اين مدل كه عاليه البته سامسونگ هم يه دونه زده خيلي شاخه ولي هنوز تو بازار نيومده اگر بياد زيره 500 نميدن.نقل قول:
Printable View
اين مدل كه عاليه البته سامسونگ هم يه دونه زده خيلي شاخه ولي هنوز تو بازار نيومده اگر بياد زيره 500 نميدن.نقل قول:
کاره خاصی نمیخواد بکنینقل قول:
اول که hdmi وصلش میکنی رو اتوماتیکش که بزنی خودش بت میگه که tvit 3d هست و چند اینچه...
بعد که بلوری 3d گذاشتی تو ps3 میری قسمت video اجراش میکنی
اگه 3dtv و عینکت acvtiveshoter هست که دکمه بالاشو میزنیو...
اگرم که pasive هست که هیچکاری لازم نی بکنی...
تو تنظیمات tvit برو بعد 3d auto view (samsung)a روشن کن که اگه فیلمت 3d بود خودش تشخیص میده و میگه عینکو بزن
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
160gb الان 400تومنهنقل قول:
هارد گرفتم بازی دو تا ریخت مشکل اینه چی بگم ntfs دیدن نگفت مغازه داره فت 32 کنه. راهی نیس بدون اینکه اطلاعات بازی بره کانورتش کنم به فت 32 برنامه لینک میدید اگه برنامه ای هست با راهنمایی. به کنسولم وصل کردم نشناخت ntfs مولتی من 2.08
سلام لطفا اگر ممکنه روش وصل شدن به اینترنت با ps3 را یک کم توضیح بدید برای وصل شدن باید مودم داشت یا نه ؟چه نوع مودمی به درد این کار میخورد؟؟
دوستان عزیز یه سوالی داشتم
من میخواستم مانیتور LED بخرم واسه ps3 اما بعضی ها میگن تلویزیون LED واسه ps3 بهتر جواب میده
حالا به نظر شما چکار کنم؟ تلویزیون یا مانیتور؟
چه طوري رفيقنقل قول:
بالاخره هارد گرفتي ؟ چي گرفتي ؟
من ديدم FAT32 رو به NTFS تبديل ميكنن ولي برعكسشو نديدم شايدم باشه نميدونم
يه كاري مي توني بكني بازي هاتو بريز تو خود هارد PS3 چون مي توني انتقال بدي
يه نگاه به امضام بنداز براي هاردت :27:
خب اگه Full HD باشه فرقي نمي كنهنقل قول:
TV چون سايزش بزرگتره خب معلومه بهتر حال ميده :31:
ولي اگه مانيتور بگيري راحتي ديگه هم پاي PC هم پاي PS3 :31:
فرقی نمیکنه چی به چی تبدیل بشه...نقل قول:
اگه اشتباه نکرده باشم خود ویندوزم fat به ntfs میکنه ولی برعکسشو برنامه میخواد مثل acronis,partion magic...
اون وقت اطلاعاتشم مي مونه ؟نقل قول:
چون مي خواد اطلاعاتش پاك نشه
اصلا اینجور چیزی امکان نداره که اطلاعاتش بمونه وقتی بخواد فرمت کنه
این برنامه acronis واسه فرمت,پارتیشن بندی....
پسورد:کد:http://dl.freedownload.ir/dl14/Acronis-PartitionExpert-v8.0.0.292-www.fdl.ir.exe
کد:www.fdl.ir
خسته نباشي :31:نقل قول:
پس فكر كردي اين دوستمون چي مي خواد كه من بهش گفتم :31:
برنامه اي كه من مي گم تو امضام هست