رنج رو بچه ها معرفی کردننقل قول:
به یه تعمیرکار نششون بده دوست عزیزنقل قول:
با این توصیف های شما احتمالا خازن ترکونده
ممنونم پس باندای جلو رو بیخیال میشم چون زیاد حساس نیستم از باندی جلو عقب یه صدای با کیفیت و شفاف بشنم بسه صدارم خیلی زیاد نمیکنم 80 % اوقات بلندی صدای معمولی هس اما باندای عقب تو بازه 150 تا 170 بهترین انتخاب یه کمم صدای بیس یا ساب یا استلاحا :n02: بکوبه داشته باشه بد نیس ( به نظر شما و اقا علی که ارادت دارم خدمت هر دو تون ) چیه بی امب و باشه مستقیم به پخش وصل شه .... ؟ مدل شو بگید کامل اینجا یه قیمت بگیرم واینکه گارانتی داره - من چند روز پیش رفتم باند تا 150 <6964 یا 6965 ( لطفا اگه اطلاع دارید فرق این دو مدلو بگید و چرا اکثرا دو ستان تو این تاپیک تاییدش نمیکنن )بود از پاییونر با گارانتی میگفتن خوبه و لی اینجا پرسیدم پشیمون شدم بعدم یه نصاب گفت که میتونه تو تنضیمات حالا پخش گفت یا باندا رو نمیدونم صدای بیس و ساب شو بیشتر میکنم میشه همچین چیزی
چه مدلی ؟ چ واتی ؟ چ قیمتی؟نقل قول:
سوالاتون رو خیلی از دوستان پرسیدن یه سرچ بکنیدنقل قول:
در مورد پخش هم همینطور . مدل 155 پایونیر فقط usb میخوره. اما مدلی که رم هم بخوره تو رنج قیمت پایین اطلاعی ندارم
خودم همین 1 ساعت پیش سابو باز کردم والا جاییش رو ندیدم که سیاه شده باشه یا سوخته باشه .ولی میبرم پیش تعمیر کار . ضمنا من امپم پروتکت میکنه هی از وقتی که ساب کار نمیکنه . باندای عقب هم تا یکم صدا میره بالا صدا قطع میشه :n14:و پروتکت بازنقل قول:
خواهش میکنم، شما بزرگواربدنقل قول:
والا بنظرم علی جان توی سیستم ها بدون آمپ خیلی دقیق نظر میدن، پیشنهاد میکنم از تجربه ایشون استفاده کنید
در قسمت تنظیمات صدا ( دزست مثل EQ ظبط های خونگی ) میشه فرکانس ها کم و زیاد کرد(که 100%خودتون تجربش کردین). من از نقل قول فروشنده با نصاب این طور استنباط میکنم که منظورش EQ پخش بوده
توی صداهای متوسط و پایین میتونه بیس ، تریبل و وکالی خوبه بده اما در صداهای بالا دستورت دور از انتظار نیست. کلا یه یصدای معمولی بهت میده که البته با مقدار هزینه قابل قبوله، بقیش دیگه بستگی به خودتون داره
منظورم آمپ بود، احتمال سوختن خازن داره. مخصوصا اگه بعد از یه مدت اسپیکر هم قطه میشه احتمال زیاد از همون آمپه، احتمالا بعلت نقص مدار نمی تونه سابتون رو راه بندازهنقل قول:
آمپ چی بود؟
Gladen Audio System RS12-Free Air (فعلا به فنا رفته!!!)
چی شده محمد جان؟؟؟ نبینم سابت نکوبه؟؟؟
عزیز نخری بهتره همون مستقیم وصل باشه به پخش بهترهنقل قول:
امپ های چینی و به درد نخور نه تنها وات واقعی نمیدهند بلکه به باند و ساب و پخش شما هم آسیب میرسونند
از من میشنوی نخر عزیز نخر
Sent from my HTC One X
چرا ولتاژ زیادی رد کرده بود یا آمپ از ساب قوی تر بود؟؟نقل قول:
4تا 110 وات 250 توممننقل قول: