اقا این 5.50 بی-2 چیه؟؟ من هرکاری میکنم نمیشه و وقتی اپدت میخوام کنم وقتی از جای بازی های پی اس پی میرم و میزنم باز شه صفحه سیاه میشه و قفل میکنه . چیکار کنم اپدیت شه؟
اقا این 5.50 بی-2 چیه؟؟ من هرکاری میکنم نمیشه و وقتی اپدت میخوام کنم وقتی از جای بازی های پی اس پی میرم و میزنم باز شه صفحه سیاه میشه و قفل میکنه . چیکار کنم اپدیت شه؟
برو Memory card>ISO اگه نیاورد Cso رو تبدیل به ISO کن با برنامه yacc (تو گوکل اسمشو سرچ کنی پیدا میشه)نقل قول:
شما پی اس پیتون کپی خور شده؟!اگه نشده توی همین سایت بگردی روش هکش رو پیدا میکنی
بله شده فقط این بازی مشکل دارم دمو رو بارمیکنه کلا بازی هایی که پوشه ندارند وفقط یه فایل هستند رو نمیدونم باید چی کار کنم
ببینم تو فایل با پسوند ایزو و یا سی اس او رو توی مموری کارت و در پوشه iso کپی میکنی دیگه نه؟
نباید بازی رو با پوشه کپی کنی ها!!!فقط خود فایل بازی...اونم توی پوشه iso در مموری کارت.موفق باشی
راستی!
مشکل من با ناروتو حل شد!!!!
نقل قول:
بازی هارو از اینجا میگیرم:
انقلاب - ابتدای کارگر شمالی یه مغازه هست که سر نبش هست - قیمت بازی ها هم 1500 هست.
در مورد بازی
فریمور دستگاه شما چیه؟
من رو 5.50gen-B تست کردم و به راحتی اجرا شد
قیمت هر بازی 1500 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
چند تا بچه ها خواستن از من پستی خرید کنند من هر بازی را گفتم 500 تومن+1500 هزینه پست پیشتاز گفتن گرونه.(هزینه رایت و dvd هم مجانی)
میگفتم مغازه دار ها یک dvd بازی را میده 500 تومن :13:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم بازی های پی اس پی رمزی .ترینری یا همچین چیزی هایی دارن؟؟؟؟؟
چون من تو بعضی از قسمتای بازی میمونم مجبور میشم بی خیال کل بازی بشم
لطفا اگه رمزی یا چیزی تو این مایه ها دارن لطف کنید بگید از کجا میشه گیر اورد
خیلی ممنون
این یارو فکر می کنه خیلی کاری خفنی کرده که بازی های جدید اورده به همین دلیل قیمت هاش اینجوریهنقل قول:
بله تو گوگل سرچ کننقل قول:
اسم بازی با کلمه ی cheats روسرچ کن
این دو تا بازی یعنی fifa و undead رو با اون برنامه Yoshihiro v4 پچ کردم , رو 5.03 اجرا شد.