شما سيستمتو بگو فك كنم نميكشه از اين ارور كه من چيزي سر درنياوردم :18:نقل قول:
Printable View
شما سيستمتو بگو فك كنم نميكشه از اين ارور كه من چيزي سر درنياوردم :18:نقل قول:
كارت گرافيك اينتل 256MB on board سي پي يو 1.8 گيگ و رم يك گيگنقل قول:
با اجازه مهدی جوننقل قول:
شما معلوم نیست واقعا گرافیکت چیه چون گرافیک آنبرد داریم تا آنبرد(بهتر بود چیپست شمالیت رو هم میگفتی)ولی مشکل اینجاست که بعضی از بازیها با گرافیک آنبرد مشکل دارند و روش اجرا نمی شند احتمال داره مشکل ازاینجا هم باشه...
با سلام من بازی Serious Sam HD دیروز خریدم و بازی رو نصب کردم اما وقتی زبان رو انتخاب و لانچ رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته حتی چراغ قرمز هارد هم روشن نمیشه
این بازی رو الان رو ویندوز 7 دارم امتحان میکنم مشکلش چی هست به نظر شما؟
ایا این بازی کرک هم داره؟
یکی از دوستان صفحه قبل دقیقا مشکل تو را داشت شما هم نسخه دانلودی رو داری؟؟نقل قول:
باسلام خدمت دوستان
اقا من با نصب کردن این بازی cod6 مشکل دارم سی دی بازی به صورت پارتی بود. بعد از انزیپ کردن تنها فایل اجرایش ایکنsetup بود و وقتی اجراش میکنی یه عکس از بازی با سه گزینه میاد که انیستالو که میزنی بعد از یکی دوتا نکس میره روی پلیز وات بع از یه مودت پیغام ارور :steam.exe.(mainexception):unable to load library steam.dllمیده ..مشکل کجاست
من نسخه ي سي دي رو ديگه نديده بودم :46:نقل قول:
احتمالا بازيو يه ناوارد واست كم حجم كرده زده فايلارو تركونده :27:
ببر پسش بده DVDخراب بهت داده!!!!!!
دوستان ، من هوس کردم برم و MAX Payne رو برای چندمین بار بازی کنم اما مسئله اینه که این بازی در ویندوز ویستا و 7 مشکل داره. آخرین پچش رو دانلود کردم و تونستم بازی رو شروع کنم اما مسئله اینه که بازی صدا داره اما آهنگ نداره و گاهی اوقات هم صدای دیالوگها نمیاد.
می دونید چکار میشه کرد ؟
فك كنم تو بعضي ز پارتا صدا و موزيكو حذف كردن تا مثلا فشرده شهنقل قول:
از كجا دان كردي ؟:8: