سلام دوست عزیزنقل قول:
برام سوال شد راجع به قیمت این مدل هایی که ذکر کردید .
اینکه احتمالا شما مدل A3200 کانن را قیمت گرفتید 218 هزار تومان و اشتباها فکر میکنید A3300 است این دو مدل از نظر ظاهری کاملا شبیه هم اند .
سلام دوست عزیزنقل قول:
برام سوال شد راجع به قیمت این مدل هایی که ذکر کردید .
اینکه احتمالا شما مدل A3200 کانن را قیمت گرفتید 218 هزار تومان و اشتباها فکر میکنید A3300 است این دو مدل از نظر ظاهری کاملا شبیه هم اند .
سلام --دوست عزیز --نه من همان قیمت a3300 is هست من امروز گرفتم به رنگ نقره ای با همان قیمت 218 هزار تومان با گارانتی وبیمه----نقل قول:
سلام
دوستان دوربین Sony cybershot WX9 تو بازار هست ؟ قیمتش چنده؟
من تو بازار ایران ندیدم اگر اون مدلو میخوای بهتره WX 10 یا 30 رو بگیری که جدیدتر و البته بهتر هم هستنقل قول:
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
از برند کانن انتخاب داشته باشید بهترهنقل قول:
فکر میکنم دوربین سبک و کوچک با کارایی خوب میخواهید که بنظر من IXUS310 مناسبه
نقل قول:
سلام دوست گرامی
تو لینک ویکیپدیا جایی ندیدم سازنده سنسور رو نوشته باشه.
اما این لینکها:
Nikon D90 also uses a Sony 12MP CMOS Sensor
کد:http://forums.steves-digicams.com/what-camera-should-i-buy/162764-nikon-d90-sony-a550.html
و
Nikon D90 Sensor Specs
Sensor type
CMOS
Sensor manufacturer
Sony
Sensor size
23.6 x 15.8 mm (3.72 cm²)
Pixel density
3.3 MP/cm²
Sensor photo detectors
12.9 million
Effective pixels
12.3 million
کد:http://camera.downloadatoz.com/review,nikon-d90.html
نقل قول:
ممنون میتونید بگید چرا بهتره
به نظر من خرید از برند سونی مقرون به صرفه تر بیاد من برام کیفیت عکس و فیلم خیلی مهمه چون مثلا دوربین WX7 با 16.2 مگاپیکسل حدود 300 درمیاد ولی مثلا IXUS310 با 12 مگاپیکسل قیمتش بیشتر از اون درمیاد درسته ممکنه امکانات دیگش با هم تفاوت داشته باشه. خب آیا ممکنه کیفیت اون 12 مگاپیکسلیه کنن از 16 مگاپیکسلیه سونی بهتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟(خواهشا اینو جواب بدین). حالا من موندم چه دوربینی بخرم میخام تا 350 400 تومان باشه. یه راهنمایی توپل موپل برا خرید دوربین از همه دوستان میخام ممنون میشم:11: البته اینم بگم بگم که فقط کیفیت برام مهم نیست چیزای دیگه ای هم برام مهمه مثه قدرت زوم و فلاش و کاربدهای جدید دیگه
نقل قول:
بازهم بحت قديمي و اشتباه مگاپيكسل بيشتر كيفيت بيشتر !
دوست عزيز در دوربينهاي كامپكت با بالارفتن مگاپيكسل فقط سايز چاپ عكس بزرگتر ميشه ولي از طرفي باعث پايين آمدن كيفيت و نويز شديد ميشه. بحث مگاپيكسلها ديگه قديمي شده و داره كم كم فراموش ميشه
حتي دوربين 7 ميليون تومني جديد كنون هم از پيكسلهاش كم شده تا به كيفيت بالاتري برسه !
در كل مگاپيكسل بالا فقط براي دوربينهاي حرفه اي معني داره نه براي كامپكت ها با سنسور كوچك.
در كل پيشنهاد من :
اگه با نرم افزارهاي ويرايش عكس آشنايي نداريد و بيشتر عكس از چهره و پرتره ميگيريد سوني ميتونه مفيد باشه در غير اين صورت توصيه دوستان رو قبول كنيد. سوني هم به دليل پردازشي كه در عكسها انجام ميده كمي پوست صورت رو روتوش ميكنه و نسبت به دوربينهاي ديگه شما پوستهاي صافتر و يكدست تر خواهيد داشت و رنگها كمي اغراق آميز ميشن كه براي بعضي افراد جذاب ميشه...
سلام ...لطفا برای خرید یک دوربین خانگی تا 300 تومن کمک کنید...مرسی!
سلامنقل قول:
چیا براتون مهمه ؟؟
زوم ، کیفیت عکس ،کیفیت فیلم ،اندازه
به ما بیشتر توجه کنید منم یه دوربین تا 350 میخام که کیفیت عکس و فیلمش هردو خوب باشه
یکی هم مارو تحویل بگیره:19: